NonóÉletmód…A KIHÍVÁS

2014…a NonóÉletmódban a kihívás éve lesz!

Kihívás egy csatára...egy olyan csatára, amit saját magunkkal szemben vívunk meg. Hívjuk ki a legnagyobb ellenfelünket, SAJÁT MAGUNKAT, 2014-ben egy harcra!


Szeretném kérni tőletek (vagy elérni), hogy aki szeretne, állítson maga elé egy kihívást jövőre!  Egy olyat, amit jelenleg nem biztos, hogy elhisz, hogy képes megvalósítani, de tudja tenni fog érte és lehetséges, hogy megfelelő mennyiségű sporttal és megfelelő táplálkozással elérhet.

Vagyis, nem úgy gondolom, hogy ha valakin van 40 kg felesleg az kéne, hogy legyen a célja egy éven belül, hogy fitnesz modell lesz (persze minden lehetséges), de szeretném, ha ez a „játék” elsősorban arról szólna, hogy egészségesen mit tudunk elérni? Milyen határokat tudunk áttépni magunkban?

Írok pár példát, mondjuk lefutni ősszel egy Félmaratont, elérni  (akár újból) az álomsúlyt, tovább képezni magunkat  és ezáltal fejlődni(sport, táplálkozás), eljutni a nulláról mozgásban mondjuk addig, hogy heti 2-3 szor, rendszeresen edzünk…stb.

Aki hisz magában és miért ne hinne, az írja meg nekem a nonoeletmod@gmail.com mail címre, azt ahol most tart és mi az ami a célja. Küldjön képet is ha lehetséges és írja meg, hogy (természetesen kép nélkül, nicknévvel) felkerülhet-e a blogra? Pl. Tündérlány célja: a Maratont lefutni 2014 nyarán, úgy, hogy most heti 3 szor fut 5-10 km között. (levélben is így kérem leírni, hogy be tudjam másolni!) Természetesen lehet több kihívása is egy embernek, nekem kapásból 6 van!:)

Igazából a célom ezzel, egyrészt, hogy motiváltak legyünk, másrészt, hogy ne csak ígérteket tegyünk 2014-re, hanem legyen már fix célunk, egy kihívás a szemünk előtt, amit szeretnénk megugrani! Kitűzni, tenni érte és elérni!!!

Gondolod végig és írj nekem!:)

Ha teljesíti bárki évközben a kihívást és megengedi, akkor a blogra ki is írnánk, akár képpel együtt, illetve egy kisebb beszámolóval, amit írnátok nekem.:)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény