Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: július 1, 2012

Reggel f7-kor már tornáztam...

Ma Iszogatós Csajbuliba megyek.:)  Aki gondolja tartson velünk 22:00 Gödör, Deák Ferenc tér.:) Szóval nem lesz időm este tornázni...mert mióta ilyen meleg van este szoktam. Ma reggel letudtam. Patakokban folyt rajtam a víz.:D Legyen nektek is szép napotok!:D

Ajajj, van baj...

...ahogy Amica mondaná....mai uzsi-vacsim a standon, egy nagy sajtos-tejfölös lángos volt.:) Jajj, de jól esett, a fene vigye el.:))) Most pedig torna!:)))))))) Minden ami a csövön kifér.:))

Torna!!!

 Barátnőim részére tartok jövőhéttől, zártkörű aerobic órákat!:) Már többször megkerestek egy ügyben a Csajok.:) Kérték vezényeljem le részükre, úgy is annyi torna van a fejemben már, annyi gyakorlat (R.Réka. Enikő, Czanic, Béres A., stb.)stb. Mivel sehol nem férünk el (senkinél nincs annyi hely) így helyet bérelünk hozzá. Jó társaság, kemény csapat, a hangulat pedig tuttira szuper lesz!:)

Meleg van!!!

Kép
De nagyon!!! Már kezdek kicsit beteli a nagy meleggel.:( Már előjött a napallergiám is, és a combom is pöttyös a melegtől.:( Embertelen már ez a hőség.:( De azért tornázok...ma Enikő 1. DVD kardió intervall fele és popsi+has tornát csináltam meg, ennyihez volt erőm, de ez is 40 perc volt.:) Sokat medencézünk a Lányokkal és a kertben vagyunk, hűsölünk, hintázunk, de 12-16 között nem megyünk ki, féltem őket. Viszont előtte és utána egyfolytában.:) Kajára nem nehéz figyelni, napközben nincs étvágyam, estére mikor kicsit lehűl a levegő, akkor persze lenne, néha sikerül megállnom, néha nem, de a 62 kg-t tartom.:) Egy képecske a tegnapi napról, vásárolni mentünk. Rákattantam a hajráfra, úgyhogy most picit megnövesztem a hajamat is hozzá.:)

Cikk az Érd Hírportálon!:))

http://erd.facepress.hu/hirek/semmi-sem-lehetetlen-2012074700

Iszogatós Csajbuli a Gödörben.:)

Szombat este, összeülünk páran Csajok (fogyisok és nem fogyisok) dumálni, röhögni és mulatni a Deák téren, a Gödörbe! Kirúgunk kicsit a hámból.:) Ki tart velünk?:))  Dátum: 2012. július 7. 22:00 magasságában!   Kapcsolódjunk ki és igyunk előre a medve bőrére, hisz lassan vége a versenynek,  kijár mindenkinek!:)

Finish előtti utolsó táblázat!

Kép
Jövőhéten (illetve most nem vasárnapra fog esni a küldés, persze lehet akkor is küldeni, de legkésőbb 07.10.-ig kérem) már a VÉGSŐ ADATOKAT KÉRJÜK, VAGYIS JUDITNAK AZ AKTUÁLIS SÚLY ÉS CM-KET, NEKEM A KÉPET legyetek szívesek!:)) A verseny 12. hetében, 61 lány küldte be a súlyát, akik a héten 19,4kg-ot fogytak!!! Sok lány stagnált a héten, Timi24 fogyta a legtöbbet kg-ban, -1,7kg és %-ban Szilo vezet továbbra is -16,97-al!:)))) Büszke vagyok rátok!:))) Fontos megjegyeznem, hogy elég sok olyan lány van, aki a kezdő testsúlyának, már több mint 10%-át lefogyta!!! Eszméletlen!:) Itt a finish Csajok, vegyünk egy nagy levegőt még a végére!!!!

Júliusra fel!:))

Kép
Bizony, ma már 2.-a van....eszméletlen gyorsan telik az idő...én a júliust rászánom a teljes feltöltődésre, szeretném magam bomba formába hozni, szépen szálkásodni tovább és végre olyan popsit varázsolni magamnak, amire vágyok.:))) Mindig legyen célunk ez visz minket előre!:) Mai edzéstervem: RR 2009 comb és 2008 felsőtest edzés lesznek, ez összesen 40 perc, jól fog esni.:) A mai ebéd valami lightos lesz, még nem tudom mi, de egy nagy görögdinnyét tutti veszek ma. Illetve a reggelt natúr zabpelyhes kefirrel indítom.:) A hétre összeírtam az edzéstervemet, lesz benne 3 nap fenék-csípő, 2 felsőtest, 2-3 has, kardió intervall, hát és combedzés és a héten két futás mindenképpen.:)) Szép az élet, élvezzük ki minden percét.:) 

A nagy tavaszi-nyári átalakulás 2012 - A verseny 10.-én ér véget!!!!

Így lett meghirdetve a verseny, én is mindig ezt írtam itt a blogon (is), még az előző heti értékelő után is kitértem rá! A 4. fogyi verseny július 10-ig tart!!! Vagyis, legközelebb nem kell 8-an át adatot küldeni, elég 10-én, de 10-ig el kell küldeni, mert aki 11-én küldi, az már nem kerül be a végső táblázatba! Ma, súlyadatokat kellett küldeni, 10-ig, kell (ahogy azt többször is írtam) a súly, cm adatokat Juditnak, a képeket nekem küldeni. Eredményhirdetés pedig, az azt követő hétvégén (14-15) lesz!!! Sajnálom, hogy emiatt volt aki, ledegradálta a versenyt, mert szerintem mindent megtettem és Judit is, amit tudtunk, hogy minden szabályos és tiszta illetve gyors és egyértelmű legyen a három hónap alatt! Nem voltak kemény szabályok, csak adatküldési időpontok, minden mást intéztünk, elvégeztünk mi ketten, de főleg Judit! Sokaknak nem számítanak a nyeremények, de nekem nagyon sokat jelentett, mert olyan felajánlásokat kaptam, melyről álmodni sem mertem.:) Nagyon me