Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: november 14, 2010

Ma ünnepeljük Apa szülinapját...

...jön a család 3-ra!:) Ádus ma is melózik, így én készültem elő. Takarítás, sütés, vásárlás, terítés. De kész vagyok. Apa dolga volt reggel bekeverni a tatárt...Istenien néz ki, biztos nagyon finom is.:) Vettem minden féle zöldséget is hozzá, és kétféle kenyeret (fehér, és tk.), ki milyet kíván!:) Sütöttem Puncstortát a Horváth Ilonából...hát!!!Jól nézett ki, amíg nem tettem rá a cukormázat.:( Olyan randa lett.:((( Így sütöttem Brownie-t is, ha nem jön be a torta.:) Már sokkal jobban vagyok...jó a tantum és a C vitamin, bevált úgy néz ki!:)) Ma nem tornáztam le az előírt Réka 40 percet, hanem a mai adag vagyis 6. nap magazint nyomtam és az 1. napot. Ugrálni nem akartam, de a torna nagyon jól esett.:) Holnap 2008 has 20 perc és felsőtest! Az menni fog!:) Hetek, hónapok óta furán éreztem magam. Nyomott és kicsit depis voltam. Nem tudtam mire fogni. De tegnap összeszedtem a gondolataimat. Azt hiszem rájöttem, mit kell tennem, hogy jól érezzem magam: - egyek amit kívánok. Igenis, lehet má

Voltam dokinál...

Kép
De 20-an voltak előttem, nem vártam! Patikában kaptam Tantum Verde szopogatós tablettát és Jovital C vitamint vettem. Ezt ajánlották...úgyhogy kúrálom magam.:)))) Nagyon szeretnék tornázni, de tudom, hogy nem szabad...így ma Pihi. Holnap talán tudok már. Ma ebédre eszek fini húslevest és szerintem délután is az lesz a menü és sok sok gyümölcs.:) Teszek fel pár képet a tegnapi napról.: Gyertyafújás.:)) Holnap lesz igazi torta, ez csak egy kis sütike.:) Baba-mama csapat!:))) Többi kép az Amis blogon!!!:)

Sokan már meg sem lepődnek....

De sajna...megint beteg vagyok.:( Fáj a torkom, fülem, fejem...megyek dokihoz. Mert ilyenkor, ha kúrálgatom magam akkor hetekig elhúzódik. Ha kapok gyógyszert akkor pár nap alatt jól vagyok. És nekem jól kell lennem, mert szombaton tartjuk Ádus szülinapját és készülnöm kell. Ma isteni húsleveset főzök, sok sok vitamin!:) Remélem meg is gyógyulok tőle!!!! Alakreform:Tegnapi torna alatt nagyon fájt a térdem...főleg a kitörésnél. Vennem kéne valami térdvédőt. És javasolták, hogy jógázzak néha vagy pilates....de egyiket sem nagyon szeressem.:( Úszni eljárni meg idő!! Ma sütöm Apa Puncstortáját...remélem szép lesz!:) Mai torna: 2008 csípő-popsi 20 perc és a Magazin. Szerintem menni fog, mert nem kell ugrálnom. De lehet pihenni fogok. Meg kéne gyógyulnom!!!! Csodás napot....bár az idő vacak, de akkor is!:))

Valaki hátha el szeretne menni!:)

Kép

Borús, komor idő van...de!!!

Kép
MA VAN ÁDUS SZÜLINAPJA ÉS EZ BEARANYOZZA A NAPOT. ÉLETEM, BOLDOG 29. SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK NEKED! KÖSZÖNÖM, HOGY VAGY NEKEM. AMA ÉS TE VAGYTOK AZ ÉLETEM ÉRTELMEI! :)) Ma, este lesz torna (2009 comb és a Magazin csípő, fenék, comb rész), mert napközben nem lesz időm. Amíg Ama alszik: vásárolni megyek, aztán főzés, utána pedig irány a Vendégségbe!:) Ma már nem leszek. Hazaértünk, torna és pihi Apával!:) Mindenkinek csodás napot!!!

Szuper napunk volt ma Amival és Angyallal.:)

Kép
Szép napunk volt!:) Beszélgettünk, játszottunk Amival, vásároltunk, kávéztunk, játszótereztünk!:))) Remélem hamar megismételjük!:))) Pár képecske a mai napunkról.:) Angyal nagyon szép!:) Igazi NŐ!:))) Imádnivaló!!!! ésss Ami...hát Ami a legszebb!!!!:)))

Alakreform 3. nap!:)

Kép
Mai nap: Pihi nap! Háát, rám is fér, nagyon izomlázam van. De, azt beszéltük a csajokkal, hogy nekik is, de nem bánjuk, mert így érezzük, hatásos a torna.:) És, ahogy Réka írta a Magazinban: Észrevesszük, hogy van kar és fenék izmunk is! :D Mai ebéd: krumplis tészta (durumtésztás) és kekszpogácsa...imádom.:) Kedvenc Nonó által kitalált sütim.:) Ma elvileg jön hozzánk Angyal..nagyon várunk!!!:) Holnap Apa szülinapja...kap két ajcsit, az egyiket tudja, a másik meglepi. Annyira jópofa, nagyon fog neki örülni.:))) Holnap ebédre főzök finomat, délután pedig elmegyünk egy barátnőmékhez, ahol lesz 3 Amival egykorú Pincurka, Ami tutti nagyon jól érzi majd magát és persze mi is.:)) Megvan a tetoválás. Hát nem hazudok, nagyon fájt. Szélesebb is lett és sötétebb. A végleges színe középbarna lesz majd, de januárban még megyek korrigáltatni, hogy szuper legyen. Akinek van tetoválása tudja, másnap be van dagadva és nagyon erős...aztán egyre szebb lesz. Nekem tetszik...ilyen formát szerettem volna!:)

Alakreform 2. nap-kemény volt!

Kép
Ma is... Szerintem már a 2009 popsi-csípő gyakorlatok halál nehezek...legalábbis nekem nagyon. Nekem a popsi gyaki mindig mumus volt!:( Nem szeressem. De kell, nagyon is kell. Aztán a Magazin...hát én őszinte leszek, hisz kinek és minek hazudjak, hogy ááá simán lenyomtam. Senkinek nem fogok hazudni, főleg, hogy magam miatt csinálom, nem másért. A magazin gyakorlatokat (váll-hát-kar) majdnem mindet szabad kézzel csináltam. Súllyal nem ment, főleg a hason a step padon fekvő oldalra emelős, majd előre...a tricepsz rész az ment súllyal. És amire büszke vagyok, a fekvőtámasz is ment. Remeg a kezem így súly nélküli emelésektől és nekem így is nagyon fájt. De egyszer mondta a Réka ha nem megy, akkor súly nélkül is lehet, aztán mikor már úgy könnyű, jöhet a súly. Én ezt most megfogadtam, mert minőségre edzek ! Szóval, mindenki úgy és annyit amennyire képes...szépen napról napra ügyesebbek leszünk!:) Na, beteszem sülni az ebédet...isteni csirkemell kockák, hozzá krumpli, lila hagyma és paradi

Alakreform 2. nap!:)

Míg tegnap a 2010 felsőtest 20 perc (még nincs DVD, 2008-at csináltam), majd comb, csípő, fenék gyakik voltak a Magazin szerint. Ma 2009 csípő-fenék 20 perc és kar, hát, váll a Magazin szerint...ma is jó kis edzés lesz...holnap pedig PIHI nap!:)) Ma nagyon odafigyelek, hogy mit eszek. Többet között NO édesség. Muszáj, mert tegnap ami vacakságokat összeettem.:( Ma megyek szemöldököt újra tetováltatni, ezt kapom a szüleimtől karira...rám fér. Halvány is, vékony is. Kicsit erősebb színűt (főleg a hajam miatt) és picit vastagabbat szeretnék, majd teszek képet, milyen lett.:) Mai ebéd: fűszeres csirkemell csíkok, sült zöldségekkel. Remélem ma is szép idő lesz és akkor egész délután megint kint tudunk lenni!:) Este pedig irány szépítkezni!!!:)) Szép napot!!!!

Őszinte leszek!:)

Vannak olyan napjaim amikor egész nap ennék..főleg édességet. Nem eszek keveset...még mindig úgy érzem, mindezt a tornával azért kompenzálni tudom. De, nem könnyű, így 60 körül tartani a súlyomat, viszont mindent megteszek, mert nagyon jól érzem így magam.:) Pedig, most, hogy csinálom a Réka tornát, jó lenne keménynek lennem, hogy szépen szálkásodjak, izmosodjak!!! Holnap sütök valami lightosat, hogy ha már eszek, akkor azt egyem!:) Tartanom kéne ezt a súlyt, mert szeretnék ezzel a súllyal majd teherbe esni! Szóval, ha valaki szintén nassol pár napja és édeset kíván egyfolytában, akkor jelentem: DETTO!!! Viszont, ahogy Réka tanácsolta a magazinban: foglalkozom a lelkemmel is. Tegnap este 9 kor már aludtam, hogy kipihent legyek, előtte nagy pancsi, borotválkozás, hajmosás. Holnap pedig megyek a szemöldökömet újra tetováltatni!:)))

Alakreform 1 nap!:)

Csináltam egy oldalt, amiben csak a cm és súly adatokat fogom rögzíteni, heti szinten. Kíváncsi leszek! Minden másról szokás szerint itt fogok írni!:) Az első napi torna: Kemény volt...még mindig remeg mindenem!!!! Nagyon tetszik, mert minden nap át fog mozgatni! :D Súlyból nem szeretnék már sokkal lejjebb menni..inkább formálódni és főleg a fenék alatti rész, ott nem tetszik. Szeretnék jó kis kerek feneket...mindent bele Nonó!:)) Csináltam képet is, azt majd 1 hónap múlva teszem fel, ilyen volt és ilyen lett szlogennel!:))) Mai ebéd: sárgaborsó főzelék...nagyon szeretem. Lassan ebédelünk Amival és irány sétálni. Csodás idő van!:) Vennem kell 1-2 apróságot még Apa szülinapi tortájához, ami Puncs torta lesz!:))) Ma egész délelőtt takarítottam, mint minden hétfőn. Ilyenkor van heti nagytakarítás...kedden meg mindig vasalok. Ez így jó, már megszoktam.:D Mindenkinek csodás napot!!!!

Vasárnap...phi!:)

Sajnos Apa dolgozik, de délután velünk lesz és elmegyünk picit hármasban.:) Csodás idő van!!!:))) Délelőtt is sétáltunk egy nagyot. Tegnap Ami nagyon jól érezte magát a Mamival és mi Apával pedig csodásan.:) Olyan jó volt, nevettünk, ettük, kávéztunk, vásároltunk, nézelődtünk... A mai ebéd szezámos rántott husi lesz, vegyek salival, kefires öntettel és sütök sütőben steak krumplit is.:))) Mai torna megvolt: hasizom gyakik!:) Elég is volt...már gyúrok a holnapi napra, amikor is kezdődik a 28 napos Alakreform torna Rékával !:)) Nagyon várom!:) Kitaláltam, ha Ama esetleg nem alszik sokat, vagy más dolgom is akad esetleg napközben, akkor a Magazinban lévő tornát, mindig este fogom megcsinálni még. Tehát ketté választom. De jó lenne egybe és alvás időben. Este már jobban szeretek pihenni!:)) Jövőhéten csütörtökön van Ádus 29. szülinapja!:)) Csütörtökön valami istenit szeretnék főzni, még nem tudom mit. Pénteken sütök és szombaton jönnek a vendégek (családtagok) és fürdetés után Mama (Anyós)