Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: március 25, 2012

Amica szülinapi party!

Ma tartjuk a partyt...a hamik nem éppen diétásak, de azért okosan vannak kitalálva, elkészítve, merthogy: Lesz tartábeafsteak, az nálunk mindig van, mert Ádus istenien csinálja, mellé sok zöldség (paradicsom, paprika, ubi, sali, hagyma) és kétféle kenyér, slim és sima fehér toast. Ha azt nézzük, ebb ő l 2 sz. slim, kis tatárral, sok zöldséggel, nem olyan veszélyes. A f ő fogás, hamburger. Ez mindig sláger, hát akkor házi, nagy hamburger, ide hozzánk!:)) Rendeltem a péknél fini, friss puffancsokat, vettem marhahús pogácsákat, hozzá mustár, ketchup, light majonéz, rengeteg zöldség. Grill lapon sütjük a husit...sztem nem lesz rossz. Nem diétás, de vm-vel egészségesebb, mint a mekis, egy belefér ma nekem is.:) Ezen kívül lesz rántott csirke falat és francia saláta, illetve sajtos pogácsa. Sütik: Anyósom féle zserbó (fruktózzal), sárga-barna süti (tk. liszttel, fruktózzal), N ő vérem féle almás-pudingos cukorral!!!:) Amica tortája pedig oroszkrém lesz, Barby torta, Szilv

Versenybe jelentkező Lányok!

A yahoo-s cím, ahova a jelentkezést külditek, nem nekem érkezik be, azt Judit kezeli. Ha az adatokon felül írni szeretnétek nekem, akkor azt a nonoeletmod@gmail.com-ra küldjétek, oda, ahova a fotót is külditek! Köszönöm.:))

Mai felsőtest edzésem közben...

Kép
A hátam, karom, vállam az a terület a testemen, amivel elégedett vagyok, s ő t kimondottan szeretem. Vannak dolgok, amiken változtatni nem tudok, pl. striák, de mint a kép is mutatja, nem szégyellem, s ő t!:) Hisz született két csodálatos Kislányom. Vannak persze olyan striáim is, amik a súlyfelesleg miatt lettek, azok pedig soha nem felejtetik el velem, milyen is volt ducinak lenni... Én egy hétköznapi N ő , Anyuka vagyok: pl. striákkal illetve a hasamon a b ő röm sem tökéletes és egyéb dolgokkal is elégedetlen vagyok. De 38 kg fogy ás után, örülök, hogy a karomon, combomon, stb. nem lóg a b ő röm. Az, hogy a hasam még nem az igazi, picit az id ő re is bízom, remélem, hogy regenerálódik és természetesen meg is dolgozok az eredményért.:) De összességében viszont, amit tudtam és tudok, megtettem és meg is fogok tenni azért, hogy a lehet ő legjobban érezzem magam és legjobb formában legyek!:))

Kiscsaládunk....mikor 7 hónapos volt Ami és most, mikor Panci!:)

Kép

Hajrá Csajok!

Jelentkezni ám a versenyre...eddig 9-en jelentkeztek, de tudom, hogy lesztek még sokkal többen is.:) Olvassátok csak el az oldalsávban a nyereményt...csodálatos felajánlás!:))...és már megvan a 2.-3. helyezett nyereménye is, illetve folynak még a megbeszélések a továbbiakról!!!:)) Gyerünk Lányok, mutassátok meg, hogy most képesek vagytok 3 hónap alatt, több mint 214 kg-t fogyni! Szerintem sikerül! Biztosan sikerül.:)))

Szép napot!

Hajrá csajok, tessék ám jelentkezni a FOGYI VERSENYRE....meglátjátok elrepül ez a 3 hónap. Szuper kis csapat gyűlik majd össze, összekovácsolódunk, nevetünk, mindent átbeszélünk és szépen eléri mindenki a vágyott súlyát úgy, hogy észre sem veszi, csak a napos oldalát a dolognak!:DDD Ma fincsi lecsót főztem...nyami lett. 11 kor már ebédeltem, mert az frissen jó.:) Amicával pedig sütöttünk túrós-sajtos rudat. Az minden héten készül nálunk.:) Természetesen tönköly lisztből, olívaolajjal, félzsírós túróból és éppen olyan sajtból, ami van itthon, most trappistából.:)) Nagyon nagyon szeretjük.:) Szuper tízórai, uzsi és bárhova megyünk, tudjuk vinni magunkkal. Vettem kókuszsírt, a túrós-sajtosba elfelejtettem tenni, de a lecsót azzal készítettem és nagyon finom lett. Főleg mikor felolvadt és a hagyma dinsztelődött benne...azok az illatok...nyami.:))) Ma csípő-fenék edzésem lesz, szerintem a 2008-as Réka és valami még, ami belefér az alvásidőbe.:)) Szép napot nektek!!!

NAGY TAVASZI-NYÁRI ÁTALAKULÁS 2012

Kép
NAGY TAVASZI-NYÁRI ÁTALAKULÁS 2012 – A VÁLTOZÁS BENNED VAN! 4. Fogyókúra verseny! Ha még nem érted el az ideális vagy álom súlyodat, még van időd nyárig… most vágj bele a diétába! Én mindent megteszek (főleg lelkileg), hogy támogassalak végig a 3 hónap folyamán, a többi rajtad áll. De én tudom, hogy képes vagy rá, csak bíznod kell önmagadban és tenni érte! A verseny részletei: 1, Verseny időtartalma Az időtartam: 3 hónap! Április 10-július 10-ig tart. 2, Versenyre jelentkezés Jelentkezni: avaltozasbennedvan@yahoo.com –on lehet. Tárgyba kérlek azt írd: NAGY TAVASZI-NYÁRI ÁTALAKULÁS – A VÁLTOZÁS BENNED VAN! Adatok amiket még kérünk: Becenév, kor, magasság (m), induló súly (kg), álomsúly. Kezdeti körfogatok(cm): (Kérjük a mellékelt kép szerint mérni!) mell (képen:2) derék (képen:4) csípő (képen:5) comb (képen:8) vádli (képen: 6) nyak Kérünk még képet is, azt viszont ide kérem: nonoeletmod@gmail.com-ra (csak nekem lesz me

Lehet nagy butaság!!!

De esetleg nincs meg valakinek, lementve a Lifenetwork-ös 2-3. interjú? Mert az elsőt még Pufóka átette nekem youtube-ra, így megmaradt. Viszont a videa megújult és törölve lettek a felvételek.:( Szerettem volna Őket a Lányaimnak majd megmutatni.:((( Esetleg valaki nem mentette le????

Ziláltan a torna után, Rékával.:)))

Kép

Alakreform Rékával!

Szuper, kemény és fárasztó...ilyen volt a tegnap 90 perces óra Rékával. Még nem fáj annyira mindenem, sztem holnap lábra sem állok.:))) Hazaértem és úgy éreztem magam, mint akit agyonvertek. Ennyi guggolást még életemben nem csináltam.:)) Réka megismert, készült közös kép, kérdezte hogy vannak a Lányok, mondta nagyon jól nézek ki.:)))) És hogy jól vagyok, jól érzem magam a b ő römben? Mondtam igen, persze van dolgom még...Megköszöntem a Nike táskát is.:)))) Mondta örült nekem, de ezt gép sorsolja, belenyúlni nem lehet, jó is ez így, de örült, mikor olvasta, hogy én nyertem.:)))) Ma vagy pihi vagy pici fels ő test edzés...és mivel f ő znöm nem kell, így ma sok sok séta és játszótér a Csajokkal.:)) Szombaton cardió dance.:) Nem lenne rossz heti egyszer, így kedden bejutni a Réka tornára.:) De ez rengeteg mindent ő l függ. Mondtam is Rékának, ha tudok, megyek.:))) Nagyon feltölt ő dtem, hogy kimozdultam. Végül Ami nem jött, inkább átment Dáviddal játszani, de nem is baj, me

Szépséges napot!:)))

Ma szuper napom van, többek között mert az FB-on meghirdetett Rubint Réka féle, Nike táska díjas versenyben, én is a díjazottak között vagyok. Kapok egy csodaszép Nike táskát.:))) A másik, hogy Apa ma hazaér id ő ben, 5-t ő l Övé Pankuci, mi Amicával pedig megyünk Alakreform edzésre.:))) Édes kettesben.:)) N ő cis buli.:))) Szeretek vele lógni.:) Én szétedzem magam, Ő addig játszik.:)) Uzsira bevertem most egy Update somlóit, annyira jól esett.:)))

Megéri...

Kép
Kezdhetném, sokféleképpen a bejegyzésemet. De okkal kerestem meg ezt a képet és okkal írok most pont arról, amiről... Mi kell ahhoz, hogy lefogyjunk? Rengeteg minden...Jöhetne a sablon szöveg: elhatározás, kitartás, akarat. Igen ez mind kell...de tudod mi kell igazán? Hogy TE akarj változni és változtatni. Én, mikor elkészült a fekete rucis kép (ami még slankít is rajtam) tudtam, én nem ez a nő vagyok, én biztos nem fogom így leélni az életemet!!!! Ha Te elhatározod,hogy le akarsz fogyni és természetesen ehhez, amit tudsz megteszel, le fogsz fogyni. Nem kell szuper diéta, sem költséges, nem kell napi 90-120 perc torna. Mindenki azt hiszi, hogy a fogyás olyan elérhetetlen, fantasztikus dolog. Nem, egyáltalán nem az. Pontosan olyan dolog, mint minden más az életben, amit el akarsz érni. Ha Orvos akarsz lenni, akkor éveken keresztül tanulsz, mitöbb jól tanulsz, rászánod a szabadidődet, erről olvasol, erről beszélsz, ez köti le a gondolataidat. Ja és mindez kb. 20 éven

Mozgás mára!

‎ 2,5 óra séta és vásárlás (Ami ma szeretett mindent közelr ő l megnézni, megfogni és nem visszatenni a helyére...:(( lenyomtam a 20 perc Réka 2010-es comb részt.:) Amica alszik, Panka végig drukkolta.:) Panka egy tündér, hogy már így enged 20 percet tornázni.:))) Kemény ez a 2010-es comb bakker...de nagyon szeretem Réka comb tornáit...mindet.:) Holnapi terv: csíp ő -popsi, méghozzá a 2010-es 40 perc, ha nem lesz rá id ő m, akkor 2008-as!:) Ma még délután tutti kimegyünk sétálni!:)) A kilóméterem mára is megvan, de kellett a torna is. Mert a koncentrált mozgás nagyon fontos. Ezért is mikor azt mondják, egész nap meg sem állok, házimunka, séta...az nem elég? Nem, a torna teljesen máshogy mozgat meg, kell a torna is.:)) Nekem együtt hatásos. Inkább 20 perc torna és 2,5 óra kint a gyerekekkel, mint fordítva, de ezt mindenki maga tudja!!!

Futottam...

Kép
Futottam 30 percet, futás-gyors gyaloglást váltogattam...jól esett. 3.300 m tettem így meg és 290 kcal-t égettem el. Elégedett vagyok.Vasárnap mindig megoldom, hogy fussak (90%-ban itthon van Apa), de jó lenne még egy napot valahogy megoldani hétköznap is. Heti 2 futással, heti 1 cardió dance-el, plusz a tornákkal már tutti lennék és vehetnék magamnak egy ilyen rucit, nekem nagyon tetszik!:) Az ebéd: rántott pulykamell, Nonó féle vegyes saláta (répa, paprika, paradicsom, saláta, retek, kukorica és hagyma). Mindenkinek sali volt a köret, kell néha. Engem nagyon feltöltött a futás és a finom, vitamindús saláta...ma még tervben van egy nagy séta is délután!!!:) Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem mindig jót tesz, ha egy órával később van. Jobban szeretem sokkal.:))