Mennyi idő alatt illik lefogyni szülés után?

Sok kismama fogyni akar szülés után. Van, akinek sikerül, van, akinek nem. Zólyomi-Zsirkai Noémi maga is megküzdött (nemcsak) a terhesség utáni kilókkal, hanem saját magával is, ma már életmód klubot vezet. Nonó tanácsai a terhességi kilók ellen. 

 Két gyönyörű kislány édesanyja vagyok. A hízás a terhesség velejáróra, ennek ellenére természetesen nem kötelező 15-20 kilót felszedni. De nem vagyunk egyformák, sok mindentől függ ez: az adottságtól, az akaraterőtől, illetve attól, hogy ideális súllyal esünk-e teherbe. 

 Egy kis matek
 A nagyobbik lányommal, Amirával, 80 kilósan lettem terhes (172 cm vagyok), és 96 kilóval mentem szülni, 92 kilóval jöttem haza a kórházból, úgy, hogy Amira 3555 gramm volt. 3 hónappal később 99 kiló voltam már. Ekkor változtattam az életemen, része lett az egészséges életmód és a mozgás, lefogytam 40 kilót. Majd újra állapotos lettem. A kisebbik lányommal, Pankával 60 kilósan lettem terhes, és 75 kilóval mentem szülni. A kórházból 69 kilóval jöttem haza, úgy, hogy Panka 2750 grammal született. 3 hónappal a szülés után 66 kiló voltam, és 5 hónapos volt a kislányom, mikor elértem a kívánt súlyomat, a 62 kilót...

Ha szeretnéd tovább olvasni a cikket kattints ide: cikk folytatása

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény