Naplórészletek folytatása Karácsonyig- Fogyásom 4. rész

09.16.:
"Kivi vagyok vajon a 100. napomra elérem e 81 kg-t, ami ugye 17 kg mínuszt jelentene. Arról nem is álmodok, hogy a 80 kg-t, de 1,5 kg sem fog lemenni 5 nap alatt, bár nem is baj. Szépen, ahogy eddig!:)

Tegnapi kajcim:
 F: tejeskávé 116 kcal 9 ch
 R: kifli 130 kcal 25.6 ch felvágott 82 kcal 0 ch 
 uborka 2 d 4 kcal 0.6 ch
 T: müzli 84.6 kcal 13.8 ch
 E:resztelt máj 230 kcal 4 ch uborka 15 kcal 2 ch
 U: müzli tejjel: 30 g müzli, 2 dl tej: 224 kcal 14 ch
 V: abonett 60 kcal 12.4 ch sajt 137 kcal 0.7 ch pari 24 kcal 4 ch felvágott 82 kcal 0 ch
 Összesen: 1188 kcal 86.1 ch!!!

 Tegnap lenyomtam a RR combit, ma alig tudok menni. 
Ma nem tornázom, holnap pedig hastánc. 
Hétvégén Béres A.: Nyerj időt fogom kipróbálni:))"


!!! Itt már kezd látszani a  változás, kb. itt kezdték el mondani az utcán vagy bárhol, ha találkoztam valakivel, hogy fogytam!!!

09.20.:
"Háááááát, egy már biztos a kerek 100. napra, vagyis holnapra nem lesz meg a 80 kg. Bár az nem is volt cél, csak igazából álom :) De nem baj....megy a harc tovább:) Mert megállt a fogyás. De ez cseppet nem szegi kedvem, tudtam h lesz megint egy ilyen időszak, merthogy: Anno 91 kg-ról leugrottam 89-ra, aztán vissza 92-re...ezt tartottam emlékszem bő 1,5 hétig, ha nem 2 hétig, aztán lassan elindult lefelé és újra megvolt a heti 1, havi 4 kg.
Vagyis ha minden jól megy (és jól fog:), akkor hónap vége felé, már lehetséges az a kerek 80 kg.:) És ha az megvan akkor okt. közepére a nagyon várt 78 kg!!! Mindent megteszek amit tudok....pl azt hogy most felállok és tornázok egy a RR-val!:"

!!! Így kell hozzáállni, tudjátok, minden fejben dől el!:)!!!

09.25.:
"Tudjátok mi a különbség a két képen, a legnagyobb különbség: HOGY MÍG 98 KG-val TELJESEN EL VAGYOK KESEREDVE ADDIG 81 KG-val BOLDOG VAGYOK ÉS NEVETEK! Nem direkt, nem a kép kedvvért. 
Ez mutatja meg legjobban mi az igazság. 
 Egy gondolat: NINCS LEHETETLEN CSAK TEHETETLEN!!!!
Nyugodtan ki lehet elemezni a képet: 98 kg: már 3 hónapja jelzem nincs Ama a pocimban!!! Szomorú vagyok, keserű, a combom vastag, a karom vastag, a hasam óriási...azt hittem soha nem megy le.:( Visszagondolok és érzem amit akkor, hogy nagyon nehéz.:( 81 kg: van még mit fogynom, ez kétségtelen, van még hasam, fenekem, széles a csípőm, még az a 10 kg látszik!!! De boldog vagyok, mert élhető kezd lenni a formám, és megérte, minden egyes perc amikor odafigyeltem arra mit eszek.

ANNYIT KÜZDÜNK AZ ÉLETBEN, MINDENÉRT KEMÉNYEN MEG KELL DOLGOZNUNK...ÍGY VAN??? AKKOR NE LEGYÉL SE TE SE TE SE TE REST MEGKÜZDENI SAJÁT MAGADÉRT!

Én is honnan indultam? Mélyről....de fel lehet jönni. Mindenki küzdjön a céljáért, ne azért mert más mit mond, kit érdekel? Én tudom mit akarok látni a tükörben és addig igenis, kő keményen harcolni fogok és nem adom fel! :)"


!!! És harcoltam is tovább...!!!

10.02.:
"111. napom!!! CSODÁS NAP!!! 79 kg vagyok!!!!!! ÁÁÁÁÁÁ!!!!!!:)))
7-el kezdődik Csajok:)))))) Sikerült!:)))))) Nagyon boldog vagyok!"

!!! Bizony, nagyon boldog voltam!:)!!!

10.06.:
"Nonó boldog, nagyon nagyon!:))) Végre a kedvenc felsőm is hordahatóvá vált újra.;) Mikor Ádus meglátott, olyan jó érzés töltött el ahogy rám nézett. Azt mondta mikor főiskolás voltam hordtam utoljára és akkor sem állt így rajtam!:) És nem csak vékonyodok, de fiatalodok is!!! Na, még 9 kg és elad 18-nak!:)"

!!! Olyan jól estek a pozitív visszajelzések!!!

10.09.:
"ÁÁÁÁÁÁ 78 kg Nonó!!!!!! Annyira nagyon boldog vagyok, h elmondani nem tudom:)))) A kezdeti 5-6 kg mínuszok után jöttek a havi 4 kg és kevesebb mint 4 hónap alatt lement 20 kg!!!!!! LÁTJÁTOK CSAJOK LEHETSÉGES! ÉN IS FÉLTEM HOGY NEM, DE LEHETSÉGES. NEKTEK IS MENNI FOG ÉS OLYAN NAGYON BOLDOGOK LESZTEK MINT ÉN MOST!:D
A legjobb fogyi a világon a kcal számlálás, higgyetek nekem. Én mára már eszek néha túró rudit, csokit, krumplit, akár rizst és édességet is (az elején ezeket nem ettem) de keveset most már igen, beleszámolom a kcal-ba és kész.:) Az 1200 kcal-t sztem mindenki tartsa, mert látjátok így is lemegy az a sok fránya kg, akkor meg minek éhezni????:)
KÖSZÖNÖM MINDENKINEK AKI MELLETTEM ÁLL:))
Még 8 kg, most már biztos vagyok benne karira 75 kg alatt leszek!:)"

!!! Nincs mit hozzáfűzni, minden egy kilónak úgy örültem, mintha Karácsony lett volna!!!

10.13.:
"NOS MA 4 HÓNAPJA, HOGY DIÉTÁZOM ÉS LEMENT 20 KG!:) Meg még egy pici a ma reggeli mérés szerint, de az nem számít, majd ha kerek lesz! Nagyon remélem, hogy sikerül a célom és 6 hónap fogyi után elmondhatom 28 kg-t fogytam. Ez elég sok...úgyhogy ennyi elég is lesz:) És ezt meg is kell tartani, lesz Karácsony is...stb. 
Akkor leszek nagyon büszke dec-re elérem és januárban is 70 kg leszek még.:) Viszont tegnap rossz voltam, szó szerint remegtem az édességért és ettem is kókusz kockát.:( IMÁDOM...sajnos! De jól esett, néha muszáj engedni az agyamnak! De ma ügyesebb leszek.:)"

!!! Nagy boldogság volt, hogy egészségesen lement 4 hónap alatt ennyi.:) A hihetetlen most az, hogy mennyire más volt a célom és reméltem tartani tudom a 70 kg-t....közben január végén ha jól emlékszem már 69 kf voltam és az Ünnepek alatt nem is híztam, mert figyeltem.:)!!!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény