2 napja tart a verseny...

... és a Lányok nagyon eltökéltek, jó ezt látni.:) 

Sokszor szoktam mondani: ahhoz, hogy az ember életmódot váltson vagy végig tudjon csinálni egy diétát, bizony kicsit meg kell őrülni és át kell állni agyban. legyen az 5 vagy 30 kg felesleg. Ezzel kell kelni, ezzel feküdni, tudatosítani magunkban hol tartunk most, merre kell mennünk és mi a célunk. 

Felépíteni az utat és kisebb célokat kitűzve végig MEGCSINÁLNI. Ez is kulcsszó, végigcsinálni...sokan minden hétfőn diétába kezdenek, aztán péntek feladják (jó esetben pénteken) és újra és újra csapdába esnek, a saját testük csapdájába.

Fontos, hogy mozogni is fokozatosan kell elkezdeni. Én pontosan emlékszem, mikor itthon 88-90 kg-val, az első Réka comberősítő tornát (2008) természetesen lábsúly és step pad nélkül, két szék segítségével csináltam, mert kapaszkodnom kellett mind a guggolás, mind a kitöréseknél. Semmi állóképesség, semmi izomerő, semmi koordináció. Meg kellett tanulnom, fel kellett építenem.:) Úgy érzem jó úton haladok, mert hála Istennek egyre többen járnak az óráimra.:)

Mindent lehet Lányok, csak akarni kell és tenni érte!!!!! Mert amiért teszel és megküzdesz és elérsz, az soha senki nem veheti már el tőled!!!!!:D

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény