Fő támogatónk: PURE Medical Center

Felajánlás…
Az első helyezettnek, egy teljes energetikai térkép + 5 alkalom energetikai kiegyensúlyozás, illetve 5 alkalom Vacushape alakformáló és narancsbőr elleni vákuum programot. Második helyezettnek, 60 perces energetikai felmérés + 3 alkalom vákuum programot, míg a 3.helyezettnek, 3 alkalom vákuum programot!

Bővebben, miről is van szó...
Energetikai térkép: 
Biofeedback terápiánk segítségével megtaláljuk a szervezetben kialakult energetikai eltéréseket, feltárjuk a stressz faktorokat, melyek gátolják a szervezet öngyógyító folyamatait, ezáltal helyreállítjuk a test energiaegyensúlyát.
Feltérképezzük a környezeti allergének, toxikus anyagok, környezeti ártalmak hatásait, valamint a szervezet aktuális vitamin, ásványi anyag és aminosav ellátottságát. A szervezet válaszinformációit a számítógép fontossági sorrendbe állítja, így a kezelés során kimutatható, hogy melyik területen van a legnagyobb energetikai hiány vagy többlet. Azaz melyik szervek igényelnek kiigazítást.
 Használata segít abban, hogy testünk rezgéseinek visszajelzése által fejlesszük egészségünket. A SCIO  egyéni szinten meghatározza azokat a rizikófaktorokat melyek az életünkkel járnak együtt és hatással vannak arra. (érzelmek, táplálék.)

Milyen kérdésekre kaphatok választ egy felmérésen?
· Melyek azok a kockázati tényezők, amelyek rövid és hosszú távon problémákat okozhatnak a testemnek, · Szükséges-e életmódváltásba kezdenem, és ha igen, akkor milyen irányban kellene változásokat eszközölni, · Melyek azok a táplálékok, kiegészítők, amelyeket érdemes kerülnöm, · Milyen vitaminok, ásványi anyagok hiányozhatnak a szervezetemből, illetve esetleg melyekből van többletem, · Ha igazolt betegségem van, annak hátterében mi állhat, · Mit várhatok abban az esetben, ha változtatások nélkül élem tovább életet, · Megismerhetem energetikai és metabolikus életkoromat is, ami igen komoly visszajelzés  eddigi életvitelemet illetően, · Milyen szinten vannak méreganyagok a szervezetemben, melyeket csapvízzel, táplálékokkal, kozmetikumokkal vittem be a testembe, · Lelki problémáim megismerése, feltárása.

VacuShape:
A narancsbőr (cellulit) legfőbb oka a vér- és nyirokkeringés funkcionális zavara. Kialakulása a szervezetünk által fel nem használt cukor zsír formájában való elraktározása a bőr sejtjeiben, amely felhalmozódik a kötőszövetekben. Ezek az energiatároló sejtek megduzzadnak, és a bőr felszíne felé türemkednek. A kötőszövet rugalmassága is csökken, amelynek köszönhetően a bőr egyenetlenné válik. Nem véletlen, hogy elsősorban a comb és csípő területén jelentkezik, mivel ennek a területnek általában nem megfelelő a vérellátása. A VacuShape készülékben a 30 perces edzés során a test ezen problémás részei a vákuum kamrában vannak, ahol a váltakozó magas és alacsony nyomás hatására a vérkeringés fokozódik a bőr alatti hajszálerekben. Hatására a zsírsejtek leadják a zsírt az izmoknak energiatermelés céljából. A vákuummal nem csak a zsírok anyagcseréjét aktiváljuk, de a nyirokrendszert is, ami biztosítja az anyagcserénél keletkező gázok elszállítását. A bőr erős vérellátása és jobb telítettsége oxigénnel, vitaminokkal, ásványi anyagokkal és enzimekkel pozitív hatással van a narancsbőrre.

Az edzés során a normális, 20-30 perc után megkezdődő zsírégetés ideje a harmadára csökken. Ennek köszönhetően az izomfáradtság nem figyelhető meg olyan korán, mivel a tejsav eltávolítása és metabolizálódása sokkal gyorsabb.

A VacuShape egyaránt alkalmas azoknak, akik nem edzenek rendszeresen, illetve sportolók regenerálására is. Rendszeres alkalmazás esetén a bőr finomabb és simább lesz – Heti két-három alkalom elég a látványos eredmény eléréséhez.

Ellenjavallatok:
Elsődleges:
- Felületes vagy mély érgyulladás az alsó végtagokon
- Daganatos betegség
- Thrombosis
- Miokardiális infarktus és agyi érrendszeri baleset (agyi infarktus)
- Az alsó végtagok Limfödémás betegsége
- Bármilyen máj és veseelégtelenség
- Bármilyen gyulladásos betegség
- Diabétesz
- Aranyér

Másodlagos:
- Magas vérnyomás – kompenzálatlan 
(ha kompenzált gyógyszerrel – lehetséges)
- Krónikus vénás elégtelenség (hiány)
I. fok – Venektázia (vénás tágulás) – AJÁNLOTT
II. fok – Visszerek – NEM AJÁNLOTT – fontos az orvossal konzultálni
III. fok – hiperpigmentáció, exematikus dermatitis – TILOS
IV. fok – Lábszárfekély – TILOS
V. fok – A terhesség alatt VacuShape használata TILOS!

Pure Medical Center...bővebben: KATT!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény