Az év bloggerinája...

"A Nők Lapja Café és a Cafeblog hisz a blog közösségteremtő erejében és különös figyelmet fordít a nőkre, hiszen más szemmel látják a világot. A nők szavának, legyen az kimondott vagy leírt gondolat, ereje van. Ennek jegyében blogversenyt hirdetünk: keressük az ország legjobb női bloggerét!

2013. január 15-től indul a verseny!
 Két héten keresztül ajánlhatod kedvenc blogodat, vagy akár saját magad. Január 28-tól február 17-ig az olvasóké, rajongóké a főszerep, ők voksolnak a jelölt blogokra. Február 18-től a zsűri veszi át a főszerepet, az ötven legtöbb szavazatot kapott blog közül kiválasztják, ki lesz 2013 Bloggerinája és ki lesz a különdíjas. Döntésük 2013. február 24-én születik meg, a díjátadóra március 1-jén kerül sor.

A zsűri: Jakab Kriszta, a Nők Lapja Café főszerkesztője, Sixx, a comment:com és a Hogyvolt blog bloggere, Hódos Hajni és Dulai Péter, a Cafeblog szerkesztői.Szállj versenybe és legyél te 2013 Bloggerinája!"


Beszálltam.:)) És, ha már így van, nagyon boldog lennék, ha nyernék.:) Megköszönném, ha szavaznál a blogomra, ami egyszerre a tiéd is, hisz a NonóÉletmód mára, egy igazi közösség és csapat lett.:) Köszönöm szépen.:)

Itt tudsz szavazni:

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény