Eltűntem picit...

Ennek oka, hogy dögrováson voltam.:( Régen voltam olyan vacakul, mint a hét közepétől. Szerda óta nem edzettem és a futóversenyt is ki kellett hagynom. Túlhajtottam és túlvállaltam magam...

Most 4 nap pihenő...rám is fért, kellett és erre nagyon oda fokok figyelni, hogy adjak időt a testemnek pihenni. Mint edző, jól tudom kell a  regeneráció, a pihenés, mert jön a túledzettség stb. Csak nehéz megoldani, mikor vannak óráid, mikor személyi edzést tartasz (ami pont olyan, hogy te is csinálod a vendéggel, gyaloglás, kocogás) és mikor szánnál időd magadra is vagy arra a sportra, amit szeretsz, ami csak a tiéd (futás), azzal már túlvállalod magad.

A megoldás egyszerű, az edzéseim mellé, annyi futást csinálok, amennyi megy és jól esik (nem erőltetem a 10 km, ha 5 esik jól!), versenyeket sem fogok bevállalni max. évi 1-2. Persze, szívesen futnék én is FM, és heti 2-3 szer, de egyenlőre, jelenleg, nem fér bele. Imádom a szakmámat, örülhetek, hogy azzal foglalkozhatok, amit szeretek. Heti min. 1, ha lehetséges 2 nap pihenőt be kell iktatnom, nincs mese. Sokszor volt, hogy egy pihenőt sem tartottam hetekig.

Nos akkor, két dolog is van, amire nagyon készülök, tartsatok velem!:)



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény