Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: július 8, 2012

A különdíjasok....nézzétek meg a videót.:)))

Kézzel készített, diétás bombonokat nyerte: linbori és Anett TRX edzést nyerte: Csibe A házi készítésű szappant nyerte: Annamari Tiszta szívemből gratulálok nektek!:)  Mindenki legyen szíves írni nekem e-mail-t, hogy egyeztessünk! A csokikat ősszel tudja majd elküldeni Praliné Zsuzsa, akkor lesz itthon. A TRX edzés ügyében Lindával kell felvenni a kapcsolatot (lehet személyesen át tudja venni tőle a Fogyivégi bulin) és a házi szappant, én fogom továbbítani vagy személyesen átadni.:)

Nagy tavaszi-nyári átalakulás 2012 - végső tábla és a nyertesek!

Kép
Elérkezett ez is Lányok!!!! Vége lett a versenynek, megvannak az eredmények. Köszönöm ezúton is Juditnak a sok munkát, számolást és segítséget! Egyszerűen olyan eredmények és számok születtek, amik a blogon még soha. Elmondhatatlanul büszke vagyok rátok Lányok, hogy belevágtatok és ilyen szép számmal végigcsináltátok.:)) Nagyon sokat jelent nekem egy-egy ilyen verseny, szívesen segítek, támogatok bárkit, főleg, ha a végén ilyen eredmények születnek, higgyétek el 90% a ti, de 10% az én óriási örömöm és büszkeségem is!!!D Lássuk a számokat és a neveket!:) 65 versenyző nevezett és végül 58 küldött végső adatot, ebből 46  lány volt az, akik kivétel nélkül minden héten küldött aktuális súlyt, illetve centi adatot! Én már ennek a számnak is örülök, kb. ennyire saccoltam, hogy maradtok a végére. Ez a 165 versenyző, számolva a folyamatos kiszállásokat is, összesen 801,8kg-ot fogyott! ELKÉPESZTŐ!!!!!! Több, mint 800 kg!!!!!!!!!!!!!!:DDD Na és akkor, a nyerte

Jó kis társaság vagyunk.:)

Kép
Szuper volt!!!!!!!!!!!!!:)  Tízen voltunk, ismerősök, barátok... szenzációs volt, az adrenalin az egekben volt.:))  Megdolgoztuk a felsőtestet nagyon, a kickbox is jól sikerült és siker volt a Lányok körében....  KEDDEN, 90 PERCET tornázunk, ami főleg fenék és has lesz!:)) Ma a fenékre már nem jutott annyi idő amennyit szerettem volna...Persze kedden, azért előtte lesz szokásos tánc, cardió és egy kis comb-vádli torna is.:)) Nagyon élvezem a tornákat. Szuper a csapat, mindenki kedves, mosolygós, igazi kis baráti társaság. Nekem óriási energiát ad, kikacsolódok és azt csinálom, amit nagyon szeretek: mozgok és közben beszélek!:)))

VÉGE...!

Azért hamar elrepült ez a három hónap nem igaz? Látjátok mindig ezt mondom, neki kell állni és lenyomni...micsoda sikerek születtek!!! Mennyivel jobb egyben megküzdeni, keménynek lenni pár hónapig, látni az eredményt, elérni a célt, mint minden hétfőn elkezdeni, jojózni és utálni az egészet!:) Nagyon büszke vagyok a versenyzőkre...óriásit teljesítettek.:))) Sokan írtak nekem köszönő levelet, pedig nem nekem kell megköszönni, hanem saját magatoknak. Elindultatok az úton, büszke vagyok rátok.:) Nagyon köszönöm a megküldött képeket! Akitől kaptam képet, küldök választ!  Remélem mindenkiét megkaptam!!! Mindenkinek, aki végig csinálta tiszta szívemből gratulálok, óriási eredményeket értetek el, szuper, kemény és kitartó csapat vagytok. Remélem verseny nélkül is ilyen pörgős marad a csoport itt és Fb-on is, és tovább segítjük egymást. Szeptember végén pedig folytatjuk...jön a következő verseny.:))) EREDMÉNYHIRDETÉS HÉTVÉGÉN! Fogyivégi Csajbuli: augusztus 11!:)

Első közös torna a csajokkal.:)

Kép
Annyira annyira annyira boldog vagyok!:))) 15-en tornáztunk ma együtt. Ez az érzés (számomra legalábbis) leírhatatlan.:) A Lányok szuperek, kemények, szívósak, kitartóak és kedvesek voltak...nagyon jó kis barátnői társaság a miénk:)))   Ezúton is köszönöm nektek az élményt!:)

Ne feledjétek!

MA ESTE 22:00 ÓRÁIG VÁRJUK A KÉPEKET ÉS AZ AKTUÁLIS CM ÉS SÚLYADATOKAT.  KÉSŐBB MÁR NEM FOGADJUK EL!!! 

Nagy tavaszi-nyári átalakulás 2012!

NAGYON FONTOS! Holnap, vagyis 07.10 22:00 óráig várjuk a végső adatokat, vagyis Juditnak a yahoo-s címre az aktuális cm és súlyadatokat, nekem a gmail-es címre, a képet! FONTOS! Ha valaki, az első három helyezett közül nem küld nekem képet, a megadott határidőre, az nem tarthatja meg a helyét. Elnézést, de nekem is kell egy összehasonlítási alap. Csak számokat kaptunk eddig, de szeretném látni is a változást, az hiszem ez a legkevesebb! Mindenkit kérek, küldjön képet. Kérje kölcsön a szomszéd gépét vagy telefonnal, de legyen végső kép!:) Köszönöm szépen!:)))

Hogy is állok...

Többen kérdezték, hogy tartom a súlyom, hány kiló vagyok most. 61-62 kg között mozgok. Továbbra is minden nap tornázok, most már 40 perc környékén, sok gyümölcsöt eszek, nyár lévén, főleg dinnyét. Bár a dinnye nem egy ch barát, de imádom...és inkább dinnye, mint csoki. Na, azért néha befigyel egy kis csokika is.:) Ma fagyira vágyom, délután el is megyünk Pancival. Amica nincs itthon...:( Mááár hiányzik, pedig csak ma utazott el...Keresztanyával és az Uncsitesókkal ment nyaralni 4 napot. Nagyon jól érzi magát és nekem ez a legfontosabb!:)) DE HIÁNYZIK!!!!!!!!!!:(

NonoÉletmód Csajbuli július 7, Akvárium!:)

Kép
Szuper este volt, rengeteget nevettünk, dumcsiztunk...hajnali kettőkor értem haza....feltöltődtem.:))) Szépségek: Judit, Samy és Klári. Évi, Tücsi... Büszkeségeim!:) Judit, Sziszó, Klári, Samy és Tücsi... Édes Tücsi csipeget...megengedett volt... Lebuktunk mi is...:) Ők is... Hellóóóóóóóóóó!:) Samyvel.:) Tücsivel.:))) Klárival.:) Sziszóval.:) Judittal.:) Kemény Csajok...Ők öten már majdnem 70 kg-t fogytak összesen.:))) Eszméletlen érzés találkozni minden NonóÉletmódossal!!! A hangulat, a jókedv, az életérzés!:)) Rengeteg energiát ad ez nekem... Hogy sikerül egy egy kisebb (alapvetően nagy), de annál boldogabb csapatot összehozni. Mások vagyunk, máshonnan jöttünk, lehet soha nem találkoztunk volna ha nincs a fogyi, a blog...hűs vér igazi Nők, bizony NAGYON SOKAT JELENT NEKEM!!!:) Ha addig nem, akkor augusztus 11-én találkozunk Lányok, remélem kiegészülve és akkor reggelig n