Végig gondolva...

Ma Az E-Fitt után, ameddig a hullámban feküdtem és ÉGTEM (erről majd később) beszélgettük Lillával (LillaFitt). Az az igazság, hogy reggelente, mikor futni megyek és a Polar beméri az Own zone-t (aznapi terhelhetőség, abban a pillanatban szívösszehúzódás stb. nézi) nagyon alacsony értékeket mutat. Mostanában:
I. zóna: 113-131
II. zóna: 132-145
III. zóna: 146-161
Nagyon karcsú...és ezt már jó pár alkalommal megfigyeltem. Mondta Lilla ez a túledzettség miatt is lehet...igaz lehet.

Hazajöttem mértem egy Fitness tesztet (reggel jobb, de kíváncsi voltam) 48 lett, very good (utolsó fitt teszt: 47 volt) ezzel nincsen baj. Megnéztem, visszanéztem az órámban az adatokat. Mikor 5-6 km futottam reggelente: 128-178 adta meg az I-III. zónáig. Az egy szuper tartomány...aztán júliusban már volt, hogy 108-156 volt...ahhoz képest ez a 113 már megint alakul. Akkor volt durva a dolog, mikor a naptáram is tele volt: fehárvári bemutató, Maratoni hét...húzós július volt és a súlyom is június vége július indult meg. 

Félek attól, hogy túledzettem magam, mert a kajálást (fagyi, rengeteg dinnye) sporttal próbáltam kompenzáltam, ami hiba, mert az étkezés az első és utána a sport...így eredményt elérni. Sok a három futás, E-Fit, óratartások...szépen kell szoktatnom magam.

Úgyhogy nagyon oda fogok figyelni...most ez a felismerés és kattanás kellett azt hiszem. Jól is jön, hogy jövőhéten nem lesznek Lilláék, így E-Fit nem lesz, csak Testkezelés, mellette futok két kisebbet, esetleg egy nagyobbat. És nagyon fogom figyelni a reggeli pulzusomat, mert ha a béka feneke alatt lesz, akkor nem fogok rányomni 9-10 km-t...hanem csak 5-öt, sőt lehet az is gyorsgyalogolom...

Ezt azért írom le nektek, mert más hibájából tanul az okos...te legyél okos!!! Azt hittem engedhetek a gatyaszáron, ha úgy is sokat edzek (amit különben imádok is) és elengedhetem magam az étkezés terén...hát nem. Jönnek a kilók és a testem pedig fárad. 

Észhez térek, itt az augusztus, visszaállok egy egészséges, normális sportolásra. Mert nekem ez a cél, a prevenció, az egészséges sportolás, a fejlődés. Nem az élsport és hihetetlen eredmények elérése. 

Akinek van család, gyerekek, háztartás, férj, problémák (mindenhol vannak sajnos), hobby, ami nálam már munka is, mozgás, nekem a csoport, blog...stb. Fel kellett ismernem a határaimat...

Tanuljatok belőle!!!:)

Visszatérve égetés...ma paprika krémet kaptam a hullámágyban...DURVA!!!!! Nem tudtam beülni a kocsiba utána, konkrétan fájjjjjjjt, de nagyon. 

Timi ott volt állapotfelmérésen Lillánál...elvittem utána a buszhoz, kiszállt mellőlem és teli torokból sikítottam annyira fájt még akkor is.:)) Basszus, remélem hatásos lesz, ha már így égetett.:))

Timi nagyon jó állapotban van, a fogyás nagyon megfelelő volt, nincs elzsírosodva, szépen alakul az izom is...kicsit több súlyzós edzést ajánlott neki Lilla és vitaminokat, ha jól hallottam.:) Képecskék:



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény