Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: június 20, 2010

Csodaszép napot!!:)

Nekem nagyon jó napom van! Ma is...:) Spinningre mentem 8:30-ra éésssssssssssssssss valami csúcs volt...végig bírtam már...és annyira élveztem, szakadt rólam a víz és csak tekertem, tekertem...ez a Csaj egy csoda, imádok vele edzeni. Húz-tol-tapos...mindig ezt mondja és a zene az valami szenzációs, repülsz a zenével, és nem gondolkozol. Én erre annyira rákattantam, hogy ha lejár a bérletem, csak spinning bérletet fogok venni és heti 2 szer járni fogok...kedd-szombat. A többi napon, pedig Réka itthon!:) Most ráálltam, hogy 1-2 "részre" gyúrok rá Rékával, vagyis 30-40 perc, az egyik mindig comb 20 perc, vagy fenék 20 perc, a másik 10-20 perc (attól függ mennyi időm van) has. Most nem az Add Önmagad-ok, hanem a Réka 2008-2009 20 percesek megint a nyerők nálam!:) Jövőhéten egyik nap fogok pilatesezni is, arra is szüksége van a testnek, a nyújtásra, mély izmok erősítésre, Ádus megszerezte nekem a Dallos Ágnes: Pilates-t...:) Szóval szuper napom van, itt pihenek, Ama alszik és Apa

Jól esett....

Este azt mondta nekem Ádus, hogy hihetetlen, amit a testemmel el tudtam érni. Tökéletes, gyönyörű lett!:))) Ritkán mond ilyet, mert Ő a husisabbat szereti...de őszintén mondta, mert tudja, látja, mennyi munkám van benne és elismeri, hogy a kemény munkának megvan a gyümölcse, na és husi ide vagy oda, nagyon tetszik neki. Még ha ez nem is igaz, hogy tökéletes lennék, hisz soha nem tökéletes semmi, annyira nagyon nagyon jól esett!:))) Amival a pizza után sétáltunk 1,5 órát...mindig lesétáljuk az ebédet...most volt is mit!!!:(((( Közben játszótereztünk egy nagyot!:)) Most pihenünk kicsit, Ama játszik, közben mesét néz!:)) Nemsokára megyünk ki játszunk Dáviddal, de előtte uzsi Aminak!:)) Ma eszembe juttatta egy kedves ismerősöm, hogy van nekem Leg Magic-em (Bogikámtól kaptam kölcsön!), elő fogom szedni...néha kicsit nyomok majd rajta!:)

Szép napot!:))

Sajnos nincs valami szenzációs idő...de azért már sétáltunk egyet a Zöldségeshez!:)) Ama mesét néz, én nekiállok meggyet magozni és fagyasztani!:) Amíg Ama alszik tornázok: RR 2008 fenék és has rész!:) Holnap reggel pedig irány spinning!:) Mai ebéd Ádus rendelésére, pizza lesz!:) Apukám hétvégén ünnepli a Névnapját...és olyat, de olyat sütök neki, reggel a séta közben találtam ki: Meggyes-mákos piskóta torta!:)Apuci imádja a meggyet és a mákot. És igen igen Update lesz!:) Mert azt kértek, ugyanis a tegnapi piskóta nagyon nagy sikert aratott a család körében! Utána néztem és elvileg minden alapanyag 1 kódú. 5 tojásos Update piskótát sütök, vanília puding (édesítővel, 1,5% tejjel), mákkal kikeverve (lehet teszek bele tojást is és vanília aromát), ezzel kenem meg a tortalapomat és rászórok meggyet!:)))Vasárnap csinálom!:)) Holnap Ádus készít ebédet, alig várom, mert nagyon titkolózik!:))) Biztos finom lesz, ritkán főz Apa, de akkor mindig finomat!:) Csodaszép napot!

Érdekes nap volt...

Ma valaki kifejtette negatív véleményét amiatt, hogy milyen drágán veszek lisztet(update), és inkább etessem a gyereket cukorral, mit édesítővel! Nem vagyunk egyformák! Nem is gondolkozunk egyformán! Én mindig azt vallottam: Mindent lehet mértékkel! Ez az élet minden területére érvényes nálam! Én mióta lefogytam és tartom a súlyomat, igenis megnézem, nagyon megnézem mit eszek. Én nem könnyebb ám a súlytartás sem, mint a diéta, ugyan annyi meló, de megéri! Nekem fontos, hogy ha tehetem, kerüljem a fehér lisztet és a cukrot. Nekem bevált, mert tartom a súlyomat. Ha itthon sütök-főzök, akkor ezeket kerülnöm. Én rántás helyett már keményítővel főzök, cukor helyett édesítővel, és igenis kipróbáltam az Update lisztet, még ha nem is olcsó, és nagyon finom. Szántam rá pénzt, annak ellenére, hogy igenis nekem is meg kell néznem mit veszek meg. Nekem nem mindegy, hogy ha eszek utána még éhesebb leszek-e? Nem mindegy, hogy felnyomja-e az inzulin szintemet vagy nem. Így is annyi kész ételt eszik

Tegnapi és mai ebédünk!:)

Kép
Fóliában sült csirkecomb! Nekünk nagyon ízlett...!:))) Volt 3 szép nagy csirkecombom, ketté vágtam. Fűszereztem, olíva olajjal kicsit megkent fólia darabra tettem, rá vitamin és tv paprikát, illetve lila hagymát. Hozzá rizi-bizi volt. Nekünk nagyon ízlett!:)) Legközelebb teszek rá krumpli karikákat is!:) Még nyersen....sütés előtt: Tálaláskor!:))

Cseresznyés piskóta, kétféle recept!:)))

Kép
Cseresznyés Update 1-es piskótát! Hozzávalók: 5 tojás 1,5 evk. folyékony édesítő fél cs. sütőpor (elhagyható!) 5 evk. U1 liszt 8-10 szem cseresznye (természetesen magozva!) Tojás fehérjét kemény habbá vertem, bele az édesítő, sárgája és a liszt, majd beledobáltam a cseresznyét! Mindezt 180 fokos előmelegített sütőbe tettem és 21 percet sütöttem!:) Isteni lett, beszéljenek a képek...Ama imádja!:)) Összesen az egész 570 kcal, nekem 8 szép nagy szelet lett! 1 szelet: 71.25 kcal ! és Update 1-es!:) Cseresznyés piskóta 2!:) 6 tojás fehérjét kemény habbá vertem, bele a 2 tk. prime sweet, 4 tk. xilitet (lehet bármi más is), bele a sárgája, majd 3 evk. graham- 3 evk master mix keveréket részletekben...közben végig géppel 1-es fokozaton keverem. Majd tepsibe teszem (sütőpapírral bélelt) és rádobálom a cseresznyét. 180 fokon, 20 perc alatt kész!:) 12 kockám lett, 1 kocka 75 kcal!:))

Végre süt a nap!!!!:)))

Nagyon szép idő van, egész délelőtt kint voltunk. Sétáltunk, Pékségbe, Zöldségesnél voltunk. Aztán az udvaron, gyerekek játszottak, én borsót pucoltam, Ritus zöldbabot a fini ebédhez. Mai menü: Rizibizi, friss borsóból és petrezselyemből, hozzá fóliában (kis batyuban) sült csirkecomb, rászórva vitamin és tv paprika, illetve lila hagyma. Az illata alapján nem lesz rossz a kitalált recept!:)))) Pár perc és ebédelhetünk!:)) Képet fogok tenni este!:) Mai tornám RR 2008 comb lábsúllyal, majd bedobtam a sütőbe a kajcit és utána RR 2008 has. Kemény volt, de nagyon jól esett. Holnap Aerodance 60 perc (vagyis kis cardió). Pénteken megint RR 2008, de fenék és has! Tegnapi spinning szenzációs volt, nagyon szeretem és a Ritus is!:))) Kikapcsol, jól esik...aki nem próbálta annak ajánlom...szerintem csúcs találmány!!:) Szombat reggel megint megyünk!!! Délután irány a játszótér!:D Ama felkelt...

2. havi mérlegelési eredmények!

Abilya: -2.8 Acska: -2.3 Adri: -1 Aggie: -7.4 Ambris: -6.5 Ancsa84: -3.8 Ancsika: -0.7 Andresz: -4 Anett: -0.9 Anna: -3.5 Bambína: -2 Bosyl: -7.5 Borcsa: -1.4 Businessgirl: -0.2 Cini: -3.4 Cörény:-0.6 Csigi: -3.8 Csiki: -6.9 Dia: -5.5 Émi: 0 Fruzsi: -0.9 Gabcsi: -4 Gesztianyu: -7 Gina: - 1.2 Gyömbér: -9.3 Gyöngy: -1,8 1Hanny: 0 Henimani: -1.5 Hilda: 0 Hollolindy: -1.7 Izmír: -3.6 Izocska1: -1.3 Judit: -0.2 Katush: -2.6 Kismogyi: -1 Kozamedo: -1.6 Krampuszka: -2 Krisztácska: -1.9 Lare: -1.6 Lazsuci: -6 Libaiir: -1.1 Lilluci: -1.7 Marcsi: -0.6 Marika: -3 Márti: -0.5 Mcleod3: -2 Mmelinda: -6 Mónika: -1.1 Napraforgó: -2.7 Nemetherika: -3.2 Niki: -1.4 Niki1621: -2.5 Nívea: -2.4 Ókidli: -3.5 Pampers: -5.2 Pandi: -5 Pufóka: -3.8 Reni: 0 Ritus: -9 Shelby: 0 Streamline: -0.7 Szoszilvi81: -1.2 T-anita: -3.3 Timcsi: -1 Ttündike: -5.2 Tündeee: -1.7 Tündi: -2.3 Vicus: +1.5 Viki: -4.5 Ypszike: -3.5 Zuzmi: -6 Zsófi: 0 Zsuzska: -3.3 Muszuka: 0 Eritrea: 0 JÓL VAN CSAJOK, NAGYON BÜSZKE VAGYOK RÁTOK! :)

Ritus: Istennő lett a Nővérem!!!

Kép
120 kg-val kezdte (bal felső kép!)...most 88 kg, a célja 73!!! Dögös, szuper Nő, Anyuka, Feleség...nagyon büszke vagyok Rá. "Középső kép" pár napja készült, ma pedig az új dögös hajjal!!!:) Csodaszép!:)) És nem utolsó sorban boldog és elégedett. Még van pár kg, de menni fog, mert ment a 32 kg is, és megérte!:))

Csodaszép napot...

Kép
A buta eső ellenére is, de elvileg holnaptól javul ez a fránya idő. Nem elég, hogy betegeskedünk még friss levegőt sem tudunk szívni...de azért legyen szép a napunk!!:)) MAI RÉKA ALAKREFORM TORNA ELMARAD! Vagyis csak nekem, mert nem hagyom itthon Amit. Ahhoz, hogy beérjek és jó helyem legyen, el kellett volna indulnunk olyan f5-5 között...De Amici nagyon anyás, és egyrészt nem akartam megsiratni, így is szenved eléggé, mert Apától sem várhatom el, hogy 2 órán keresztül vigasztalja, szívja az orrát...meg Pici még Ama és Anya csak egy van!! Nekem pedig Ő/ők a legfontosabbak!:D De Amit 7 kor leteszem aludni és 8-ra irány Ritussal spinningelni!!! Mert ha már alszik, mindegy neki ki vigyáz rá, hisz reggelig nyomja!:) Tehát a mai edzés: 60 perc spinning!:))) Ezúton kérek bocsánatot Edittől és Diától, hogy nem tudtok elmenni ma!!!!:( Eddig meg sem álltam, mostam, teregettem, ruhát pakoltam, főztem, szekrényekben rendet tettem. Amicivel játszottam, konyhát takarítottam, még a vasalás hátra van

Megvan az oka annak...

...hogy a kcal számolással fogytam le. Ez azért van, mert a kötött diétákat nem bírom betartani. Mindenki más, mindenkinek más jön be. Nekem a gyümi is olyan, napközben eszel tízóraira és ebédre...de úgy tűnik, hogy csak azt egyem, ahhoz én túlságosan is szeretek enni!:)) Főleg, hogy vallom is, hogy az egészséges életmód ott kezdődik, hogy eszel mindent mértékkel...több ilyen most már tényleg nem lesz, felesleges. Este és délután már ügyes voltam...gyümiiiit etttttem!:) Holnap elvileg tudok menni a Réka tornára. Amával voltunk dokinál, a nózija folyik és a füle kicsit piros, de semmi vészes azt mondta a Doktornő. De szegénykém úgy sírt...félt a Doktornőtől!:(( Most viszont irány pihenni, szép álmokat!:)

Sokan kérték...

Kép
Részletekben fotózzam le magam: Vádli, comb, kar, váll, has... Munkám még van tudom! Ami tetszik az a váll és karom!:) Végre valami tetszik magamon. Hasammal van a legtöbb dolgom. Combomat elnézve, a belső combom nagyon nem szép még és a külső izmok további erősítése is szükséges. Vádlimat szeretném szép izmosra formálni, úgyhogy azzal is akad még meló!:)

Jól esett a torna nagyon...

Lehet nagyon rákészültem a gyümi napra, azért nem bírtam ebédkor. De nem is baj! Mert nem vagyok éhes és le is tornáztam, annyira jól esett! Ama nagyon nyűgős, le is viszem a dokihoz, mert nagyon ramatyul van, már ha eláll végre az eső. HOLNAP NAGYON SZERETNÉK MENNI RÉKA TORNÁRA...DE HA AMA BETEG, AKKOR NEM HAGYOM ITTHON APÁRA, EGYRÉSZT MERT MINDIG ENGEM KÉR ILYENKOR, MÁSRÉSZT, MERT BETEGEN SZERETEK MELLETTE LENNI. DE ÚGGGY SZERETNÉK MENNI, MÁR ÚGY VÁRTAM!!! Ma a Norbi: Karatefitt második részét a 30 perces talajt csináltam meg: kar-has-fenék...és annyira jól esett, utána még magamtól vádlit erősítettem. Belebolondultam, hogy legyen szép, izmos vádlim!:)) Nagyon rossz egész nap bent...éhes voltam, rossz kedvű! De a torna most felpörgetett!:))) Olyan jól esett!!!:)

Ajajjjj....

Amicivel beebédeltünk!:))) Egyszerűen nem tudok végig csinálni egy gyümölcs napot!!! Sajnos, ez van!:)) De sebaj, azért délután megpróbálok csak gyümit enni. De ez a bezártság, eső, rossz idő, fejfájás, nem is jött össze a gyüminap! Na sebaj, ezen nem szabad bánkódni...!:)

Gyümölcsnap!:)

Eddig jól bírom, hogy meddig az kérdéses! Nem fogom magam főbe lőni, ha nem fogom bírni, hisz ehhez is kell egy lelkiállapot, egy kipihentség, egy olyan nap, amikor megy a gyüminap! Én éjjel kb 2 órát aludtam, mert sajnos Ama nem volt, nincs jól...folyik az orra és hiába szívom neki, nem jön semmi, de levegőt nem kap. Egész éjjel sírt szegénykém, mert nem tudott aludni!:((( Úgy sajnálom. Attól félek allergia, ugyan azok a tünetek mint nekem...de a foga is jön szerintem, mert nem engedi hogy belenézzek a kis szájába!:( Ma eddig: R: 5 szem eper, 1 szelet ananász (ennyi maradt:) és 1 közepes banán T: dinnye A gyümilevest reggel 6 kor már főztem...ugyanis f6 kor keltünk...hűl, szerintem pont jó lesz ebédre!:) Azért hazudnék, ha azt mondnám, hogy nem hiányzik a reggelim...nagyon. De néha kell ilyen nap is!:) Torna: RR INEP 20 perc talaj, de szerintem csak este, most lepihenek egy kicsit! Holnap Pedig Alakreform Rékával Pesten!:) És a csajokkal!:))) De jóóóóó lesz! Csodaszép estét!

Ez már jobban sikerült Apa!:)))

Kép

Apával bohóckodtunk....!:))

Kép
Ilyenkor mindig elég jó, de homályos képet csinál rólam...Pasik!:)

Sütöttem ma is!:) Kókuszos kosárkákat!

Kép
Elneveztem kókuszos kosárkának!:) Úgy voltam vele, ma már oda figyelek az étkezésemre nagyon, de ha édességre vágynék, akkor legyen az is!:) Kókuszos kosárkák: 10 dkg tk. rozsliszt , 1 sütőpor, 1 tojás, 1 vaníliás cukor , 1,5 evk. folyékony édesítő, 4 dkg kókuszreszelék, 2 dl tej . A lisztet a sütőporral kikeverem és ezt adom a már összekevert többi hozzávalóhoz. Mindezt nagyobb muffin tartó papírba tettem, innen a kosárka elnevezés és 180 fokon sütöttem 30 percig. összesen 801 kcal (kókusz 10 dkg 680 kcal!:() nekem 6 kosárkám lett, vagyis darabja 134 kcal. Nem kevés, de egy uzsira, tízóraira egy kávéval simán belefér. ------------------------------------------------------------------------------------ Ma mindennek amit ettem volna, a felét ettem, mennyiségre nagyon figyeltem. Pl. ebédre az Anyósomnál 2 evk. krumpli pürét ettem, 3 merőkanál helyett!:) Egy nagy adag somlói helyett, kb 6-7 falatnyi, (kistányér fele) adagot. Délután ettem egy kókuszos kosárkát és pár szem cseresznyét,