Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: május 13, 2012

Futás...

Újra belevágok. Nekem ez a futás egy akkora mumus,  szeretném már elérni, hogy ne legyen az!!!  Hiába értem el a tervezett súlyomat (mostanában nem volt nagy étvágyam, lement pár kg, de tegnap a hurka-kolbász vacsi, azért visszahozta  a súlyomat!:)) szóval hiába vagyok 60-62 kg között az alakom még mindig nem az igazi. Mert bizony hiába tetszik felül, a karom, hátam, de a csípőm és főleg a fenekem nem akar kis feszes, kerek lenni!:) És mivel pontosan tudom, hogy popsira (hasra is) a legjobb a futás, így belevágok. A célom nem más, mint heti 3 szor futni padon. Hogy mennyit, azt nem tudom, sem km, sem időre, majd szépen fokozatosan, de futni, futni, futni kell!!!! Időt kell rá valahol a zsúfolt napjaim között szánni, mert úgy érzem az elérni kívánt eredményt, ezzel a mozgással tudom megszerezni! És meg is fogom!!! Ma el is kezdem és szerintem holnap is futok, mert Apa itthon van és ez a két nap tutti, aztán ahogy tudom, de a heti 3 meg kell, hogy legyen.:)))) Nyárra,

Tegnapi Alakreform.:)

Kép
Szerintem az eddigi legjobb!!! ( az általam végig szenvedettek közül:)) Annyit nevettünk Tündivel, de lenyomtuk.:)) Megismertem Csillát is, aminek nagyon örültem.:))) Jó kis torna volt!!!:D Rékával is beszélgettünk pár mondatot, kérdezte szeretem-e táskát? Mondtam nagyon, mondta nagyon jó színe van és viseljem egészséggel.:))) Jól esett.:) Kiscsapat.:) Tündimmel.:) Még torna előtt... Belsőcombozás közben...végig nevettünk (sokszor fájdalmunkban!!!:) Kicsit elfáradtam...:))

Ma találkozunk!!!:)

Ma, aki eljön, azzal találkozzunk 18:00-kor a Réka Alakreform óra előtt, a csarnok bejáratánál. Lesz majdnem egy óránk dumcsizni.:)) Én már sportszerkóban megyek, hogy az öltözéssel se menjen el idő.:)) Alig várom!!!  Szép napot nektek!!!

Alakreform Rékával holnap!!!

Kép
MÁJUS 17-ÉN, CSÜTÖRTÖKÖN (holnap), megyünk páran, egy közös "Nonó fogyis csapat" tornára, a Rubint Réka Alakreform Budapesti helyszínére!!!  Szuper lenne, ha sokan lennénk.:))  Aki teheti jelezze szándékát megjegyzésben és jöjjön el!:)) 

Nagy tavaszi-nyári átalakulás 2012 - versenyvégi Találkozó!

Fontos!!!  Beszéltük a Fogyi Verseny végeztével jó lenne, sőt kellene (hogy át tudjam adni a nyerteseknek az ajándékot!) egy Versenyvégi Találkozó!!! Ennek a dátumát kéne lebeszélni, hogy a Szponzorok, Támogatók is úgy tudjanak készülni, hogy addig elkészítsék, átadják nekem a nyereményeket.  A verseny júl 10-el ér véget...szerintem aug 4 vagy 11-e jó lenne...ez egy szombati nap. Ha mindenki benne van, lehetne egy vacsizással (esetleg Trófea, ott bárki azt eszi, amit szeretne, el tudunk tölteni 3 órát, fix, hogy ki mennyit fizet...) egybekötött bulizás Budapesten!!!:)) Várom a véleményeket!:)

Nem adjuk fel...

Nem csak a Verseny résztvevőinek szólnak ezek a sorok, hanem mindenkinek. Ha valamit elkezdtél és akkor, amikor belevágtál hittél magadban (hisz különben biztos nem kezdtél volna bele) akkor most is hinned kell, sőt tudnod kell, hogy a céljaidat csak te magad érheted el!!! Senki nem fogja megcsinálni helyetted. Neked kell érte, bizony KEMÉNYEN!!!!! megküzdened! Vannak holtpontok, sokszor nagyon nehéz neked, nekem...mindenkinek. Az élet minden terültén vannak nehézségek, negatív ingerek, helyzetek. De mi történne, ha minden egyes ilyen résznél az életükben feladnánk? Soha, de soha nem jutnánk előre. Képtelenek lennék egyről a kettőre lépni, nem lenne sikerélményünk, nem vinne minket semmi tovább!!! 3 éve ilyenkor én sem hittem volna, mire lehetek képes, ha igazán el szeretnék érni valamit...most már tudom. Az ember tényleg hegyeket tud megmozgatni a hitével!!! Én hiszek benned és benned és benned is!!!  Hiszek és büszke vagyok rád, mert tudom, hogy minden egyes nappal k

Nagy tavaszi-nyári átalakulás 2012!!! 5. heti eredménye

Kép
Sajnos folytatódott a héten a lemorzsolódás...remélem ez csak a vacak idő teszi, mindenki fáradtabb, nyűgösebb, de mától újul erővel küzd és a hétvégén küldi úja az adatokat!:) Nem adjuk fel, nem lehet semmi sem indok vagy ok...mert helyettünk a céljainkat senki nem fogja megvalósítani!!! A heti nyertes kg-ban Mea lett, aki 3kg-ot fogyott a múlthéthez képest!  Gratulálunk neki!:D Százalékban viszont, egy hajszállal (0,03) 8,57 %-al Alexani nyert!  Továbbra is csodálatosan haladsz Alexani!:) Már csak 106 lány küldött estig adatot! A 106 lány, beleszámítva a stagnálásokat és hízásokat: 41,1kg-ot fogyott a héten! Büszke vagyok rátok!!!:) !!! Fontos!!! Judit: módosítottam a táblát, bekerült az előző heti súly oszlop, mely az aktuális súlyt ezentúl az előző hetihez fogja mérni, a %-ot viszont a kezdő súlytól számítva!

Képecskék.:)

Kép
Tegnap megtaláltam a fekete kisfelsőmet, annyira imádom...abba mentem kirándulni.:))) Pancikám is élvezte a Balaton partot.:))

Ne felejtsétek el!

Ma, heti aktuális súly küldés Juditnak!!!!  Kérek mindenkit, hogy délután 17-ig küldje el a mai súlyát!:) Köszönöm!:D