Óriási.:))

Azóta még jelentkeztek a versenyre...olyan büszke vagyok mindenkire, olyan jó, hogy ennyien vagyunk. A FB csoport is pörög, vélemények, tapasztalatok, receptek...sok sok hasznos információ, tényleg óriásiak vagytok!:)

A felajánlott nyeremények pedig értékes, csodálatos ajándékok, ezúton is köszönöm a Szponzorok, Támogatók felajánlásait.:))) Soha nem volt még ennyi és főleg nem ilyen értékes díjazás.:) Van miért harcolni! Persze tudom, a legnagyobb ajándék, ha sikerül leadni a tervezett kilókat....de miért ne sikerülne?:)

Továbbá láthatjátok, kerülnek ki sorra a nyeremények, a Lányok közül, az első három helyezett mind 3-3 ajándékot kap, a fiúk viszont egyet. Ez nem diszkrimináció, csupán azért van így, mert főleg Lányos felajánlásokat kapunk, de azért a fiúk sem maradnak meglepi nélkül.;) Viszont vegyük figyelembe azt is, hogy a Lányok 284-en vannak, a Fiúk pedig 9-en, de nekik is jár természetesen.:)

Ja igen, a versenynek immáron 293 Résztvevője van!!!!
Szuper érzés, hogy ennyien vagytok, tényleg elmondani nem lehet!:D 

Tudom, hogy mindannyian eléritek az álmaitokat! Egyet kérek, ne adjátok fel!!! Csináljátok végig, ne kelljen megint újra kezdeni, belevágtál, akkor mutasd (főleg meg saját magadnak), hogy nem adod fel egykönnyen!:)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény