Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: március 11, 2012

Cardió dance!

Ő rület volt ma! Nagyon kemény, liheg ő s, izzadós, de szuper, energikus óra volt.:) Én annyi pluszt kapok ett ő l az órától. Bárcsak lenne a héten még egy.... De jöv ő héten megyek kangoo-ra...már nagyon várom.:)) Mire hazaértem Apa sütött süt ő ben krumplit, csinált tejfölös kukorica salit, én reggel induláskor vettem grill csirkét, isteni jót ettünk,most szieszta.:)) Délután még jó vagyok Apánál egy fini fagyira.:))

A közös mozgás öröme...

Kép
Neveljünk gyermekeinket már korán arra, hogy szeressék a természetet, szeressenek kint játszani, sportolni.:) Hisz a közös programoknál nincs is jobb móka, na és persze testedzés sem!:))

Hinni magunkban...

...a legfontosabb a világon! Mert ha hiszünk abban, hogy képesek lehetünk mindenre és teszünk a céljainkért, akkor elérjük az álmainkat! Nem elérhetjük, hanem elérjük!!! A, de jó lenne....de kár....jajj de csinos, én miért nem....én soha nem leszek ilyen...kifejezéseket ki kell törölni a fejünkb ő l. Mindenkinek ott a lehet ő sége, hogy vékony vagy éppen izmos vagy akármilyen legyen. Mindenki elérhet bármit, HA TESZ ÉRTE. Nem egy nap alatt persze. Ez évek munkája, de megéri! Régen két gyerek után már azt mondták: szültem két gyereket, jó vagyok én már így. Hát nem! Én szültem két gyereket és pont ezért szeretnék egészségesebb és szebb lenni, mint valaha, hogy jó példa legyek! Hozzáteszem, 27 évesen, két Kislány Anyukájaként, jobban érzem magam a b ő römben, mint bármikor. Persze hazudnék, ha nem szeretnék szebb combokat vagy popsit....szeretnék és teszek is érte!!! Mert csak így érhetek el eredményeket, nem álmodozva, hanem megdolgozva érte!!!!:)

Ma jó kislány vagyok...

...mert hogy tegnap rossz voltam. Sok féle és fajta ch-t ettem, reggel nem is álltam mérlegre, mert még elájultam volna.:) Ma kefirt ettem reggel, müzlit de. és ebédre lecsót, slim kenyérrel. Jól esett. Lassan jön a szokásos du. tejeskávém, azzal ki is húzom vacsiig, ami kefir és alma lesz. Mai torna is megvolt.:) 2011 Réka csíp ő -fenék és has.:) Kemény volt, mert a hétf ő i comb és has után olyan irtózat izomlázam van még mindig, hogy tegnap nem is tudtam semmit tornázni. Ma már jobb volt, úgyhogy gyorsan rátornáztam.:) Holnap futni fogok! Kezd ő dik a hosszú hétvége...éljen!!!!!:))) Nem is nagyon fogok írni, kiscsaládommal leszek. Kirándulunk sokat sokat, már vannak jó kis szabadtéri terveink! Mindenkinek szépséges hosszú hétvégét!!!:)

Torna: pipa!

Ma megcsináltam a Réka Jub. DVD comb B és has A részt...elfáradtam nagyon.:)) Ezen kívül kétszer is kint voltunk a csajokkal sétálni!:D A szombati cardió dance szuper volt.:) és lesz szombaton is hála égnek!:DD Sokat vagyunk kint és Pankuci is egyre többet igényli, hogy játszunk, énekeljünk...ezért írok ritkán.:) De a súlyom tartom és rajta vagyok a formálódáson!:D Mindenkinek hajrá....közeleg a nyár, de azért még időben vagytok, még mindig nem késő belevágni a diétába és elkezdeni mozogni!!!:D Mondjuk soha nem késő!!!!:D