Coca-Cola Testébresztő élménybeszámoló

Milyen is lehetett volna???? Szenzációs!:))) Akkora élmény, annyira szeretem ezeket a rendezvényeket, annyi kedves ember, mindenki imád mozogni, mosolyog, tele van energiával.:))) 

Iszonyatosan jól esett, hogy amerre mentem mindig rám köszönt valaki.:) Többen odajöttek, hogy ismerlek valahonnan...jajj a Nonóéletmód...vagy messziről kiabáltak: Nonó.:) 
Sokat jelent ez nekem.:)


Volt, akivel fotó is készült:

Andival, az első torna előtt, még álmosan...


Anitával Gymstick után...


Anitával, Gáspár Kata órája előtt...


Katával hazaút előtt...



 ...volt, akivel csak pár szót tudtam váltani. Sajnos volt olyan is, aki mondta a nevét, hogy a csoportban fent van és nem tudtam hirtelen azonosítani, annyi név, arc van a fejemben, nem mindig tudom ki kicsoda, ez kellemetlen nekem, de valahol érthető is. Jó érzés volt találkozni veletek Lányok, köszönöm az élményt!:)

Péntek Enikővel is készült kép, megismert Ő is.:)  Kezet fogott velem és gratulált, én úgyszintén neki, a tornáihoz és ahhoz amit elért.:) 


Fénykép készült egy másik szuper Edzővel, Lindával is.:) Egy tündér lány, nagyon szép, csinos és profi, a G-Flex edzés szuper volt vele.:)



Végül 6 órán vettem részt: 
Gáspár Kata kezdésnek is durva volt. Azt hittünk nem érezzük meg ennyire, biztos finom lesz velünk az első órán, de nem is tudod mi alapján hittem én ezt?:))) Kemény volt, de valami szenzációs.:) Imádom őt, nekem Ő a Példaképem.

Utána Hi-Lo aerobic-on voltam, ami szintén tetszett, de nem lehetett sokat hallani belőle, üvöltött mellettünk a másik órán a zene, így a mi zenéket nem hallottunk, így kicsit mindig borult a koreó. De összességében jó volt.

Ezután következett a Gymstick...mit is mondhatnék szerelem!!! Ultra csúcs óra volt... Ezért is...


...bizony, már van nekem is.:) Az új edzőtársam.:) Annyira örülök neki, ezt kaptam a családtól a Névnapomra.:)) Mit is mondhatnék, Nonó kicsi szíve boldog.:)



Utána ebéd szünetet tartottunk.:) Majd irány G-Flex óra, nagyon kemény!!!! De az a jóóóóó.:)

Ezután Varró Gyuszi féle Aerobic óra...persze végig poénkodta, nagy arc a srác, de tudja magáról, hogy jó. Ami persze feltétlenül baj!
ott állok leghátul, középen, mellettem Kata, Andi és Anita is.:)


És végül Kiss Mónika féle gerinctréning, ami szuper volt, tetszik, nagyvalószínűséggel elvégzem a képzést a későbbiekben.:)

Olyan jó lenne havonta egy ilyen rendezvény, teljesen feltöltődtem, iszonyat energiát ad egy ilyen, mindenkinek csak ajánlani tudom!:)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény