Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: június 2, 2013

Rendkívüli közlemény...

Félmaraton váltó futás... Vagyis 7032 m helyett 5274 m futunk fejenként...ment volna a 7 is, de mindennek oka van és szerintem meg is lehet érteni! Nekem az a csoda, hogy nem maradt el! Így is drukkoljatok, remélem szép időt megyünk.:)) Új cél: 35 percen belül futni a kb. 5,3 km-t!:D (tegnap a 5,0 km 29:40 alatt ment!)

Verseny előtti utolsó futásom..

Kép
Megint feszegettem a határaimat...Kimentem futni f4-kor, két okból.  Az egyik, mert nagyon meleg volt, a másik, mert tudtam ilyenkor vannak páran az utcán...nem sokan, de pont annyian, hogy "bezavarjanak"! Nem vagyok örült, csak készülök a verseny okozta sokadalomra. Szeretném könnyen venni, hogy sokan vannak körülöttem, előznek, én előzök...stb. Amikor a gáton futok, ott 1-2 ember jön megy, az nem ugyan olyan azért...mindenre rá kell készülni!:) Kemény volt, terep, utca, kátyú, autó, gyalogosok, gyerekek, meleg...stb....de!!!!!  5 km volt a terv mára és mindezt úgy, hogy a pulzusom ne menjen 170 föle, erre figyelni fogok a versenyen is, mert e fölött necces, hogy magamhoz képest gyorsan futok és így hamar elfáradok. Erre nagyon figyeltem ma, a max. pulzusom 170, 157 volt és az 5 km........tadammmm.....29:47 alatt lett meg, vagyis 10,1 km/h.:) Az utolsó 5 km futásom óta majdnem 1 percet javítottam.:))  Necces volt a hét:  kedd: 6,5 km futás,  szerda: 7 km

Mai ebédem.:)

Kép
Olyan fini volt, gyorsan kész és bár nem számoltam ki, annyira nem vészes szerintem kcal és ch tartalomban.:) Csirkés Tortilla joghurtos mártással Hozzávalók: Joghurtos mártás: - 1 dz. natúr joghurt - 1 evk. light majonéz - ízlés szerint fokhagymakrém - ízlés szerint szárított metélőhagyma, bazsalikom Csirkemellfilé darabok fűszerezve, sütve. Graham arab lepény, Sparban vettem. Zöldségek, ki mit szeret.  Én salátát, paradicsomot, lilahagymát tettem bele. Bevallom megettem belőle kettőt, mert 1 evk. joghurtos mártás került bele (megkentem), 6 db husi, 2 karika paradicsom, fél marék saláta és lilahagyma. Igazából egy saláta is nagyobb mennyiség, ezért mertem kettőt is megenni.:)) Jó étvágyat hozzá!

Megvan!!!!! Életem első 7 km-e!:)))

Kép
Hihetetlen számomra is.:)) Futok és tegnap meglett a 7 km!:))) Vasárnap Félmaraton váltó...drukkoljatok nekünk!:))) A 7 km 44:40 alatt lett meg, átlag pulzus 155 és 9,4 km/h.....boldog Nonó kicsi szíve.:))))) Aki teheti fusson...tényleg az egyik legszuperebb mozgásforma.:) Ma dupla Alakformáló edzést tartok, péntek 7 km futás és szombaton már pihi, csak séta és bringázás max. a családdal.:)

Sikerült, AEROBIC EDZŐ LETTEM!:)

Kép
Nehéz volt, sokszor azt sem tudtam merre szaladjak, nem szerettem volna elvenni időt a Családomtól, de szerettem volna maximálisan teljesíteni. Fontos a családom mellett a NonóÉletmód csoport, a NonóFitness, arra való készülés, a futás, az edzések és fontos volt, hogy minden nap tanuljak és amennyire tudom kihozzam magamból a legtöbbet, mert célom volt megmutatni, hogy NINCS LEHETETLEN, csak tenni kell az álmainkért. Ma Aerobic edző lettem hivatalosan...hogy ténylegesen az legyek, ahhoz sok sok óra és edzés és tündér Vendégre lesz szükség, de az első belépőm már megvan.:) Reggeli indulás.....izgalmakkal teli... Lányok ilyen édesen kívántak sok szerencsét... És mikor sikerült...Beussal...akivel végig támogattuk egymást!:) Bolondosak vagyunk, de boldogok.:) Mellettem a példaképem, a legszuperebb tanárom, akire felnézek, Gáspár Kata!:) Nonó kicsi szíve boldog. Ezt már soha senki nem veheti el tőlem, ezért megküzdöttem...:)