2013. január 5., szombat

Kedves leendő Szponzorok, Partnerek!


NonóÉletmód 6. téli-tavaszi fogyókúraversenyünk január 6.-án indul, melyhez további Támogatókat, Szponzorokat keresnék, vagyis akik az első három helyezett számára (esetleg a különdíjasok részére is) nyereményt ajánlanak fel! 

 A verseny végéig, a nyereményt felajánlók fel lesznek tüntetve a blog oldalsávjában illetve mindenhol ahol a kiírásunk megjelenik. Így Facebookon és a blogomon is állandó helyet kap szalonjuk, stúdiójuk, üzletük fényképe, elérhetősége, továbbá logójukra, bannerükre kattintva megadott helyre, honlapra tudom irányítani az érdeklődőket. 

 Váron szíves visszajelzésüket a nonoeletmod@gmail.com-ra! 

 Had örüljenek a Résztvevők a leadott kilók mellett a csodaszép ajándékoknak is!:)

Újítás a versenyben!!!

Mivel szép számmal lettek Férfi tagjaink, akik jelentkeztek is a 6. NonóÉletmód versenyünkre, aminek szívből örülök...ezért külön táblázatot kapnak a Fiúk! :) 
Természetesen a végső elszámolásban ők egymás ellen versengenek innentől kezdve és külön ajándékot is kapnak.:))

Varró Gyula, step performance és basic...élmények

Régóta terveztem, hogy elmegyek Varró Gyulához egy step-re. Sok jót is hallottam róla, no és Fitness Company-s volt Ő is, így még kíváncsibb voltam.:)

Kezdődött, hogy majdnem elkéstem, mert nem találtam parkolót...majd ez sikerült, loholok be és a Liget Fitness, Wellnes csurig tele. Sok újévi fogadamon, vagy nem tudom, de brutálisan sokan voltak. Pont beestem az órára.

Gondoltam én kipróbálom a Step Performance-t, mi bajom lehet? Mi? Hááát teljes megsemmisülés. Ezek a Lányok profi stepesek a Gyuláról nem is beszéljünk, azt sem tudtam melyik a jobb és bal lábam, sőt az sem hogy hol a lábam már a végére. Olyan szintű volt a koreo, hogy nem tudtam megjegyezni. Legszívesebben kirohantam volna, de inkább jókat nevettem magamon, Gyula is odajött, hogy nem is rossz...(de szar voltam) és hogy inkább előbb a másik (basic) óra. De lelkiismeretesen végig nyomtam, ahogy tudtam, szakadt rólam a víz.:)

Óra végén rohantam a tárcámért és vettem jegyet a következő Basic (alap) step-re is. Nem akartam úgy hazajönni, hogy rossz élmény maradjon bennem és a sikertelenség. Na azért össze sem lehet hasonlítani, nem mondom, hogy könnyű, de követhető volt teljesen. Ott igazából a Lányok nem voltak szimpik, aerobic oktató tanoncok, akik igazából a Gyula miatt voltak ott, két lépést alig tudott 1-2 lány összekombinálni, ami egy dolog, de a stílusuk is....hagyjuk. Viszont, a végén, mint újat a Basic steppen megtapsoltak, hogy jó volt.:) Hát az előző óra után, nem csoda, ha ragadt rám valami.:)

Nagyon elfáradtam szellemileg és testileg is. Valahogy azt érzem, jó ez az óra is, meg minden más eszközzel végezett is bejön, de csak kipróbálás szintén.

Nekem a sima aerobic, alakformálás, kézi súlyzó, gumiszalag, de inkább a saját testsúlyos edzések tetszenek legjobban. Persze szeretem a koreografált órákat is, dance, stb, de valahogy az én világom más. 

Aki jár velem tornázni tudja milyen. Pont ezért nem leszek én szerintem soha vezető oktató, vezető Fitness termekbe (persze soha ne mondd, hogy soha.:)) mert az én irányom inkább az életmód, ezzel kapcsolatosan az otthon ülő, kisebb-nagyobb súlyfelesleggel küszködő, sok sportmentes én után újra belevágó Anyukákat, Kismamákat, Lányokat, Nőket szeretném ki és főleg megmozdítani, egy jó társaságba meginvitálni. Jó zenékre, szuper hangulatban rávezetni a sport összes jótékony hatására!:)

Egyszó, mint száz, a lényeg a mozgás, mindenki találja meg a számára megfelelő mozgásformát és ezt min. heti 3-szor iktassa be az életébe.:)

Ma éjfélig tudtok jelentkezni a versenyre! Aki nem (jövőhéten tud adatot küldeni), az is bekerül később a kezdő táblába, csak az első körben nem. Jövőhéten Timi még egyszer lefrissíti a kezdőt.
HOLNAP INDUL A 6. NonóÉletmód FOGYÓKÚRAVERSENY!!!:)

2013. január 4., péntek

Mától holnap éjfélig... megkezdődtek a 6. versenyre a jelentkezések!


Együtt könnyebb!:) 
Ezt mi a NonóÉletmód csoport tagjai már megtanultuk...
Ha még nem érted el az ideális vagy álomsúlyodat, még van időd nyárig… most vágj bele a diétába! Én mindent megteszek (főleg lelkileg), hogy támogassalak végig a 4 hónap folyamán, a többi rajtad áll. De én tudom, hogy képes vagy rá, csak bíznod kell önmagadban és tenni érte! 

A verseny részletei: 

1, Verseny időtartalma 
 Az időtartam: 4 hónap! 
január 6-tól - április 28-ig tart. 

 Jelentkezés: január 4.-e reggeltől - 5.-e éjfélig! 
A jelentkezni ezután is lehet a versenyre, bővebben lentebb!

 Első súlyadat küldés: január 20., vasárnap! 
FONTOS VÁLTOZÁS!
Súlyadatküldés 2 HETENTE lesz, 
cm adatküldés pedig 4 hetente (ahogy szokott)!

Csak súlyadatot várunk:
január 20.
február 17.
március 17.
április 14.

Súly és centi adatokat:
február 3.
március 3.
március 31.
április 28. (végső adatküldés)

Aki teheti, ezt írja fel a naptárjába, így biztosan mindig időben és pontosan azt küldi, amit kell!!!

 Eredményhirdetés: május első hétvégéjén!

 2, Versenyre jelentkezés 
 Jelentkezni: santha.timea87@gmail.com –on lehet. 
 Tárgyba kérlek azt írd: NAGY TÉLI-TAVASZI ÁTALAKULÁS 2013 – 6. fogyókúra versenyre JELENTKEZÉS 

 Adatok amiket még kérünk: 
Becenév, kor, magasság (m), induló súly (kg), álomsúly. 

 Kezdeti körfogatok(cm): 
mell (2), derék (4), csípő (5), comb (8), vádli (6), kar (kb. a 2-es jelzés mellvonalában).

Így mérjétek:

 Kérünk még képet is, azt viszont ide kérem: nonoeletmod@gmail.com-ra (csak nekem lesz meg, ez sehova nem kerül fel természetesen!) Két képet kérek, egy teljes alakosat a fogyókúra kezdetén és egyet (ha lehetséges) ugyan abban a ruhában a diéta végén. A versenyre jelentkezés feltétele a kép küldés, anélkül nem érvényes a jelentkezés !!! Csak a képet kérem a nonoeletmod@gmail.com-ra küldeni, minden mást a Timinek (Ő kezeli a táblázatot) a santha.timea87@gmail.com címre kérünk szépen! 

 3, Adatok 
 Táblázatban lesz minden rendszerezve, amiben fel lesz tüntetve: Név (becenév), kor, magasság, induló súly, 2 heti mérlegelés eredmény, álom súly, összesítők... (kezdő-végső táblában és havi rendszerességgel, a cm adatok is.) 

4, Mérlegelő 
 KÉT heti mérlegelő lesz, minden 2. hét végén, vagyis vasárnap 20:00 óráig (IDŐPONTOT KÉREM TARTSÁTOK BE!) várjuk az aktuális súly adatokat. Aki eddig az időpontig nem küldi az adatokat, az a 2 heti táblába nem kerül be! FONTOS! Ettől a versenyből nem zárjuk ki, csak abban a táblázatban nem fog szerepelni, de a követezőben, ha időben küld adatot, akkor természetesen bekerül!

   Legkésőbb keddre felkerül a blogra a friss táblázat, mely tartalmazza a friss súlyadatokat, hogy ki mennyit fogyott illetve ki fogyta a legtöbbet! A 2 heti elküldött levélben szerepelnie kell a becenévnek és az aktuális súlynak! Ha egy mód van rá, akkor a Tárgyba legyen beírva az aktuális súly és a becenév, ez fontos lenne a könnyebb rögzítés érdekében. Például: Nonó 62 kg. 

 Havonta kérünk cm adatokat is küldeni! Ugyan úgy tárgyba név és súly illetve a levélben (tartalmában)szerepeljenek már a cm adatok is! !!! Fontos, hogy a versenyt csak az nyerheti meg, aki 2 és 4 heti rendszerességgel (vagyis amikorra ki vannak írva a dátumok)  elküldi az aktuális súly és centiadatait Timinek! Nem zárunk ki senkit a versenyből és természetesen vannak helyzetek amikor a későbbi adatküldést elfogadjuk, de erről időben kérünk tájékoztatást! 

 5, Százalékos arány 
 Nem a leadott kilók száma lesz mérvadó, mindig %-os arányt fogunk nézni, mert úgy korrekt azt gondolom mindenkivel szemben! Különböző kategóriák sem lesznek! 

 6, Korhatár 
 A versenyre 18 év feletti személyek jelentkezhetnek. Mivel nincsenek kötött szabályok, így felelősséget senkiért nem tudok, tudunk vállalni! 

 7, Verseny célja 
 Szeretném, hogy elhiggyétek, képesek vagytok elérni az álmotokat! Le lehet fogyni egészségesen, meglehet szeretni a mozgást. Itt vagyunk és segítünk neked, ha kell erőt adunk, ha kell biztatunk, meghallgatunk! Öröm lesz ez a 4 hónap, nem szenvedés! 

 8, NonóÉletmód- a változás bennünk van Facebook csoport 
 Csatlakozz hozzánk és nap mint nap támogatunk, lelkesítünk, segítünk. Nálunk választ kapsz a kérdéseidre, megtanulsz küzdeni. Nálunk meglátod, hogy egy összetartó csoporttal milyen hihetetlen sikereket és eredményeket lehet elérni! A csoport zárt, csak a tagok látják a bejegyzéseket! Csatlakozz hozzánk! 
 NonóÉletmód csoport - a változás bennünk van 

 9, A módszer 
 Nekem nagy öröm lenne, ha a kalória és szénhidrát számolással fogynátok le, mert tapasztalatból tudom, nagyon jó módszer és egészséges! Semmit nem vontok el magatoktól, nem fogjátok diétának érezni és küszködésnek ezt a három hónapot! Viszont, ha úgy alakul, akár életmódot is tudok váltani és sok újdonsággal ismerkedhettek meg (barnarizs, bulgur, köles, teljeskiőrlésű, durum és tönköly gabonák, természetes édesítők:xilit, olívaolaj, kókuszsír…!) De, ha más módszerrel diétáztok az sem kizáró ok, hisz bármely diétáról is beszélünk, a lényeg a kitartás mindegyiknél! Annyi kérésem lenne, hogy villám, csoda diétákat, ha lehet, kerüljétek el. Mert lehet gyors fogyást ígérnek és fogytok is vele, de amilyen gyorsan lemennek a kilók, olyan gyorsan vissza is jönnek. De ezt ti döntitek el! A 90 napostól, az Update-ig mindent lehet. Az reális fogyás erre a 4 hónapra szerintem: 12-16 kg!

10, Későbbi becsatlakozás 
 Be lehet csatlakozni bárkinek, a 4 hónap alatt, de az új tagnak fel kell vállalnia, hogy a többiekkel szemben hátrányban indul. De a lehetőség adott. 

 11, Nyeremények 
 Nagyon szeretném, ha megint lennénk nyeremények, bár senki nem ezért szeretne lefogyni és nem ez az elsőszámú szempont, de jól esik  tudom és megérdemlik a Versenyzők!:) Folyamatban vannak a tárgyalások. Ha esetleg valaki szeretne felajánlást tenni, az keressen meg! 

 12, Kérésem 
 Egyet kérek csak tőletek…ha eldöntöttétek, hogy belevágtok, akkor csináljátok végig, saját magatok miatt! Ne kelljen minden hétfőt úgy kezdeni, hogy diéta, ne kelljen egy életen át különféle buta diétákat, tablettákat kipróbálni és szenvedni. Hidd el, ha egyszer igazán összeszorítod a fogaidat, sikerülni fog. Én tudom…én is ugyan olyan ember vagyok, mint te, ugyan úgy, ahogy nekem sikerült, neked is fog. Csak akard, higgy magadban és TEGYÉL ÉRTE! Én hiszek benned és már most büszke vagyok rád! 

 13, Szólj másoknak is 
 Sokaknak szükségük van a támogatásra! Szólj a Barátnődnek, Családtagjaidnak, Szomszédodnak, hátha Ő is szívesen részt venne a versenyben és szabadulna meg együtt, jókedvűen, egymást segítve a felesleges kilóitól! 

 Köszönet 
 Ezúton is köszönöm Timinek (immár második alkalommal) a segítséget, aki a táblázatot kezeli, rendszerezi és frissíti!:)) Köszönöm, köszönjük szépen mindannyian, hiszen pontosan tudjuk, ez mekkora a munka!

2013. január 3., csütörtök

Elképesztő...

NonóÉletmód csoportunk 1060 taggá nőtte ki magát. Persze ez van akinek semmiség, mert 300.000 tagunk van, de nekem nagyon sokat jelent!:D Mindenki aki ott van küzd valamiért, segít másoknak és támogat. Szerintem ez ritka manapság.

Tegnap elgondolkoztam vajon elég érdekes-e az én blogom másoknak? Nincsenek érdemben segítő cikkek, rávezetések különféle sportokra, stb stb. De van itt verseny, átalakító, követitek az utam 98 kg-tól most már az aerobic edzői sulim vége felé, olvastok vissza a fogyásomról, olvassátok, most hol tartok, mit teszek érte. Összességében ez a blog nem ad konkrét ismereteket, de mégis tud segíteni, ami tőlem telik megteszem és azt hiszem ez nekem éppen elég!:)

Jövőhéten szombaton anatómia teszt, minden nap tanulok. Nemsokára a végére érek és kezdem elölről. Szeretném, ha jól sikerülne.:)

Közben jövőhéten elkezdődnek a NonóFitness órák...alig várom már.:) Olyan jó hangulat, csapat és persze kemény gyakorlatok vannak mindig...

Adri lentebb látható kék felsőben. 75 kg volt mikor elkezdett velem tornázni, most 58-60 kg körül van, 55 kg a cél. Csodaszép, bombanő már most is. De, mit vettem még észre. Júniusban az első közös tornánkon hamar elfáradt, 1-2 ugrálás után megállt, pihent. Most? A statikus fekvőtámaszt jobban bírja mint én és mikor toljuk a lábunkkal előre magunkat fekvőben olyan gyönyörűen csinálja és tartja magát. Ez az igazi boldogság nekem. Mikor valaki, egy picit az én segítségemmel, elindul a mozgás okozta csodálatos életérzés és az általa adott erő, állóképesség és fittség felé.:) Remélem még sokan lesznek így ezzel az óráimon.:)

Tegnap Béres A.-ra tornáztam, ma azt hiszem Réka 2010 felsőtest és popsi lesz soron.:)

Legyen szép napotok és mozogjatok ma is...mert a mozgás feltölt és boldogabbá tesz!:)

2013. január 2., szerda

NonÉletmód póló rendelés vasárnapig!!!Nehogy lemaradj róla! Mikor viseled majd mozgás közben, had lássa mindenki, hogy egy erős, kitartó Közösség tagja vagy!:)

Ezek a színek lesznek (mindegyiken hátul egységesen a fekete-fehér logó), mint ahogy a fejléc (így a bögre, karszalag is) ezekből a színekből épül fel:

Piros
Kód: 808213

Kék
Kód: 808214

Zöld
Kód: 808215

Türkiz
Kód: 808216

Minőségét tekintve, prémium kategória.
Sportolásra lett kifejlesztve.
Mindenféle testmozgáshoz ajánlva.
Nagyon jó szabású, kellemes, könnyű, kényelmes viselet.
Légáteresztő és nedvességszabályozó anyagból készült.

Méretezés: 34-48-ig

Külön mérettábla nincs, példának, az én felsőm 38-as. 
Ténylegesen megfelelnek a megadott méreteknek a felsők.

A rendelések határideje: 2013. Január 6. éjfélig

Fontos, hogy aki ezután adja le a rendelését, az csak a következő körben jut pólóhoz. Németországból kapjuk a felsőket, így a rendelést én másnap oda adom le, azon változtatni már nem fogok tudni.

Rendeléskor kérem a színt és a kódot is megadni a levélben!

A pólókat megnyomva, készen a határidő után kb. 3 héttel kapom kézhez, utána tudom postázni vagy személyesen átadni!

Minden további információt meg tudok adni privát üzenetben:
nonoeletmod@gmail.com

2013. január 1., kedd

Elkezdődött...

2013...mindenkinek még egyszer minden szépet és jót kívánok erre az évre is!!!

Kisorsoltuk Újév alkalmából a Flabelos Különdíj nyertesét, aki nem más, mint....Lius24!!!!:) Gratulálunk.:)

Többen ma, van, aki holnap és van, aki 6.-án kezdi meg újévi fogadalma szerint... a fogyókúrát.:) Többek között én is oda szeretnék figyelni és idén is a lehető legtöbbet kihozni magamból. Csak előre nézzünk és tegyünk az álmainkért!!!:D

2012. december 31., hétfő

Utolsó nap 2012-ben!!!


Bizony, ez az év is véget ért...

Őszinte leszek, nem szoktam nagy feneket keríteni a szülinapomnak (dec. 26.), alapból az én szülinapomon mindig van karácsonyfa, mindenki kap ajándékot rajtam kívül is és jön a család ebédre...:)) De én ezt szeretem!!!!

De magának a számnak nem szoktam nagy feneket keríteni. Én megragadtam 23-25 körül. Ha kérdeztél mostanában is még néha azt vágtam rá...25! Aha, szeretnéd Nonó!:)

De most a 28....vagyis számotvetettem...és hálás vagyok. Illetve valahogy megértem erre a korra. Nem érzem magam 25-nek, 28-nak érzem magam, két csodás Kislánnyal és egy szuper Férjjel.:)) Minden így tökéletes.:)

Jövőre rengeteg cél, terv van...a legfontosabb, az egészségünk megőrzése. 
Szeretném, ha a Lányaim és Ádus egészségesek, boldogok maradnának! 
Szeretném az iskolát a lehető legszebb eredménnyel elvégezni és órákat tartani továbbra is. Szeretnék új óratípusokat megtanulni és oktatni. 
Szeretném, ha számomra fontos embereknek segíteni tudnék elérni az álmaikat!!!
Szeretném, ha a NonóÉletmód közösségünk még több embernek segítene megváltoztatni az életét! Még sok sok emberhez eljutna, hogy a változás benne van!
Szeretnék jobb Anya és Feleség lenni! 
Szeretném kihozni magamból a lehető legjobbat és legtöbbet minden téren!

A legfontosabb, hogy Amica, Panka és Ádus vannak nekem, mert nélkülük...sehol nem tartanék. Nem lennének álmaim, mert az álmaimat mellettük álmodtam meg, a vágyaimat ők tették elérhető célokká. Általuk vagyok az, aki vagyok! 

Összességében, bár ez egy életmód blog, de 2012 zárása mégis az számomra, hogy idén is hálát adok (mint eddig mindig) a csodálatos CSALÁDOMÉRT!:D 

BUÉK mindenkinek!:)

2012. december 30., vasárnap

Még egy szupercsini Anyuci!:)

Adri kisfia születése után, a kezdetektől együtt tornázott, tornázik velem.:) Odafigyeléssel és így rendszeres mozgással íme az eredmény!!!! Csodaszép!:))) 

75 kg-ról 60 kg lett. A cél 55 kg...már csak 3 van hátra!!!!:)))


5. fogyókúra versenyünk nyertese...elképesztő átalakulás!


"Gyermekkorom átlagosnak mondható volt. Nem éltünk fényesen,de mindig volt mit enni és volt mit fölvenni. Átlagos testalkatommal átlagos gyermeknek érezhettem magam.Szüleim az udvarunkon teheneket tartottak. Kedvenceim közé tartozott a frissen leszűrt meleg tej. Olyan 6 éves lehettem(pontosan nem emlékszem), amikor elkezdtem hízni. A környezetemben szinte mindenki a nagy zsírtartalmú tejet tette felelőssé.Ma már tudom,hogy nem feltétlenül ez volt az ok,hanem a rendszertelen rossz minőségű ételek fogyasztása - de ezt akkor még senki nem tudta. Egyre csak jöttek föl a kilók, de ezt gyerekként nem igazán fogtam föl. A barátaim sohasem éreztették velem hogy kövér vagyok. Egyedül én kezdtem valamit érezni,de ekkor még nem tudtam mi az. Testi adottságaimat próbáltam kompenzálni a humorral,amit hála istennek tudtam kamatoztatni(és a mai napig megtartani).Mindig a társaság központjában voltam,ontottam a jobbnál jobb poénokat és vicces történeteket. Mindenki felhőtlenül boldog volt,csak én nem éreztem magam 100%-san vidáman. Ebből természetesen a környezetem mit sem érzékelt,csak egy vidám kövér kisfiút láttak.

Így teltek az évek,jött az általános iskola,majd a középiskola. Ekkor már 90-95 kg között mozogtam. Mindig néztem azokat a srácokat akik képesek voltak 5 nagy kört végigfutni,vagy egy kosárlabdameccset végigjátszani.Gondoltam ez nekem is megy.....aztán kiderült hogy mégsem. Eltitkolt bánatomat nagy mennyiségű ételbe fojtottam,az ételeket pedig magamba.

Véget ért a középsuli(főiskolára sajnos nem vettek föl) és el kellett kezdeni dolgozni.Nem is volt probléma,gondoltam hogy legalább megkeresem magamnak a pénzt.A munkahelyen sem volt semmi gond a súlyom miatt.Soha nem cikiztek miatta.
Egyszer az egyik kollégámmal fogadtunk hogy fél év alatt lefogyok 20 kg-ot. A tét egy tálca sör volt.Ekkor 115kg-ot nyomtam. Ment minden úgy ahogy menni kellett - gondoltam én.Szinte csak virslin éltem és alig vittem be rostot a szervezetembe,de nem érdekelt!Mindenki csodált hogy milyen "ügyesen" leadom a kilókat. A határidő végére sikerült megszabadulnom a 20 kilótól, amit persze az év második felében sikeresen visszaszedtem egészen 110 kg-ig. Ekkor jött egy nagy változás az életemben!

Hogy mi hozta ezt a változást még a mai napig sem tudom pontosan. Biztos vagyok benne hogy a kedves kis kolléganőmnek is volt egy kis(vagy talán nem is olyan kicsi) szerepe az egészben. Ő már egy ideje az Update módszer követője volt. Beszélgettünk erről sokat,aztán gondoltam belevágok és most tudatosan végig is viszem amit akarok. Nem volt konkrét célom csak egy:LE AKAROK FOGYNI!
2011.októberétől változtattam meg az életmódomat(ezt akkor még nem tudtam).Ekkor 110 kg voltam.Megfelelő táplálkozással - odafigyelve minden szükséges tápanyag bevitelére és a rendszeres étkezésre - és sportolással - otthon végezhető aerobik,Norbi,Réka,Czanik Balázs... - elindult szépen a fogyásom és életemben talán először boldog voltam.5 hónap alatt leadtam 25 kg-ot. Mindenki csodált és irigyelt. De én csak mentem tovább a célom felé. 2012.szeptemberéig kisebb-nagyobb ingadozásokkal tartottam azt a 80-85 kg körüli súlyomat. Már-már kezdtem elhinni hogy ennél lejjebb nem tudok menni. Ekkor a már említett kolléganőm szólt, hogy lesz egy fogyókúraverseny,ami szeptemberben indul és egy Nonó nevezetű hölgy szervezi az egészet.Ekkor jött egy újabb "katt".

Beneveztem.Ez előtt nem sokkal ismertem meg az Isanity-t. Gondoltam hogy ez legalább két hónapomat lefedi,aztán lesz ami lesz. Minden nap,az edzéshez hozzátartozó naptár szerint elvégeztem az edzést. Nem volt betegség,nem volt időhiány,nem volt fáradtság! Be kellett bizonyítanom hogy képes vagyok rá! Egy egész csoportot mégsem hagyhattam cserben. Eltelt a két hónap,de vágytam a további kihívásokra. A párom,a szüleim,a munkatársaim mind büszkék voltak rám!Ekkor döbbentem rá,hogy életmódot váltottam. De még volt egy hónap a verseny végéig. Találtam egy másik edzésprogramot a P90x-et és a hátralévő időben ezt az edzést alkalmaztam. És hát az eredményt már tudjátok - 62.9 kg. Nem csak fogytam,hanem rengeteget erősödtem és formálódtam. Új dolgok kerültek előtérbe és végre merek tervezni.Hiszem hogy bármit elérhetek.

Nem győzöm köszönetemet nyilvánítani azoknak az embereknek akik végigkísérték életem ezen szakaszát.

Legyen ez a kis történet mindenkinek egy kezdő erő a legközelebbi versenyre! Köszönjük Nonó, hogy elhitetted velünk hogy a lehetetlen is lehetséges. Ígérem, hogy bárki aki segítséget kér tőlem vagy csak egy pár jó szót vár valakitől, én ott leszek. Hiszem, hogy erre születtem és 26 év kellett hogy erre rájöjjek. De tudom, hogy sohasem késő!

MINDENKINEK KÖSZÖNÖM!"