NonóÉletmód - a változás benned van

A NonóÉletmód csoport mára egy igazi közösséggé nőtte ki magát. Régen egy személyt takart, de mára már sokkal több lett annál.

A csoport nem más alapjaiban, mint egy motivációs egység. Tagjai egymást segítve, támogatva haladnak a céljaik, álmaik felé.

Hiszek abban, hogy ha megvan a kellő stabil támogatás, a pozitív példa és a segítő jobb, akkor mindenki számára elérhető bármi az életben. Természetesen az álmait, vágyait, csak az érheti el az élet bármely területén, aki hisz magában és tesz a céljaiért.

A NonóÉletmód csoport legfőbb célja, hogy mindenki egészséges, boldog és fitt legyen. Energiát és örömöt nyerjen a mozgásból, megtanuljon megfelelő minőségben és mennyiségben étkezni. Élvezze az életet!

Hisszük, hogy kicsit meg kell őrülni, át kell állni agyban, de hisszük azt is, hogy mindenki le tud fogyni és mindenki képes arra, hogy változtasson az életén, mert a változás mindenkiben benne van!

Jómagam is megtapasztaltam évekkel ezelőtt milyen túlsúlyosan élni. Nem ismerni a mozgás adta csodálatos érzést, megenni mindent, engedni, hogy a testünk börtönében éljünk. Mára életmód blogger és aerobik edzőként, már missziómnak érzem, hogy segítsek bárkinek, aki változtatni szeretne. Csoportunk tagjai többen 10-20-40 kg-t is fogytak már, sőt legutóbbi, utolsó fogyókúra versenyünk alkalmával a Résztvevők összesen 1070 kg-t fogytak le.

Sokan nem hisznek önmagunkban, azt hiszik, ha beletörődnek boldogabbak  lesznek. Pedig éppen ellenkezőleg. Mindig tenni kell a jobbért és harcolni a céljainkért. Én tudom milyen 99 kg-val és 60 kg-val élni. Ha nem a külcsínyt nézzük, hanem a lelki hátterét a dolognak, akkor az a legjobb szó, hogy szabadabban tudsz élni. Jól érzed magad, jobban mennek a dolgok az élet más terültén is, legyen az munka, párkapcsolat vagy mersz újabb mozgásformákat kipróbálni. Kinyílik előtted a világ. Elkezdesz hinni magadban, lesz egy egészséges önbizalmad, ami előre visz utána az életben.



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény