Nagyon örülök!:)

Sokan, nagyon örültek a tornának!:) Már készül a Réka válogatás felsőtest, belsőcomb és has kb. 35-40 perces torna is!:)

Mai kajci: Fini grillcsirke, tepsiben sült krumpli csíkokkal!:)

Mai torna: nem volt. Ma pihi nap van, majd holnap!
Holnap a Réka féle új válogatás tornát csinálom végig és akkor kerül fel a blogra, ha tényleg jól sikerül!:)

Tegnap megkerestek a Női teázó internetes laptól (noiteazo.hu). Egy nagyon kedves Lány, interjút szeretne velem a Diétás rovatba. Szívesen válaszoltam pár kérdésre:

Kis előzetes:)
" A családod mit szólt az életmódváltásodhoz? Tudtad őket motiválni?

Örültek, büszkék voltak rám, hogy felvettem a kesztyűt, de főleg azért, hogy amit elkezdtem be is fejeztem…nem adtam fel!:)
A családomat is tudtam és tudom motiválni. Nővérem már 33 kg-t, szüleim 10-10 kg-t fogytak eddig.
Hozzáteszem, azért most a Férjemnek meg kellett szoknia dolgokat, de szerencsés vagyok,mert nagyon rugalmas ember.
Értem ez alatt a keményítővel való főzés, rántás elhagyását. Kezdetekben az édesítőszer, majd a xilit, természetes édesítő megjelenését a mindennapokban és a különféle teljes kiőrlésű és zabpehelyliszttel való sütés és főzést.

Mit tanácsolnál azoknak, akik még bizonytalanok, hogy tudnak-e változtatni?

Az embereket úgy érzem meg kell tanítani bízni Önmagukban. Első lépés az, hogy elhiggye, hogy képes rá. Képes változtatni, azon amivel nem elégedett. Ez az élet minden területére igaz. Ha hisz magában, onnantól eldönti fejben, és küzdeni fog amíg el nem éri a célját.

Miért tartod fontosnak a blogírást és azt, hogy segíts másokon?

A blogom, http://www.nonoeletmod.blogspot.com/, a szívem csücske.
Nagyon nagy boldogság nekem, hogy lefogytam, de az a rengeteg szeretet és segítség, amit a blogon kaptam….sokat jelent nekem.
Sok levelet kapok napi szinten, mindig válaszolok, ha kell egy nap 10 szer leírom ugyan azt, mert tudom, milyen fontos, mikor kétségbe vagy esve és választ kapsz a kérdéseidre.
Többen fogytak már „velem”. Ez annyit jelent, hogy én egy háttér személy vagyok, a lelki megerősítés, ha kell a váll simogatós, ha kell a fenékbe billentős Anyuka.
Óriási eredményeket értek már el Lányok, asszonyok és megváltozott az életük, és ez óriási öröm nekem, na és persze büszkeség!:)"

A többit majd az oldalon!:)

Csodás hétvégét nektek!:)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény