Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: április 7, 2013

Tanulok, tanulok és tanulok...

Minden egyes szabad 10 percemben...kezdek kiakadni. Izgulok a teszt, zh, vizsgák miatt. Fáradt is vagyok, Lányok sincsenek a helyzet magaslatán mostanában. Kicsit sok van most. De ezt vállaltam, végig csinálom legjobb tudásom szerint. De bizony, nem egyszerű. Holnap 3. teszt: gimnasztika (rajzírás) és szakmai elmélet, majd gyakorlat. Kemény nap lesz, de a gyakorlatot nagyon várom.:) Vasárnap pihi nap, majd hétfőtől tanulás 1000000-el.:) Tegnapi Alakformáló óra kemény volt, step paddal, érzem is a popsi-csípőt rendesen. Hétfőn Kickbox Köredzés lesz!:)  Alakul a terv ahhoz is. Aki tud, holnap 9-től 10-ig drukkoljon nekem.:) Legyen szép napotok!

DM termékek.:)

Kép
Nem tudom ismeritek-e a Dm, das gesunde plus termékeit. Én eddig nem is figyeltem, de egyik nap, véletlenül ráleltem ezekre és nagyon megszeretem őket.:) Van olyan fehérje szelet, aminek 100 g 32g fehérjét tartalmaz. Ezek a szeletek 45 g-ak. De szerintem még így is szuper. Edzések között szoktam enni. Energiát ad és tényleg finom. Kevesebb benne a cukor, mint a müzliszeletben és több a fehérje természetesen.  Van olyan, amelyikben 100 g van 27 g fehérje.:) Van amilyikben magnézium és egyén fontos vitaminok vannak.:) És még számtalan féle, próbáljátok ki őket!:)

Turmix a'la Nonó!:)

Kép
Sok gyümölcsünk volt itthon. Megmaradt kicsit megpuhult kivik, barnuló banánok...nézegettem tegnap reggel, mit lehetne ebből kihozni....hát jól sikerült a végeredmény!:) TURMIXOK!  Tegnap három félét ittam és tele voltam energiával,  nem voltam éhes és ne utolsó sorban annyira finomak. Reggelire: Kivis-banános turmixot 2 közepes kivi, 1/2 banánk 3 evk. natúr joghurt (sparos 1,8% zsírtatalmú) 1 tk. eritrit 1 sz. slim kenyér pirítva (szilárdat is egyek, nekem fontos) Így nézett ki: Tízóraira: Fahéjas kivis-banános turmixot 1 közepes kivi, 1/2 banán 1,5 evk. natúr joghurt 1/2 tk. eritrit fahéj ízlés szerint Ebédre:  tk. kifli, 2 sz. mozzarellával és sok salátalevéllel Uzsonnára: Zabpelyhes kivis turmixot 2 közepes kivi, 1 evk. zabpehely 3 evk. natúr joghurt 1,5 tk. eritrit (ez inkább joghurt állagú volt már) Vacsora:  saláta (1 db paradi

Újabb hét és végre talán tavaszodik.:)

Legalábbis a napocska ma már végre süt és így az ember kedve is sokkal jobb.:)) Nagyon várta már mindenki, a gyerekek főleg.:) Be sem lehet rángatni őket, de ez így van jól.:) Kicsit jobb idő lesz és én is elkezdek majd kint edzeni...szuper lesz.:) A legjobb a friss levegőn tornázni.:) Ma dupla állóképesség fejlesztő Köredzést tartok.:) Remélem jól fog sikerülni.:))) Tegnap letornáztam a mai köredzést és utána elővettem kedvenc személyi edzőmet és edzőtársamat, Jymyt...bizony, neve is van, Amica nevezte el a Gymstick-emet így.:) Szóval edzettem Jymy-vel 20 percet a köredzésem után és megéreztem rendesen...imádom.:)) Szuper kiegészítése az edzéseimnek.:) Holnap futás lesz és utána comb köredzés a terv kint a friss levegőn.:) Közben tanulok, amikor csak időm engedi.:) És rohanok, rohanok, rohanok.:))))