Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: március 4, 2012

Jeeeeee!

MA CARDIÓ DANCE....LASSAN INDULÁS!!! Mindenkinek, ha van lehetősége, sportolással eltöltött, kellemes hétvégét kívánok!!! Legyetek sokat a friss levegőn, kis séta, kirándulás, bicajozás!!!:D Hisz alakul a tavasz...

Nyamika...

Vettem ma magnak fél kg epret...bizony aranyárban mérik, de mit nem??? Volt két almám a kamrában. Azt felvágtam, lábasba dobtam, vizet öntöttem bele, fahéjat, édesít ő szert és vanília aromát szórtam rá...majd mikor forrt beletettem 20 dkg epret, majd fél csomag vaníliás pudingport kikevertem b ő 1 dl tejjel...és kész a mai ebédem, amit annyira kívántam: gyümölcsleves!:D Cukor nélkül készült, egész nap fogyasztható!:) Isteni finom!!!

Nőnap!!!!

Mi tartjuk!:)) Mindig kapunk, mind a hárman (Panci már pocaklakó korában is kapott!) valami pici csokor virágot Apától...általában tulipánt, mert az a kedvencünk Amival!:)) És Nőnap alkalmából ma megmértem magam, kereken 62 kg vagyok!:)) Örül a kis szívem, ezt szeretném is így megtartani hosszútávon.:)) De mivel jól érzem magam, szerintem nem lesz nehéz. Mert ha megtalálod az ideális súlyodat és ott szépen megállsz, nem mész alá, akkor nem küzd és ingadozik súlyod. Én ezt vettem észre... Ma csípő-fenék tornát tervezek!:) Mindenkinek Boldog Nőnapot kívánok!:))

Tegnap este...

Kinect-eztünk Apával, mégpedig Fuit Ninja-tunk.:))) Gyümölcsöket kellett karddal (az volt a kezünk) szétvágni, miel ő tt leesik.:)) Bombát is dobált fel a gyümölcsök közé....1 órát nyomtuk, olyan izomlázam van a karomban!:))) De ma azért ráer ő sítek egy kis Réka fels ő testtel és hasizommal!:)) Lehet most, bár még korán van, de Panci most alszik!:D Szép napot!:))

Futás.:)

Jajj, de jól esett.:) 1 perc sprint, 2 perc gyors gyaloglás...10-15%-os emelked ő n...nagyon elfáradtam. 40 percet nyomtam, majd Réka comb gyakorlatokat: guggolások, kitörések, majd tapostam is pár percet.:)) Holnap hasizmoznom kéne, kis fels ő testedzéssel.:)

Ma!!!!

Lesz id őm futni délután!:) Szuper!:)) Apa id ő ben hazaér...úgyhogy futi ezerrel, majd comber ő sítés!:) Az ebéd pedig? Hurka és kolbász...házi, már sül! Update szerinte 1-es kodú. Mustárral és slim kenyérrel simán belefér!:))

Nagypapám...imádom.:)

Itt volt ma az én drága Nagypapim.:)) Beszélgettünk, játszott a Dédunokákkal...közben észrevettem, hogy figyeli a mozdulataimat, nézeget. Egyszer csak nem bírta tovább: "Édes Kislányom, olyan sovány vagy, istenem, már nincs is rajtad semmi fogható!!!! Mi szól ehhez a Férjed??":))))))))))))) Édes Papa, mondtam neki, már nem fogyózok, a válasz persze: "Még szerencse!!!!!" most így jól érzem magam. Hidd el Papa egészséges vagyok és így boldog! Elgondolkozott, mire mondta: "Végülis Lányom, én is sovány voltam mikor fiatal Legény voltam, úgy futottam, mint a nyúl..... De!!! te már Asszony vagy...lehetnél kicsit asszonyosabb." Mondtam, hidd el Papa, asszony vagyok én a javából, abban amiben annak kell lennem, de az nem egyenlő azzal, hogy dundi legyek. Megint végig gondolta...és úgy érzem, ha nem is teljesen, de meggyőztem a 85 éves drága Papámat!:)) Ő már soha nem fogja megszokni, hogy lefogytam. Mindig is a kicsit telt kategória v

Szuper nap!:)

Reggel miután Pancit (Ami nyaral) megetettem, öltöztettem, játszottunk, keltettem Apát és ugrottam fel a futópadra.:)) Annyira jól esett... 10-15%-os emelkedőn nyomtam le 30 percet 5-6 os fokozaton, 300 kcal-t égettem el. Éhgyomorra edzettem, állítólag így a legjobb.:) A cél 20%-os emelkedőn kocogni 30 percet. Most már a cél a az állóképességem és erőnlétem növelése.:)) Jó lenne, ha minden nap így indulna. De van nekem két édes Kincsem, akik mellett (plusz háztartás) úgy eltelik a délelőtt, hogy észbe sem kapok. Illetve Apa is korán indul dolgozni...de amikor úgy alakul, így fogom kezdeni a napomat, nagyon jól érzem magam!!! Pancival készültem egy nagy sétára, de a Drágám elaludt hamizás közben és betettem a kiságyba. ha felkel irány ki!:) Addig is pihizek picit. Ma semmi dolgom...ritka.:)))