Túl az x. óralátogatásomon...

...ma a Gilda Max Alle-ban voltam Alakformáló órán.

Hát, kicsit tartottam tőle, mert a Savoya Gilda Max nem volt túl nagy élmény, de! Össze sem lehet hasonlítani. Már a recepciónál egy kedves, aranyos Lány fogadott, mindent megmutatott, elmagyarázott.:) Tényleg kedves volt... ritka, sajnos...

Gyors öltözködés és irány az óra. Nem voltunk sokan 6-an, ha jól emlékszem. Bejött a srác, igen, srác (nagyon kíváncsi voltam, milyen alakformáló órát tart egy fiú) tényleg jó benyomást kellett, bár inkább hinném róla, hogy testépítő, mint aerobic edző. Kellett 2 step pad, súlyzó, rúd, tárcsa (2,5-2,5 kg) és polifoam. Ekkor már sejtettem, lesz nemulass...hááááát volt!

De, ha fiú ha nem, ha majd meghaltam, ha nem...életem egyik legjobb alakformáló óráján vagyok túl. Szuper volt, intenzív, néha nehéz és küzdős (azt szeretem:)) Iszonyat jól esett.:))

Tegnapi dupla óra után, ma kimondottan kellett.:) Főleg, hogy a hétvégén mindkét nap lesz suli és elmélet, vagyis ülünk és ülünk és ülünk és én UTÁLOK ülni, dehát ez van.:) Jövőhéten dupla nap gyakorlat, azt már jobban szeressem.:))

Most viszont fogok egy jó is könyvet és pihenek egy napot. Fontos, ne csak "használjuk" a testünket, edzés, diéta stb...hanem adjunk is neki. Pihenés, megfelelő mennyiségű alvás vagy néha egy masszázs vagy szauna....törődjünk magunkkal, MEGÉRDEMELJÜK!:)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény