2013. október 26., szombat

Mai motiváció...

2 éves, el van törve a lába...de nem lehetett meggyőzni arról, hogy ne tornázzon (ma is) velem!:) Büszkeségem.:)


Újabb adatküldés...

Itt az újabb adatküldés!!!


Az alábbi linken írjátok be az aktuális súlyotokat. Ezen kívül semmi mást ne változtassatok a táblázatban (az abc sorrendet se!) Köszönöm! Ha bármi problémátok van, írjatok Beának:  bvoros01@gmail.com. 


2013. október 25., péntek

ERIMA rendelések....ősz!

FONTOS!!!! 

 Lányok, röstellem, hogy, akik augusztusban rendeltem tőlem ERIMA cuccokat, most kapják meg, de a beszállítással gondok voltak. Viszont most jövőhéten megkapom az augusztusi és a szeptemberi rendelést is egyben!!! DE, két problémám is van! 

1, Ezeket kedd-szerda megnyomja nekem SOS a nyomda...így, aki érdi át tudja venni csütörtökön...aki nem, annak megy postával, viszont a FittArénára, ha arra rendelte valaki és messze lakik, nem biztos, hogy postai úton megérkezik!!! Szerintem jobb lenne (ha nektek is megfelel) az Arénán (nagy valószínűséggel) Ádustól át tudja majd venni a pólót, a posta ktg. pedig visszaadom neki. Megbeszéljük hol és hánykor. 

2, A nagyobb gond, hogy a laptopom tökre ment...minden ami rajta volt lista, word, exel megsemmisült.:( Borzasztó, rengeteg mindenem oda lett. Így az Erima rendelések is...van 1-2 dolog, amit vissza tudok keresni mailekből, de gondolhatjátok az mennyi munka. Bízom bennetek, ezért megkérlek szépen, egy mailban (nonoeletmod@gmail.com) írjátok le nekem, hogy mit rendeltetek, mennyiért és ha postai rendelés, akkor a címet. Ebbe a mailbe tüntessétek fel, hogy ha személyesen vennétek át a cuccokat a FittArénán! Órási segítség lenne nekem!!! 

NAGYON KÖSZÖNÖM!!!

2013. október 24., csütörtök

2 nap alatt 3 város.:)

Csodálatos 2 napunk volt édes kettesben Ádussal.:)


Üzleti útra kellett mennie a Férjemnek Köln-be és én vele tartottam, köszönhetően a csodás nagyszülőknek, akik addig a Lányokra vigyáztak.:)

Először is vonattal (Railjet) Bécsbe mentünk, ami egy csoda volt...olyan álomszép a vasútállomás, hogy csak álltunk és csodáltuk percekig.:) Onnan éjjel tovább mentünk Kölnbe, hálókocsival 13 óra volt. Kis helyen, sokáig...de örök emlék marad.:) Reggel 9-től délután 5-ig bejártuk Kölnt...Kiállítás,városnéző Kisvonat, sétáló és bevásárló utcák...tényleg csodálatos volt. Persze sok sok finom étellel és itallal. 18:00 indultunk vissza München-ig ICE vonattal (mint egy varázslat... volt, hogy 340 km/h mentünk), majd München-Keleti hálókocsiban...Hosszú volt, fárasztó, de nagyon tartalmas és óriási élmény. Nagyon nagyon élveztem, köszönöm Apuci!:)


Lenti képeken látszik, nagyon sok helyen (majd minden utcasarkon) zöldség-gyümölcs tálakat lehet venni, illetve rengeteg a tk, tönköly, rozs ganobából készült pékárú is. Természetesen ettünk csokoládét és ittunk finom kávékat is. A Kiállításon szuper kültéri cardió parkban való eszközöket is láttam.:) Ettem finom török box-ot is (Bécs), ami ugyan az volt mint nálunk a gyros tál.:) Az állókép pedig, a 13 óra utazás után készült, mikor Köln-be értünk.:)
De, hiába volt akkor hely odafelé a hálókocsiban, hogy ha én felálltam Ádusnak ki kellett mennie....:) szerda reggel frissítő 30 perces tornával kezdtem...nem kellett más hozzá csak egy gumikötél.:)

Éld meg a pillanatokat és a mindennapokat!:)