Befutó...újabb cél...


Vivicitta után, a következő verseny, a Coca-Cola női futás, amire régebben már neveztem is 5 kilire. De közben sikerült a Vivi, úgy ahogy szerettem volna, így megemeltem a mércét. Május 18-án, 10 km a terv!!!

Nem lesz könnyű teljesíteni, hiszen: 4 edzést tartok egy héten, májustól 6 edzés, vizsga, család, lányoknak külön órák, háztartás, mindemellett heti 2-3 futás, nem kell belemennem biztos, mindannyian tudjátok, nem könnyű.

Mégis, hogy oldom meg...

Az egyik futásom keddre esik (óráim: hétfőn, szerdán, csütörtökön és pénteken vannak és hétfő, szerdára jön még 1-1 óra majd) amikor is felkelek 3/4 5-kor és 1/4 6-1/4 7 ig futok, mire a család ébred vagy ébreszteni kell őket, 1/2 7-re otthon a helyem. Itt mindig 8 km fogok futni, az tutti megvan 1 órán belül, belefér a bemelegítés és nyújtás is.

A másik tutti futás az a hétvége (időpont képlékeny, lehetséges, hogy ameddig a NonóÉletmód Gyalogló csapat lent lesz a gáton, akkor futok), szombat vagy vasárnap, ahogy alakul a hétvégénk a családdal. Akkor tolom majd a 10 km-t...

És, ha belefér a három futás (lesz most május 1-i hosszú hétvége, nem lesz óram...stb.) akkor közbe iktatok egy 5 km, gyors távot is, adott esetben csütörtökön.

Persze minden változhat, kisgyerekek mellett nem lehet előre tervezni, de az biztos, hogy heti min. kétszer futok és akkor 8-10 km körül szeretnék.

Nem egyszerű, lesz közben FitBalance, Gerinctréning vizsga, Érd Körbe, deeeeee, megcsinálom!:)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény