Jót tesz a pihenés...

Tényleg kezdek feltöltődni. Nem tartok órát, így nem kell készülnöm, gyalorlatok, lepróbálni, zenét csinálni, készülni...ez több óra adott esetben. Minden nap annyit és arra mozgok, ami jól esik. És végre nem vagyok éhes sem folyton, érzem, hogy kezdek egyenesbe jönni, végre töltődök.:)

Ebben biztos közrejátszik, hogy lassan vége a nagyon nagy pörgésnek Ádusnál is és a hétvége csak a miénk négyesben.:))) Alig várom!:D

Ma elővettem reggel (a kávém után) Enikő Tabata DVD-jét és lenyomtam a szuper Core edzést illetve a comb-kar edzést....háááááttttt ŐŐŐŐ.:) A szuper Core, az tényleg szuper core...halál, aki tiszteségesen végig csinálja az megérzi. Én utána tartottam 5 perc szünetet, Lányokat rendeztem, enni-inni adtam nekik, mesét bekapcsoltam (addig legóztak) megtettem mindent, hogy még lefoglalják magukat egy darabig. 
Sikerült is, Tündérek.:) 
Szóval 5 perc pihenő után nekiálltam a comb-kar résznek...4 kg-s súlyzóval, 4 kör van...a 2 után már azt éreztem sok lesz ez...aztán a 3. jól ment...a 4.-et már csukott szemmel, csak magamra koncentrálva tudtam végig csinálni...de végig csináltam.:)) Enikő jó edző, a gyakorlati nagyon ott vannak, kemény és hatékony.:) Nem hiába lett Ő az aki, le a kalappal, engem is sikerült megkínoznia.:)

Utána indult a nap és le sem ültem eddig...mosás, rend rakás, főzés, vásárláshoz listát összeírtam, ERIMA cuccokat postázásra készre összetettem, közben minden egyéb...most Ami játszik, Pancika alszik, vagyis kéne neki.:)

Egyszóval, egyre jobban töltődök és az i-re a pont hétvégén fel fog kerülni. Pár napja a mélypont okkal volt...most már egyre jobban érezem magam újra.:) A változatosság gyönyörködtet.:)

Torna után:


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény