BUÉK 2014!


Megint eltelt egy év...szalad az idő. Szüleim mondták mindig, a gyerekeiden fogod igazán látni, hogy telik az idő és milyen gyorsan szaladnak az évek. Mint mindig, most is igazuk lett! Elszaladt 2013, de boldogan tekintek vissza.:) 

Az elmúlt év:
Édesanya lehetek... két csodálatos Kislány anyukája, akik már nem is annyira kicsik, nőnek, mint a gomba és egyre inkább hálás vagyok az életnek, hogy fiatalon vállaltam őket és nem csak anyukájuk, de barátnőjük is vagyok egy személyben.:) Ádus és a Lányok nélkül semmit nem érne az életem.

Aerobik edző lettem!!!:) Óriási boldogság volt, mikor elvégeztem és a kezemben tarthattam az bizonyítványomat, nekem sokat jelent a papír, az élet más terültén is egy bizonyítéka valaminek.:) Azóta is tartok órákat, amiken tény nem tornáznak velem több 100-an, de az a 6-8-10 ember, aki eljön, tudom, hogy megbízik bennem, szeret és örömből mozog. Talán többüknél én értem el, hogy megszerették a mozgást, az életük részévé vált és ez sokat jelent számomra.:) Jövőre is szeretnék tovább edzéseket tartani, magamat továbbképezni, tartani nyílt napokat, maratont...és még több emberhez eljuttatni a mozgás örömét, az egészséget és a NonóÉletmód-ot.:)

2013-ban, a NonóÉletmód csoport elérte a 2.000 főt, sőt már a 2300-at is. Óriási dolog, hogy egy kis közösségből sikerült egy olyan kis szigetet építeni, ahol az ember adnak egymásnak, segítenek, motiválnak. Ahol lehet néha sírni egymás vállán és sokszor nevetni együtt. Sokunknak fontos a csoport és emiatt Nonó kicsi szíve nagyon boldog.:) Voltak versenyek idén csodaszép eredményekkel, fantasztikus felajánlásokat kaptunk, amit ezúton is köszönöm a Szponzoroknak. Egyre többen tornáznak velem és nélkülem is NÉ pólókban, egyre többen isszák a reggeli kávéjukat NÉ bögréből. Egyre többen futnak a csoportból hihetetlen eredményekkel. A Lányok egyre szebbek, csinosabbak, egyre jobban hisznek magukban és egyre többen érzik, hogy a mozgás megnyitottuk előttük valami újat, valami jót...sok "apró" dolog, ami nekem az életem egy része.:) 
Köszönöm nektek !!!

Tavalyi évem legfontosabb állomása, ami általatok lett elérhető számomra, általatok valósult meg az álmom...FittAréna Nagyszínpad....sokszor leírtam már az érzéseimet nektek erről. Egy biztos, nem tudom elégszer megköszönni, hogy ott lehettem és azt sem, hogy ennyien ott voltatok!:)


Fontos számomra még, hogy három futóversenyen is részt vettem 2013-ban...2014-ben szintén ennyi a cél, minimum.:) Mindig legyenek előttünk célok, kihívások...hisz ezek viszenek előre minket. Ne hagyjuk, hogy boldogtalanul éljük le az életünket, ha elégedetlenek vagyunk magunkkal, tegyünk ellene. Mindent elérhettek, higgyétek el, lehetetlen nincs!!!!! Annyi jó példa van erre a világban...ha megnézitek, aki tett az álmáért és tény ez néha áldozatokkal is jár, az elérte azokat!!! 


Soha ne feledjétek el...A VÁLTOZÁS BENNÜNK VAN...2014-ben is és mindig!!!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény