2013. november 1., péntek

2 nap...

Ennyi van a FittArénáig...

Ma végig gondoltam mi minden történt, mióta megtudtam, hogy én lehetek ott a nagyszínpadon Borsos Petivel!

Történt jó és rossz is. A legrosszabb Panci lábtörése volt, nagyon megviselt és felfordult a kis életünk...de sok jó is. A készülődés, hogy a NonóÉletmód csoporttagok annyira lelkesek, hogy 3 lány velem is tart a színpadra, hogy a családom mennyire támogat, hogy Petitől ilyen rövid idő alatt is annyit tanultam!:)

Hálás vagyok a sorsnak, az életnek és a NonóÉletmód-os Lányoknak, hogy ott lehetek vasárnap!:))) Különben még mindig nem tudom elhinni...hogy ÉNNNN felmegyek ODAAAA!!!!: Annyiszor álltam a színpad előtt és néztem a Fitnesz királynőit és királyait és most picit én is hercegnő lehetek egy pillanatra.:) Olyan nagy dolog ez nekem.:)))

Voltak pillanatok mikor változtatni akartam, fogyni... elég jónak lenni vagy ugyan olyan jónak, mint a Nagyok. De rájöttem, mit is képviselek. És ahhoz mérten fogom csakis magam adni vasárnap. Amit eddig sikerült elérnem mind testileg, mind lelkileg azt fogom adni. Képviselni szeretnék egy anyukát, felséget, nőt, egy csoport alapítóját (akiket gyermekeimként szeretek!). Nonó leszek, aki végig nevet és vidám, mint mindig. Kimondja, ha fáj és sikít, ha nem bírja.:) Éssss reméli meg mer szólalni.:)

Köszönöm, hogy sokan eljöttök és megélitek ezt velem! Nagyon sokat jelent nekem, elmondani nem lehet mennyit.:)

A NonóÉletmód pólókat Ádustól 8:45-9:00 órától tudjátok átvenni a nagyszínpad előtt.:)

UTÁNA (átvétel után) PEDIG, MINDEN NONÓÉLETMÓD TAGOT MEGKÉREK, HOGY MARADJON A NAGYSZÍNPAD ELŐTT (ELŐL), MERT SZERETNÉLEK VÉGIG LÁTNI BENNETEKET, VELETEK EGYÜTT MEGÉLNI A PILLANATOKAT!!! JÖJJÖN MINDENKI ELŐRE, MERT UTÁNA A KÖZÖS KÉPRŐL SEM SZABAD LEMARADNIA! 

Már most szólok, olyan nincs, hogy új tag vagyok, nem mertem odamenni vagy alapból nem mertem oda menni, vagy sokan voltatok...nem...mindenki, aki egy picit is úgy érzi hozzánk tartozik, odajön.:)))) Mert nekem mindenki egyformán fontos és mindenkitől nagyon sokat kaptam!

Még 2 nap....most pedig irány futni.:)

2013. október 29., kedd

Eltelt újabb két hét...

Picit szomorú vagyok, mert a többségnek sajnos nem úgy alakul a fogyása, a verseny, ahogy szeretné. Lányok, "mindegy" milyen diétát választotok (persze az ésszerűség határán belül) a lényeg, hogy a választott módszer mellett kitarts és azt csináld végig. Ha a diéta és a mozgás teljesen rendben van és eltelnek hónapok fogyás és alakulás nélkül, akkor ott már más hibát kell keresni!!! És utána járni... Bárkinek, bármilyen segítségre van szüksége, írjon és keressen!!!:) 

 Az elmúlt 2 hétben legtöbbet fogyták: Bogi, Kelvic, Margo, mind a háram 3-3-3 kg-t. Gabesz 5 kilót fogyott, de Ő az előző alkalommal nem küldött adatot, úgyhogy nála ez egy havi eredmény. Százalékban nézve is Gabesz vezet, utana Kelvic, Margo es Mazsi. A 277 jelentkezőből, most 137-en küldtek adatot. Ők összesen 45.2 kg-t fogytak az elmúlt 2 hétben. 

Ma fotózáson voltam...

Természetesen Kovács Zsuzsinál...StudioArt fotó (katt!)

Szeretem, mikor Zsuzsi fotóz engem vagy a családunkat. A pocakos képeimet is Ő készítette anno és a családi sorozatunkat is. Mindig jó a hangulat, kedves és őszinte, ami nekem fontos...a képekről nem is szólva, mindig csodaszépek. Tavalyi sorozat a Lányokról:Pár héten belül meglesznek a képek rólam is...szerettem volna egy Nonó sorozatot, már azóta, hogy lefogytam. Valahogy most jött el az ideje, mindennek oka van.:)

Sminkemet a Nővérkém készítette:


És bizony ma levágattam a hajam is...mert most erre van szükségem:


Ilyen hangulat volt...és ilyen szuper helyszín:


Köszönöm Zsuzsi!:))) Nagyon várom a képeket...

2013. október 28., hétfő

Vasárnap FittAréna...

Húúúúú mit is mondhatnék??? Nagyon izguloooooooooooook.:)))

A legjobb tudásom szerint végig fogom csinálni ez biztos.:) Peti profi és ahogy eddig, ott is segíteni fog nekem. Mondjuk ha nem mernék megszólalni sem! A sok ember, az órási hangulat, a zene, a családom, a NÉ csoporttagok...csak nehogy már az elején elsírjam magam.:)

Tegnap is volt közös próbánk, már a NÉ Lányokkal együtt....frenetikus volt.:))) Szombatom még egy próba... aztán vasárnap...SHOW!!:D

Tegnapi próba képekben: