Naplórészletek folytatása Karácsonyig- Fogyásom 5. rész

10.18.:
"Egy életen át szenvedni! Megéri fogyással szenvedni egy élten át???? Nem! Csajok, 4 hónap alatt lement 21 kg. Mi kellett hozzá, semmi más csak a kitartás! Mert ÉN nem fogok egy élten át fogyókúrázni azt tuti. 2 kg le, 3 fel és mindig csak szenvedni, minden rohadt hétfőn azt mondani, na ma elkezdem, de kedden már pizzát eszek! Így nem fog menni! Anyám, hányszor csináltam ez... Egyszer kell keményen oda tenni magad, és lefogyni, aztán jön a nehéz megint, megtartani!

Amire még rájöttem az életmódváltás nekem nem megy. Bizony nem, miért nem? Kedvenc kajáim: Pacal, pizza, hamburger, krumpli, csoki, nokedli, pogácsa...stb. Én úgy gondolom, nekem egy dologra kell oda figyelnem miután lefogytam. A mértékre! Igen pacalból 4 merőkanál helyett 2-vel és krumpliból 5 helyett 2vel szedni.

Meg kell tanulnunk: NEM AZÉRT ÉLÜNK HOGY EGYÜNK, HANEM AZÉRT ESZÜK, HOGY ÉLJÜNK!! Mert lehet mindent, de módjával.:)

Neked mi a vágyad, mi a célod?? Ezt kell eldöntened. Én nem akarok kocka hasat, mert nekem a hasam már soha nem lesz a "régi", a striák, a vágás...de elhiheted, nem is akarom már a régit. Mert a mostani pocim mutatja a kis Csodám érkezését. Hogy Neki az volt a kuckója 9 hónapig. És lesz is még egy Kiscsibének:)"

!!! És bizony, azóta még egy Kiscsibe kuckója volt.:) Viszont mégis megy az életmódváltás...azóta természetes a xilit, a teljeskiőrlésű és tönköly termékek és minden egyéb. Idő kellett nekem is mindent kitapasztalnom olvashatjátok ti is, de a végén csak összejött. Ennek ellenére nem mártírkodok, néha jól esik egy-két szelet pizza vagy egy hamburger!!!

10.25.:
"Nagyon boldog vagyok: 76,76,76,76 kg vagyok csajok!!!!!! :D 
Már csak 6 kg a célomig! :)

Tegnap megettem a lasange-t és mivel előre tudtam ugye tornáztam!:) Meg is lett az eredménye, mert mára fogytam. A lasange-t 4 körül ettem és utána már semmit, nehéz volt, de megálltam!:)))
Úgy látom nálam az jön be ha eszek valami olyat amit nem szabad, akkor aznap már semmit és így tudok fogyni. Más ezt úgy nevezi, hogy 6 után már nem eszek.

Ma húslevest főzök, tele sok sok finiséggel. Ma az lesz az ebédem, reggelim kisebb kifli volt, füstölt sajttal és retekkel. Eddig ennyi. Vacsira pedig grill csirkét fogok enni salátával."

!!! Butaság, ha eszel olyat, ami "nem szabad" akkor a mennyiségre figyelj oda, de attól függetlenül kell tízóraizni és vacsorázni is. Fontos a napi ötszöri étkezés, akkor működik megfelelően az anyagcseréd, a tested, akkor éget zsírt ha van mit feldogoznia. Persze, ez főleg fehérjéből álljon, kevés szénhidráttal, de ha becsúszik egy lasange mondjuk, akkor is eszünk még aznap! Csak mondjuk valami könnyűt. De enni kell!!!

10.28.:
"Szeretnék írni egy Lányról, aki 107 kg volt amikor írt nekem először....boldogtalan, bántották a súlya miatt, a főnöke fogyókúrára fogta volna (abszurd!) és párja sem volt. 
 Belevágtunk, ugye Ildikém???:)

Most 93 kg!:) Van egy csodálatos Párja, és egy másik állása, annyira büszke vagyok rá, hogy elmondani nem tudom!

Ezt írta ma a naplójába:
Csak mi tudjuk megcsinálni, ezért nem szabad magunkat a sárgaföldig lehordani és utálni. El kell fogadni azt, ami most van és boldognak lenni így. Nem, nem azt mondtam, hogy beletörődni! Elfogadni, hogy igen, most 93 kiló vagyok és van rajtam bőven zsírpárnácska, de változtatni akarok és változtatok is. Egyre elfogadhatóbb lesz a dolog és mi egyre boldogabbak leszünk. Csak nem szabad feladni! Soha! Mert igenis megtudjuk csinálni, elérjük az álmunkat és gyönyörűbbek leszünk, mint valaha!
Annyira igaza van....annyira nagyon büszke vagyok rád!!!! :)))"

!!! Drága Ildi Barátnőm emlékére...!!!!

10.31.:
"2 nap mínusz 1 kg... VAGYIS 75 KG VOLTAM MA REGGEL CSAJOK!:)))
Ez csak vízzzzzz, de akkor is boldog vagyok nagyon:)) Ja és nekem jót tett a súlytartás, végre kapott a szervezetem energiát, életet, az agyam egy kis finomságot és feltöltődött. Most meg is indultak a kilók lefelé. Akinek áll a súlya, tapasztalatból: EGY HÉT SÚLYTARTÁSA!!!!! Vagyis 2000 kcal-s étrend és mozgás. Nem leállni, meg nagyokat enni, csak okosan, de kicsit adni a szervezetnek. Nekem bevált!"

!!! Bizony bizony, ezt azóta is ajánlom!!!

11.05.:
"MA REGGEL 74,5 KG VOLTAM! NONO BOLDOG BOLDOG BOLDOG!:)
Na, még 4,5 van Karácsonyig...és utána???? Meglátjuk. Filózom a 65 kg-n. 17 évesen voltam annyi, akkor 69 kg-ról fogytam le 65 kg-ra a Szalagavatómra. Bár a 98 kg-hoz képest most ha tükörbe nézek egy más nőt látok, aki nekem már kezd olyan lenni mint amire vágytam.
Meglátom, mit látok 70 kg-val a tükörben!:) Elvileg a 172 cm-hez 62-74 kg már jó vagyok!
Ádus azt kérte 70 alá ne...asszem ez a 70 kg reális!
HAJRÁ CSAJOK, TOVÁBBRA IS MINDENT BELE!"

!!! Reálisnak reális...csak csak csak, de, de, de...:)!!!

11.10.:
" Mit vettem észre????
Az étkezésekkel inkább a súlytartást csinálom vagy nagyon alá megyek a kalória mennyiségnek. Mostanában a mozgás ami jól esik, amit élvezek. És azon filóztam ha nem is kő keményen figyelem a kaját, de mozgok amennyi tervben van, talán úgy is lemegy ez a 4-5 kg és max formásabb leszek:))
DE!!! Cél továbbra is 70 kg Karácsonyig és 
remélem pénteken a mérleg 74 kg-t mutat! :))

Ma mértem cm-ket:
Első mérés 07.02 viszonyítva:
Mell: 105 cm, most: 91 cm -14
Derék: 101 cm, most: 83 cm -18
Csípő: 123 cm, most: 103 cm -20
Comb: 76 cm, most: 65 cm -11
Kar: 36 cm, most: 29 cm -7
Súly: 93 kg, most 75 kg
BMI: 33.13, most: 25.35"

!!! Na igen, valahol itt lettem a mozgás szerelmese!!!

11.11.:
"Nem bírtam ki és mértem.... ésssssss:74 kg vagyok!!!!!! :)
Tegnap f5 kor ettem egy hambit és este 8 kor már éhen haltam, de nem ettem, csak most reggeliztem. Elértem a célom, Ádus 28. szülinapjára 74 kg vagyok, vagyis olyan, mint mikor megismert!:)
Jajj de jó!!!!!! :D Következő cél karácsonyra 70 kg!:)"

!!! Boldogság volt!!!

11.13.:
"MA 5 HÓNAPJA HOGY NYOMOM CSAJOK ÉS LEMENT 24 KG!!! 
Meg lehet csinálni, nem kell hozzá más csak a kitartásod!!!! és ilyen sok sok tündér ember mint amennyi itt és a családban támogatott engem. NAGYON KÖSZÖNÖM NEKIK, NEKTEK!!!:D

!!! Ez így van, nélkülük és nélkületek soha nem sikerült volt!!!

Megjegyzések

  1. Szia Nonó!

    Nagyon jó olvasni a naplód, és a most hozzáfűzött megjegyzéseket. Nagyon sok reményt ad, hogy nincs lehetetlen, és persze praktikus tanácsokat, hogy mit, hogyan érdemes. Még kérünk ilyen bejegyzéseket! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény