FitBalance 2014 tavasza...

Igazából a rendezvény maga nem kerül be a top 10-be nálam, a szervezés tekintetében. 1 óra várakozás az esőben, késve kezdett edzések, érdekes mozgásformák. A szervezők és segítők nem tudták mi merre van, nem volt öltöző...mindenki tengett lengett!

Viszont, a kiállítói rész, Expo nagyon jó volt, volt látnivaló bőven és a TÁRSASÁG, én ilyen jó társasággal még nem voltam esküszöm Rendezvényen. A FittArénára is sokan eljöttek, szuper hangulat volt, természetesen a szívemnek az a N1! De Balance, Coca-cola és az összes közül, ez most szenzációs volt. Ennyit bolondozni, nevetni
...valami szenzációs volt.:)


Voltunk Peti box óráján, Kangoon, kicsit beálltunk a Rékáékhoz, majd voltunk egy táncos órán és Stretchingen is. Közben pedig jöttünk-mentünk.:)

Az órákat nézne az első: Peti "bemelegítő" és "cardio" edzése volt...
 brutális és kemény, de kellett.:)





 Utána Sifi és Stretching kb. egy szinten volt nekem. Sifi szokásos Kangoo edzése tetszett, de már ismerjük, a Stretching pedig nekem nem volt az igazi. Túlnyújtások, többször fájt a térdem is, érdekes testhelyzetek...




Bízok benne, hogy a Stretching továbbképzésen, Almásy Csillától, jobb alapokat és gyakorlatanyagot, tudást kapok majd. 

Réka és Norbi tornája a szokásos lett volna, de most Norbi kapott nagyobb hangsúlyt, Réka alig és így a retro aerobik, mint olyan kicsit unalmas volt és fura. Sokkal jobb lenne, ha az első fele Norbi, második fele Réka lenne, így mindenki eldöntené, mikor áll be és ki az, akinek az óráját szívesebben követi!

És a táncos dolog...Grand up....végülis az első helyen kéne, hogy legyen, mert ennyit ökörködni.:)) Mintha egy flash mob lett volna, azt sem tudtuk merre legyen a kezünk és a lábunk, mintha a 90-es évekbe csöppentünk volna. Különböző, néha követhetetlen lépések, semmi koreo, főleg nem betanítás. Így egy bulinak fogtuk fel és táncoltunk szó szerint össze-vissza, de élmény volt!:) Az óra viszont, érdekes!




Jó kis nap volt és kellően elfáradtunk!:) Most a következő nagy esemény nekem a Coca-Cola futóverseny, 10 km! Aki teheti jöjjön, ha másért nem, drukkolni.:) 
Május 18, vasárnap!:)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény