Én is elfáradok néha...

Bizony...pörgök, pörgök, de azért néha én is lemerülök.:) Így volt ez most az elmúlt napokban. Sőt már pár hete is talán. Ádus sokat dolgozik, késő estig és így rám maradt minden itthon. Lányok, szülinap megszervezése (bevásárlás és minden más), napi teendők, háztartás, torna, edzések és sok sok egyéb. 

Vasárnap ott tartottam, hogy képtelen voltam felkelni futni...egyszerűen nem ment...próbáltam én mindenhogy, de nem ment. Helyette 1,5 kg-s lábsúllyal csináltam popsi-csípő-belsőcomb edzést, 30 percet...elég is volt. Aztán hétfőn sem ment a felkelés...fájt minden porcikám.:( De aztán úgy döntöttem, össze szedem magam és lenyomtam Enikő Tabata köredzését és egy popsi-váll edzést. Őszinte leszek, nagyon jól esett. Nem kellett gondolkoznom a gyakorlatokon, számolnom stb...csak csináltam, mint az őrült a 4 kg-s súlyzóimmal.:) Meg is éreztem mára.

De ma már mentem is futni, tény nem olyan korán...6:00 indultam el.:) Nagyon fújt a szél, de senki és semmi nem állíthatott meg. Mai futó edzésem: 3 km futás, 10 kör intervall 30/60 és újabb 1 km futás. Az az 1 km a végen finom volt...Szeretem az intervall futást, mert teljesen máshogy mozgat meg és állítólag hatásosabb is.:) Mostanában jobban esik így futni, mint hosszan, de muszáj erőltetni a hosszút is a verseny miatt, hisz 8,2 km nem kevés. A héten legközelebb csütörtökön futok, akkor a cél 7-8 km-t lenyomni.:)

Holnapra Enikő: Core edzése a terv és megyek testkezelésre is.:)

Újra éledt Nonó...át kell lendülni a saját határainkon, 
így mindenre képesek vagyunk!:)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény