2 nap alatt 3 város.:)

Csodálatos 2 napunk volt édes kettesben Ádussal.:)


Üzleti útra kellett mennie a Férjemnek Köln-be és én vele tartottam, köszönhetően a csodás nagyszülőknek, akik addig a Lányokra vigyáztak.:)

Először is vonattal (Railjet) Bécsbe mentünk, ami egy csoda volt...olyan álomszép a vasútállomás, hogy csak álltunk és csodáltuk percekig.:) Onnan éjjel tovább mentünk Kölnbe, hálókocsival 13 óra volt. Kis helyen, sokáig...de örök emlék marad.:) Reggel 9-től délután 5-ig bejártuk Kölnt...Kiállítás,városnéző Kisvonat, sétáló és bevásárló utcák...tényleg csodálatos volt. Persze sok sok finom étellel és itallal. 18:00 indultunk vissza München-ig ICE vonattal (mint egy varázslat... volt, hogy 340 km/h mentünk), majd München-Keleti hálókocsiban...Hosszú volt, fárasztó, de nagyon tartalmas és óriási élmény. Nagyon nagyon élveztem, köszönöm Apuci!:)


Lenti képeken látszik, nagyon sok helyen (majd minden utcasarkon) zöldség-gyümölcs tálakat lehet venni, illetve rengeteg a tk, tönköly, rozs ganobából készült pékárú is. Természetesen ettünk csokoládét és ittunk finom kávékat is. A Kiállításon szuper kültéri cardió parkban való eszközöket is láttam.:) Ettem finom török box-ot is (Bécs), ami ugyan az volt mint nálunk a gyros tál.:) Az állókép pedig, a 13 óra utazás után készült, mikor Köln-be értünk.:)
De, hiába volt akkor hely odafelé a hálókocsiban, hogy ha én felálltam Ádusnak ki kellett mennie....:) szerda reggel frissítő 30 perces tornával kezdtem...nem kellett más hozzá csak egy gumikötél.:)

Éld meg a pillanatokat és a mindennapokat!:)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény