Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: július 22, 2012

Pancim névnapja...

Kép
Nagyon jól sikerült, szűk családi körben tartottuk.:)))  2 napja, 4-kor eszek utoljára rendes ételt és utána már csak dinnyézek. A súlyom nagyon nem változott, de érzem, hogy jót tett a sok dinnye és víz.:))) Kicsit kitisztultam.:) Ajánlom mindenkinek, bár tény a dinnye ch-ja nem alacsony és sokan nem ajánlják, de nekem bevált a diétám alatt is és most is. Tegnap felsőtestre tornáztam, ma a cardió és a dance állórészt fogom lepróbálni.  Holnap közös torna, már nagyon várom.:)) Szép napot nektek.:))

Centik!

Februárra, vagyis a szülésem után 6 hónappal 62 kg voltam,  elértem az első célomat, az ideálisnak vélt súlyomat! Azóta nem diétázok, de odafigyelek és minden nap mozgok! Eredmény: Áprilisban:   Súly: 61.5 kg Mell: 84.5 Derék: 69 Csípő: 94 Comb: 57 Kar: 26 Nyak: 31 Ma: Súly: 61.0 kg (min 0.5 kg) Mell: 84 (-0.5 cm) Derék: 67 (-2 cm) Csípő: 91 (-3 cm) Comb: 55 (-2 cm) Kar: 25.5 (-0.5 cm) Nyak: 30 (- 1 cm) Összesen: -9 cm!!! Örülök örül Nonó!:)))  A második cél ez volt, nem a kevesebb súly, hanem a szálkásítás, izmosodás, asszem jó úton haladok.:))

Mai mozgás:

Lányok és Ádus ellátása reggel, majd Pancit átvittem Anyósomhoz, 3 óra játék szanálás Amival, lakás felmosás, porszívózás, gyors zuhany... rohanás a moziba, mozi után nézelődés a Nagylányommal a Camponába, majd Rossmannban bevásárlás, onnan Panciért, haza, majd futás, fürdetés és most bedinnyézek.:) Ja és futás után már ment az 50 guggolás, 50 fekvő (női) és 100 hasizom!:)

5 kor keltem.:)

Kép
Megetettem Pancit és azóta fent vagyok.:) Én szeretek korán kelni. Csendes a ház, süt a napocska, csak magam vagyok a kis gondolataimmal.:)) iszom a kis tejeskávémat, összetettem a torna tervemet és lehet még kifestem a körmömet is, mert a Lányok általában 7-ig alszanak.:))) Az a helyzet, hogy jól érzem magam a bőrömbe...azért évek munkája, de elértem oda, hogy jól érzem magam.:) Van két csodaszép Kislányom, boldog vagyok és elindultam azon az úton, ami örömöt és még több boldogságot okoz nekem.:)) A súlyomat tekintve 61 kg vagyok, a kritikus terültek még jócskán kritikusak, de ez talán ha tartom a heti két futást, plusz a heti kétszer 75 perces torna, itthoni napi tornák és az aprók, úgy alakul, ahogy mindig is elképzeltem.:)) Tegnap valaki azt írta valakinek, az FB csoportban, törd már össze azt a k.... tükröt és élvezd már amit elértél, mert csinos vagy és dögös! És igaza van, akinek írta, az tényleg dögös és gyönyörű. Csak magunkat mindig csúnyának vagy csúnyábbnak lát

Kemény nap volt a mai...

Kép
Nem volt megállás, hulla vagyok. Most aludtak el a Lányok, nekiállok tornázni.:)))   Ma már bicajoztam, 1,5 órát sétáltam, ezer millió háztartási munkát elvégeztem, van két igencsak mozgékony Lányom, de ez mind kevés, a koncentrált mozgást semmi nem helyettesítheti.:)) Elég jó kis tornát nyomunk holnap este a Lányokkal, már alig várom.:))) Ma nagyon éhes voltam...egész nap tudtam volna enni.:) Volt, hogy megálltam, volt, hogy csippentettem.:)) És ha már életmód és mozgás,  az én 11 hónapos Lányok, így szokott kijönni az ugrálóvárból:

FUTÁS!!!:)

20 perc alatt 2.6 km... utána 4x8 guggolás, 4x8 fekvőtámasz és 4x8 hasprés, 4x8 lábemelés.:)  Jó lenne alkalmanként 4-5 km-t majd lefutni, illetve 3x100-as köröket csinálni utána, vagyis 100 guggolás, 100 fekvő és 100 hasizom...heti kétszer, a többi napon torna.:)