Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: szeptember 30, 2012

Suli és Life Network

Sokan figyelmeztettek, ne várjak olyan sokat a sulitól, nehogy csalódjak...sokat vártam...ÉS NEM CSALÓDTAM! Csúcs volt.:) Annyira jó volt tanulni, hallgatni Pati Nagy Attilát, hogy miért vagyunk ott, miért fontos, hogy jó edzők legyünk, hogy segítsünk és motiváljunk.:) Ma edzéselmélet volt....alapfogalmak és minden más. Beszéltünk arról, hogy a túledzettség mennyire veszélyes lehet, hogy kell találni egy egyensúlyt (napi kettő sok, heti kettő kevés), a pihenés fontosságáról, hogy mire van szüksége az embereknek, az állóképesség fontosságáról (annak részei, hogy lehet elérni...), edzéstervezés, edzés elvek, kondicionális képességek...és még ezer dologról.:) Mesélte, hogy találkozott kigyúrt, bodybilder Sráccal, aki imádott táncolni és végül ledobott 10 kg izmot inkább magáról és kardió edző lett, mert így lett egy teljes és boldog ember.:) Olyan Lánnyal, akin a mai napig van 20 kg felesleg, de az óráján nem férnek el a résztvevők, annyira csodálatos kisugárzása van, talpraesett

Ma, ma, ma, maaaaa

Ma kezdődik a suli!!! Este jövök mesélni... Nagyon vártam ezt a napot... Harcolj az àlmodért, Küzdj keményen, És ne add fel soha!!!

Már csak 1 nap!!!

És elkezdődik... amire annyira vártam, egy új cél, egy új álom irányába lépek tovább, KEZDŐDIK AZ AEROBIC SPORTEDZŐI KÉPZÉSEM!!!!:))

Büszke vagyok...

...pedig nem az én érdemem, de az, hogy Cini mar több mint 5 kg mìnusznàl tart, ez nekem fantasztikus érzés.:) Nagyon boldog vagyok, hogy ilyen kitartóan küzd az àlmàèrt, amit, nem is olyan sokára meglàtjàtok el is ér.:)))) Tenni kell érte, magától nem megy....de ha teszel, odafigyelsz arra, hogy mit eszel, mozogsz és tudatos vagy, nincs az az ember, aki nem tud lefogyni!!!!:) Te is elérhetsz bàrmit az életben, amit igazán akarsz, csak tenned kell érte. A mai Közös Torna szuper volt...olyan jól esett. Holnapra a tervem 2009 Réka comb és hasizom. Már csak kettőt kell aludni és SULI!:))) Szombat és vasárnap is megyek, de mind a két nap szeretnèk utána 20 percet tornázni. Reméljük marad erőm.:D Ma Àllatkertben voltam Amival és az ovis csoportjával...nagyon jó volt, de úgy elfáradtam. Nem lennék óvónő, azért ennyi gyerekre figyelni...nem semmi. De szuper a kis csapat különben.:) Amival is most már rendszeresen mozog, heti egy úszás ( ovival) heti két kézilabda edzés (a

Már csak pár nap...

...és kezdődik a suli....eszméletlenül várom.:)))) Mondta Ádus, annyira várom, nehogy csalódjak...de szerintem nem fogok.:) Várom az új ingereket, embereket, új okosságokat, hogy megtanuljam a mozgás legmélyebb kis titkait, csínnyát-bínnyát.:))) Majd mindig elmesélem nektek, hogy mit tanultam, milyen volt az oktatás, a benyomás stb...hogy ti is átéljétek velem, hisz általatok, értetek is csinálom, örömmel venném, ha végig kísérnétek az utam ezen részét is.:)) Tegnapi Közös Torna szuper volt, holnap megint összejövünk a Lányokkal.:) Szuper hangulat, imádom.:)

NonóÉletmód első Átalakító Cinivel!:)

Kép
Cini csodálatosan halad ( Cini blogja ).:) Nagyon büszke vagyok rá, hogy ilyen szép eredményeket ért már el eddig és kitartóan megy a célja felé...  Eddig összesen 4,1 kg fogyott, ami szerintem 4 hét alatt tökéletes.:) Köszönjük ezt Tordai Szilvinek ( dietoterapia ) is, aki mindig finom és egészséges étrendeket állított össze Cininek, a számára kedvelt ételekből. Íme a 4. heti: A többit pedig itt találjátok: Étrendek Hajrá Cini, hajrá Fogyisok!!!!  Mindent el lehet érni, csak akarni kell és tenni érte!!!!:)

Végső döntés!

Kiírtam egy versenyt, melyben az állt, hogy xy innentől kezdve lehet jelentkezni a versenybe 09.21-ig! Itt hibát követtem el, meg kellett volna határoznom, hogy 09.18-09.20-ig lehet jelentkezni a versenybe, mert volt aki már a verseny előtt 2 héttel megadta az aktuális súlyát és volt aki a verseny utolsó napján. Többen jelezték ez nem korrekt, vegyünk az elmúlt hetet 0. hétnek és most kezdjük meg az első hetet.  DE!!! Sokat gondolkoztam ma ezen (szavazást is írtam ki, kár volt), főleg azon, hogy a blognak eddig a segítés volt a célja, az, hogy inspiráljon valakit, téged!!! arra, hogy fogyj, hogy változtass. Miért is követett el hibát, aki már 2 héttel a verseny előtt fogyni kezdett? Nem ez volt a cél, hogy rávegyünk magunkat a változásra? Sőt, én mindig mondom mindenkinek, hogy a verseny előtt 1-2 héttel már kezdjen el "alapozni". Ez nem egy közjegyző által jóváhagyott verseny, nem megyünk el mindenkihez, lemérni, elhisszük, hogy annyi az annyi és a kép, amit elk

Cini 3. hete...

Eltelt megint egy hét. Eddig ez volt a legnehezebb. Sok volt a kísértés is és hát ugye a nőcis napok...  Folyton ettem volna valamit. Pedig az étrend szuper, gyakorlatilag mindenféle volt benne és mégis. Mostanra éhezett ki a szervezetem. ÉS ILYENKOR NEM SZABAD MEGINOGNI!!! Nem is tettem:D és erre büszke vagyok. Kinyitottam a hűtőajtót, benéztem majd becsuktam.  Már most rengeteg mindent tanultam ebben a 3 hétben. Tudom, hogy képes vagyok ellenállni a kísértésnek és nem is vagyok én olyan gyenge, mint gondoltam:)  A másik a mozgás. Sokkal kitartóbb vagyok ebben is, mint régen. Sokkal könnyebben állok fel akár este 10kor is, mikor csak ekkor tudok időt szakítani. De felállok és csinálom. Nem mondom, hogy könnyű. Nem az. Nagyon nehéz, mert még nem érzem annyira magaménak a mindennapi tornát. De remélem hogy idővel ez is meg lesz, mert fontos. És tudom, hogy ha a célom el akarom érni, akkor tennem kell érte, meg kell mozdulni, fel kell állni és nyomni ezerrel:)  És még eg

5. NonóÉletmód fogyókúra verseny, első heti táblázat!:)

Kép
Már az első héten olyan eredmények születtek,  hogy tátva maradt a szám... Először is, újabb résztvevők jelentkeztek ( Kezdőtábla megtekintése ) így 160 versenyzőnk van kereken , amelyből időben 147-en küldtek adatot, vagyis vasárnap este 20:00 óráig, így azok kerültek be a friss heti táblába! Összes fogyás a héten, 174,4 kg!!! Eszméltetlen... Legtöbbet kg-ban: Livi 7,2 kg fogyta és %-ban is Livi 7,85%-al vezet eddig! Hajrá Lányok, Fiúk, tessék utolérni... így tovább Livi!:) Mindent bele továbbra is, nagyon ügyesek vagytok, tudom, hogy képesek vagytok elérni az álmotokat!:)

Érd Körbe 2012 ősz

Kép
Mozogni jóóóó.:) Szuperek az ilyen és ehhez hasonló rendezvények. Megmozdult megint a város.:) Bár most sokkal kevesebben voltunk, mint tavasszal... 10 km-t tettünk meg.:))