ERIMA rendelések....ősz!

FONTOS!!!! 

 Lányok, röstellem, hogy, akik augusztusban rendeltem tőlem ERIMA cuccokat, most kapják meg, de a beszállítással gondok voltak. Viszont most jövőhéten megkapom az augusztusi és a szeptemberi rendelést is egyben!!! DE, két problémám is van! 

1, Ezeket kedd-szerda megnyomja nekem SOS a nyomda...így, aki érdi át tudja venni csütörtökön...aki nem, annak megy postával, viszont a FittArénára, ha arra rendelte valaki és messze lakik, nem biztos, hogy postai úton megérkezik!!! Szerintem jobb lenne (ha nektek is megfelel) az Arénán (nagy valószínűséggel) Ádustól át tudja majd venni a pólót, a posta ktg. pedig visszaadom neki. Megbeszéljük hol és hánykor. 

2, A nagyobb gond, hogy a laptopom tökre ment...minden ami rajta volt lista, word, exel megsemmisült.:( Borzasztó, rengeteg mindenem oda lett. Így az Erima rendelések is...van 1-2 dolog, amit vissza tudok keresni mailekből, de gondolhatjátok az mennyi munka. Bízom bennetek, ezért megkérlek szépen, egy mailban (nonoeletmod@gmail.com) írjátok le nekem, hogy mit rendeltetek, mennyiért és ha postai rendelés, akkor a címet. Ebbe a mailbe tüntessétek fel, hogy ha személyesen vennétek át a cuccokat a FittArénán! Órási segítség lenne nekem!!! 

NAGYON KÖSZÖNÖM!!!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény