Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: november 25, 2012

NonóÉletmód....a PÓLÓ!:)

Kép
Hogy tovább borzoljam a kedélyeket...még folynak a tárgyalások, ezért is lesz 2013-as ez az újfajta, NonóÉletmód póló, de azért...:) Ezek a színek lesznek, mint ahogy a logóm, így a bögre is,  ezekből a színekből épül fel: Minőségét tekintve, prémium kategória. Sportolásra lett kifejlesztve. Mindeféle tesmozgáshoz ajánlva. Nagyon jó szabású, kellemes, könnyű, kényelmes viselet. Légáteresztő és nedvességszabályozó anyagból készült. Méretezés: 34-48-ig Én nagyon elégedett vagyok vele, egyből bedobtam az enyémet a sűrűbe, a FittArénán teszteltem! Tökéletesen hozta, amit vártam tőle.:) Se izzadság foltok, se semmi... kényelmes volt és egyedi!:))

Hétvége...

Annyira gyorsan telnek a napok, megint itt a hétvége,   ami szuper, főleg mert itt a december.:) Holnap suli, szakmai elmélet és egy kis gyakorlat is lesz.  Másik Tanárral leszünk, Gáspár Katával, sok jót hallottam már!:) Várom nagyon!!! Ma nagyon finomat ebédeltem, rántott tengeri halfilé, csípős pekingi káposzta salival. Tescóban voltunk Pancival vásárolni, ott vettem.:) Nyami volt, de a panír nagyon vastag volt rajtam, így azt leszedtem.:) Reggel pedig a Fornettiben tudjatok mit vettem, tk. almáspitét, nagyon finom és óriási nagy, maradt uzsira is.:))  Ma Réka 2012 felsőtest edzést szeretnék csinálni...szerintem majd délután. Tegnap szuper volt a Közös torna, kemény, de szuper. Kedden cardio nap lesz...;) Tegnapi hamim: F. tejeskávé R. 2 sz. Pirított slim kenyér. 2 sz. mozzarella sajttal T. fél banán  E. Kis adag paprikás krumpli, savanyúval U. Ua. mint a reggeli V. Sajnos torna után nagyon éhes voltam,  így egy tk. kifli màjkrémmel és paradicsomma

Rég volt, de igaz volt!

Kép
Sokszor kéritek...most találtam pár képet magamról... 22 évesen, 80 kg körül, szőkén, eredeti hajszín, sokak szerint sokkal jobb mint a fekete. ( nekem most a fekete ami nagyon tetszik.:)) Ekkoriban ismerkedtünk meg Ádussal.:) A 23. szülinapomon, ebben az évben mentem férjhez!:)  Olyan 81-82 kg körül... Itt már az első szülésem után, Amica keresztelőjén, eddigre már lement 8 kg a kezdő súlyhoz (98 kg) képest...90 kg körül! Igen, én itt is boldog voltam, imádtam a családomat, ők engem, egyvalami zavar, a súlyom, de azt nem vetítettem ki rájuk... én belül már pontosan tudtam, hogy le fogok fogyni!  Mert le akartam fogyni!!! És lefogytam.:) Itt kb. 60-62 kg körül mozgok, mint most. Majd újra állapotos lettem.:)) Szülés után 2 hónappal: Szülés után 3 hónappal: Szülés után 6 hónappal: És egy évvel... súlyom azóta tartom, persze mindig törekszem a jobbra!:)

Ma Közös torna.:)

Alig várom, kemény popsi és hasizom edzés lesz ma.:) Tegnap RR 2012 40 percesét csináltam. Teljes átmozgatás, tetszett, de tény, hogy picit egyhangú már a dolog, sok újdonság nincsen benne!:(  Mai ebédünk paprikás krumpli lesz.:) Nagyon szeretjük, jó kis házi savanyúsággal, virslivel.:)) Ma kezdem díszíteni a lakást, vettem jó kis sablonokat és hóspray-t.:) Délután a Lányokkal neki is állunk. Megvettem a kis édességeket is az Adventi naptárhoz, de mivel Pancinak nem sikerült vennem naptárat sehol, így vettem két kis csizmát és abban lesz a Lányoknak mindig az aznapi kis meglepi.:)) Ma végre elért engem is a Karácsony szele...neki is álltam csinosítgatni a lakást....jajj de IMÁDOM A KARÁCSONYT!!!:)))

Azt talán nem is mondtam...

...hogy megvettem Réka legújabb DVD-jét. Eddig csak belenéztem, ma lenyomom a 40 perces részt belőle. Első "belenézésnél", ami nagyon feltűnt nekem és Ádusnak is, hogy Réka brutálisan izmos. Talán nekem már picit túlságosan is. Értem én, neki a teste a védjegye. De én azt mondom még mindig a 2008-as DVD, az a király, minden szempontból.:) A tegnapi Közös Torna szuper volt megint, megéreztük...csütörtökön popsi-hasizom edzés lesz, háááát azt is megfogjuk.:)  December 6.-án pedig Mikulás Torna és Party:   vagyis egy szuper közös torna beöltözve, majd egy jó kis dumcsi-vacsi a csajokkal.:) Aki szeretne jönni, szeretettel várom!:) Tegnapi hamim: F. tejeskávé R. tönköly zsemle, tavaszi párizsi, retek T. U1 túrós rétes E. mexikói csirke, pici rizzsel U. kávé, müzliszelet V. tk. zsemle, 3 sz. mozzarella, pici vaj Már nincs sok Karácsonyig, mindent bele Lányok.:)) Nyomjuk meg ezt az utolsó pár hetet még!!! Legyen szép napotok!

Kedd, kedd, kedd...

Ma Közös Torna, jó kis comb-felsőtest edzéssel készülök.:))) Jajj, de jó lesz.:) Bár nagyon izomlázam van még az Aréna után, de nem baj, rádolgozunk ma.:))) Tegnap ügyes kislány voltam egészen estig a hamival... F: tejeskávé R: 2 sz. pirított slim kenyér, 2 sz.tavaszi párizsi T: elmaradt E: roston sült husi, 3 evk. rizzsel U: kávé, fitt müzli szelet V: 2 tönköly zsemle, fött tojással, zöldségekkel Eddig nagyjából jó....de aztán beszaloncukroztam, 6-7 db Milka szaloncukor.:((( ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ és mára fél kg plusz...na sebaj, majd folytatom a diétát.:) Ma sok a dolgom, vasalás, porszívózás, felmosás, ágyneműhúzás, séta Pancival, főzés...aztán megjön Amica, közös játék.:) Estére asszem megint el fogok fáradni.:) Mindenkinek szép napot!:)))

FittAréna képek, amiken megtaláltam magunkat...

Kép
Legjobb helyen Kangoo-n álltunk,  ott készült rólunk a legtöbb kép.:)) Kis segítség: Ott vagyok Sifi (szőke hölgy háttal) jobb oldalán, mell-derék résznél, türkizkék felső. Ez a kép, csak mert tetszik.:) Sréhen jobbra elnézve, türkizkékbe... Középen a kamerás Bácsi, az Ő jobb vállánál illetve háta mögött vagyunk, háttal.:) Itt rendesen látszódok, fotózok, Zitus is látszik.:) Bailar aerobic-on, leghátul, jobb oldalon fehérben,  mellettem Zita rózsaszínben.:) Nehéz lesz, Béres Alexandrán vagyunk, ahol középen van 2-3 citromsárga felsős tőlük balra vagyunk kb. 2-vel fehér felsőben. Itt elég jól látszódok, hátulról kb. a második sor, háttal fehérben. Itt a csajok jól látszódnak... Képen középen Anett, mögötte Zitus és tőle balra, ha szemből nézzük jobbra kockásban Tücsi.:) Itt én nézek nagyon.:)  Barackszínű felsős lány karja felett elnézve, türkizbe.:) Háttal látszik a fejem balra középen,  Tü

FittAréna beszámoló és képek...:)

Kép
Óriási élmény volt...összesen 6 teljes tornán vettem részt végül és egyből 10 percet csináltam kb... durva volt, de a Lányokkal együtt kemények voltunk!:))  Köszi Lányok: Anett, Ildi, Zita, hogy ott voltatok, képviseltük a NonóÉletmód-ot, azt hiszem méltóképpen.:) Illetve találkoztam még Nikivel is, aminek szívből örültem és két kedves blog olvasóval is.:) Köszönöm az élményt!:) És akkor... Kezdtünk Péntek-Enikő, Gárdus Bence Zóna-mix és Kick-boxxal.:) Kick-box nagyon tetszett, Enikő kicsit kapkodott, de összességében jó indítás volt.:) Kis csipet-csapat.:) Én ezután elmentem a millitary style-ra....hát az basszus über kemény volt, kúsztunk, másztunk, majd meghaltam.:) De lenyomtam.:) Utána vissza a Lánykhoz Kangoo-ra Sifivel.:) Óriási élmény volt...pedig feltörte a cipő a lábam, szegény Ildimnek még jobban...viszont itt annyit nevettünk.:) Végre leültünk picit... Itt tartottunk ebédszünetet...:) Ebéd után, beálltunk

5. fogyókúra verseny 9. heti adatok

Kép
Sokan nem küldtek megint adatot, de akik küldtek nagyon szép hetet zártak!:) Gratulálok.:) Összes fogyás a héten: 38,6 kg! Széééép.:)) Összesen: 161 fő Fogyott: 52 fő Stagnált: 8 fő Hízott: 22 fő Nem küldött: 79 fő Legtöbbet fogyta a héten: kg-ban: Dia - 2,6 kg %-ban: Dia - 3,06% Legtöbbet fogyta eddig: kg-ban: Hunter911 - 14,2 kg %-ban: Hunter911 - 17,27% Csak így tovább Lányok, Fiúk!:) Mindent bele.:))) Én is nyomom veletek.:))) Én ma reggel 61.2 kg voltam.:)