NonóÉletmód tavaszi átalakulás, 8. fogyókúra verseny!

A VÁLTOZÁS BENNÜNK VAN...
Ezt mi, a NonóÉletmód csoport tagjai már megtanultuk!

Előző versenyeink női nyertesi:

 Ha még nem érted el az ideális vagy álomsúlyodat, még van időd nyárig… most vágj bele a diétába! Én mindent megteszek (étkezési tanácsok, mozgás, lelki megerősítés), hogy támogassalak végig a 4 hónap folyamán, a többi rajtad áll. De én tudom, hogy képes vagy rá, csak bíznod kell önmagadban és tenned érte! 

 A verseny részletei: 

 1, Verseny időtartalma 
 Az időtartam: 4 hónap! 
Február 3 - június 2-ig tart. 

2, Jelentkezés: VÁLTOZÁS!!!
 Jelentkezni a versenyre EGY nap lehet, méghozzá február 2-án VASÁRNAP 8:00-24:00 óráig!  Fontos, hogy az adatokat TE MAGAD RÖGZÍTED EGY TÁBLÁZATBA! A blogra, a táblázathoz tartozó link, szombat (1-én) este kerül majd fel.

Aki lemaradt erről a dátumról, az se legyen szomorú, bármikor becsatlakozhat a verseny folyamán: Küldje el adatait (lentebb írom pontosan miket) Beának (bvoros01@gmail.com) és Ő felrögzíti azokat! De a legjobb, leggyorsabb és legpontosabb az lenne, ha mindenki maga rögzítené be.

Kelleni fognak a szokásos adatok: Becenév, kor, magasság (m), induló súly (kg), álomsúly. Kezdeti körfogatok(cm): mell (2), derék (4), csípő (5), comb (8), vádli (6), kar (kb. a 2-es jelzés mellvonalában). Így mérjétek:


Fontos, hogy Bea, folyamatosa figyelni fogja és menti le a táblázatot. Végleges kezdő tábla hétfőn, legkésőbb kedden fent lesz a blogon! 

Amire figyeljetek:
Mindenki írjon értelemszerűen egy becenevet és a kért adatokat a belinkelt táblázatban következő üres sorba.  Ha újra belép valaki és nem látja ott az adatát, az azért van, mert közben Bea kimásolta onnan. Ha beírtad az adatokat, semmi dolgod nincs, mert az automatikusan mentődik. A végleges táblázat publikálása után, ha bárkinek problémája van, írjon: bvoros01@gmail.com.

 Kérünk még képet is, amit szokás szerint nekem küldjetek: nonoeletmod@gmail.com
 A képeket nekem ugyanezzel a becenévvel küldd kérlek. 
Két képet kérek, egy teljes alakosat a fogyókúra kezdetén és egyet (ha lehetséges) ugyan abban a ruhában a diéta végén. A versenyre jelentkezés feltétele a kép küldés, anélkül nem érvényes a jelentkezés !!!

3, Adatküldés, mérlegelő
Súly és centi adatok beírásra is egy nap lesz lehetőséged!
Pontos dátumok lesznek megadva az adatok beírására!

Csak súlyadatot várunk: 02.16, 03.16, 04.20, 05.18, 
 Súly és centi adatokat: 03.02, 04.06, 05.04, 06.01 (végső adatbeírás) 
NEM PONT 2 ÉS 4 HETES KÜLDÉSEK!!! Tudom, okkal, nem szerettem volna három dátumot márciusra és így pont szépen ki is jön a vége!

 Aki teheti, ezt írja fel a naptárjába, így biztosan mindig időben és pontosan azt küldi, amit kell!!! Eredményhirdetés: június első két hetében!
A friss tábla hétfőn, legkésőbb kedden fent lesz mindig a blogon.

 4, Százalékos arány
 Nem a leadott kilók száma lesz mérvadó, mindig %-os arányt fogunk nézni, mert úgy korrekt azt gondolom mindenkivel szemben! Különböző kategóriák sem lesznek! 

 5, Korhatár 
 A versenyre 17 év feletti személyek jelentkezhetnek. Mivel nincsenek kötött szabályok, így felelősséget senkiért nem tudok, tudunk vállalni! 

 6, Verseny célja 
 Szeretném, hogy elhiggyétek, képesek vagytok elérni az álmotokat! Le lehet fogyni egészségesen, meglehet szeretni a mozgást. Itt vagyunk és segítünk neked, ha kell erőt adunk, ha kell biztatunk, meghallgatunk! Öröm lesz ez a 4 hónap, nem szenvedés! 

7, NonóÉletmód- a változás bennünk van FB csoport 
 Csatlakozz hozzánk és nap mint nap támogatunk, lelkesítünk, segítünk. Nálunk választ kapsz a kérdéseidre, megtanulsz küzdeni. Nálunk meglátod, hogy egy összetartó csoporttal milyen hihetetlen sikereket és eredményeket lehet elérni! A csoport zárt, csak a tagok látják a bejegyzéseket! Csatlakozz hozzánk! 
NonóÉletmód csoport - a változás bennünk van 

 8, A módszer
 Szabadon választott! Nincs megkötés!

 9, Későbbi becsatlakozás 
 Be lehet csatlakozni bárkinek, a 4 hónap alatt, de az új tagnak fel kell vállalnia, hogy a többiekkel szemben hátrányban indul. De a lehetőség adott. Bármikor elküldheted a verseny folyamán az adataidat Beának (bvoros01@gmail.com) és Ő felrögzíti azokat! A képet kérlek nekem küldd: (nonoeletmod@gmail.com).

 10, Nyeremények 
Várom kedves eddigi és leendő Szponzoraink kedves felajánlásait. Aminek nagyon örülnék, ha esetleg többségében lenne a tárgyi ajándék, felajánlás, mert azt, az esetlegesen messzebb vagy külföldön élő versenyben résztvevőknek is el tudnánk küldeni, fel tudnák használni.

11, Kérésem 
 Egyet kérek csak tőletek…ha eldöntöttétek, hogy belevágtok, akkor csináljátok végig, saját magatok miatt! Ne kelljen minden hétfőt úgy kezdeni, hogy diéta, ne kelljen egy életen át különféle buta diétákat, tablettákat kipróbálni és szenvedni. Hidd el, ha egyszer igazán összeszorítod a fogaidat, sikerülni fog. Én tudom…én is ugyan olyan ember vagyok, mint te, ugyan úgy, ahogy nekem sikerült, neked is fog. Csak akard, higgy magadban és TEGYÉL ÉRTE! Én hiszek benned és már most büszke vagyok rád! 

 12, Szólj másoknak is 
 Sokaknak szükségük van a támogatásra! Szólj a Barátnődnek, Családtagjaidnak, Szomszédodnak, hátha Ő is szívesen részt venne a versenyben és szabadulna meg együtt, jókedvűen, egymást segítve a felesleges kilóitól! 

13, Fiúk a versenyben
Az előző versenyben voltak fiúk is, bár nem sokan. Úgy gondolom, ahhoz, hogy közöttük is lehessen versenyről beszélni, a fiúk akkor tudnak indulni (külön táblázat, külön nyeremények...) ha min. 10-en jelentkeznek! Így kérem, aki fiú jelentkezne, az február 1-ig, a részemre ezt levélben jelezze. Ha megvan a létszám, ki fogon írni!!! Köszönöm a megértést!

 Köszönet 
 Ezúton is köszönöm Vörös Beának a segítséget, aki a táblázatot kezeli, rendszerezi és frissíti!:)) Köszönöm, köszönjük szépen mindannyian!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény