FitBalance 2013 ősz...

Hogy éreztük magunkat?????????? Fantasztikusan, mert egy szuper csapat a NonóÉletmód csapat és mikor együtt vagyunk, pörgünk, nevetünk, csacsogunk és jól érezzük magunkat!:) Köszönöm az élményt Lányok!:)





A Rendezvényt külső szemmel tekintve: picit szervezetlen volt a dolog. Nem volt senki tájékoztatva, pedig az nagyon fontos lett volna, pl. mit merre talál. A belépéskor nem kaptunk csomagot, amivel nem is lett volna baj, de mindig szoktak adni, így én pl. nem vittem csak fél liter vizet, így végig vizet kellett keresgélnem. Továbbá ehhez a rendezvényhez kicsi ez a terület, főleg a Nagyszínpad előtt...mint a heringek. Én 4 tornán vettem részt, mert egyszerűen többire (ezeken sem mindegyiken) nem fértünk be. Ilyen szempontból a SYMA tavasszal sokkal jobb választás volt és lesz is a FittAránán, ahova remélem még több NonóÉletmód-os Lány eljön és velem izgul, nevet, sír (örömében:)) és tornázik!:)

Több olyan NonóÉletmód-os Lány is eljött, akivel előtte még nem vagy nagyon régen találkoztam, boldog volt a kicsi szívem, öröm volt őket megismerni vagy éppen újra találkozni velük!:)

Jó volt veletek...:)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény