Verseny(helyzet)!

Éreztem, hogy a verseny már ilyen formában nem fog tudni tovább működni, kellenek változtatások...és ez most be is bizonyosodott.

Eddig ismeretlen helyzet állt elő, de a versenyzők nagyon tisztességesen, felnőtt módjára álltak a helyzethez és szituációhoz.

Első helyezettünk Dindirke lett, viszont mikor megkaptam az előtte-utána képet meglepődtem, hogy a 14 kg érdemben nem látszik. Saját bevallása szerint is így van ez, pedig korrekt számokat írt, nem csalt. Én hiszek neki, hiszen ez az egész verseny erről szól. Távol vagyunk egymástól, nincs személyes találkozás, mérlegelés...vagyis mindenkinek a lekiismeretére van bízva és ez működik is évek óta. Mindenki-e szerint csatlakozik és e szerint csinálja, csinálta végig a versenyeket.

Lakaklauuu a második helyezettnél viszont a 13 kg, nagyon szépen látszik a képen, végig a verseny folyamán egyenletesen fogyott, mindig küldött adatot, stb. megegyeztünk a versenyzőkkel, hogy így Lakaklauu kapja az első helyezettnek járó díjat és Dindrike, aki szintén végig csinálta, akarta, az a minimum, még ha az összkép még nagyon sokat nem is változott, hogy ő is kapjon ajándékot. Ő lett így a második.

Nem szeretném, hogy ebből vita legyen, és ne bántsunk senki...én hiszek az emberekben, különben nem csinálnám, sem a csoportot, sem a blogot, sem a versenyeket. Ez most egy helyzet volt, amit szerintem megoldottunk a lehető legmegfelelőbb módon.

Lakaklauu képet megosztom, Dindirke képét még meg kell kérdeznem!

És gratulálok az első helyzettnek, aki: Lakaklauuu!:)


Végül Dindirke kérésére, a végső sorrend ez lett, átadta a helyét: 
1. Lakaklau
2. Amber
3. Judith67
És neki egy NÉ pólót fogok küldeni!

Megjegyzések

  1. szerintem latszik a kulonbseg! Aranyosan fogyott es szepen. A karjai is milyen egyenesen allnak az elso kephez kepest. Combjain es hasan/derekan is nagyon jol latszik.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény