Életmód tábor, ahol én is ott leszek...

Kedves Táborozó!
Szeretettel köszöntelek az érdeklődők sorában!

5 éjszakás Életmódváltó Táborom rendhagyó a maga nemében, ezt jelzi elnevezése is! Az egyetlen lehetőséget, magát az esszenciát tárja fel előtted, melyet, ha sikeresen megértesz és elsajátítasz, egész életed megváltozhat annak minden egyes területén. Minden kocka a helyére kerülhet végre!

Tehát ez a tábor a MINŐSÉGET keresőknek szól elsősorban!

• Azoknak, akik már aktívan foglalkoznak életük megváltoztatásával mert már felismerték, hogy csak az aktív cselekvés hozhat változást.
• Azoknak, akik már voltak önismereti, személyiségfejlesztő tanfolyamokon vagy előszeretettel olvasnak efféle könyveket, de valahogy még nem állt össze a kép hogy akkor mit is kellene most csinálni?!
• Azoknak, akik végérvényes változást akarnak az életükben! Legyenek azok magánéleti problémák, önértékelési válságok vagy akár munkahelyi gondok. 
• Azoknak, akik gondolkoznak azon „Mi volt vajon előbb a tyúk avagy a tojás”?!
• Azoknak, akik végre a VÁLASZOKAT keresik, és elegük van a ködösen megfogalmazott, gyakorlatban alkalmazhatatlan elméletekből!

1. A tábor vezetője:

Balázs Krisztina
okleveles természetgyógyász, fülakupunktúrás addiktológus
ismeretek: Stresszterapeuta, Lélekgyógyász, Metafizika tréner, Kineziológus, Radiesztéza, Prána mester, Biorezonancia oktató-specialista, Életmód tanácsadó, a Who is Who Társaság elismert tagja
2. Segítők:
Csík Mariann – családállító
Fodor Józsa – jóga tanár
Zólyomi-Zsirkai Noémi - aerobik edző, gerinctréner
Takács Kata – kineziológus tanár
dr. Hatalyák Krisztina – life coach

Bővebben: KATT!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény