Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: május 18, 2014

Június 2-án véget ér a verseny!

Kép
Bizony, már nincs sok hátra.  És sajnálatos módon a létszám is lecsökkent, nagyon sokan feladták.:( Viszont, aki nem, azok előtt le a kalappal!!!! Kérem, aki jelentkezett a versenyre, húzza meg még a végét, de ha esetleg nem akarja már (amit szívből sajnálok) akkor is legyen szíves VÉGSŐ ADATOT KÜLDENI nekünk, a statisztikához!!! Képesek vagytok rá, csak sokan még nem hittétek el. És ameddig nem hiszünk magunkban, addig nem is sikerül...de ha fejben eldöntjük és igazán akarjuk, bármit elérhetünk! Verseny több idén már nem lesz, mást tervezek ősztől!

Kihívás napja 2014!

Kép
A reggeli Alakformáló után, ami egy 60 perces, kő kemény popsiedzés volt, még este átmentem Budafokra az érdi Futókkal egy jót futni.:)  Szuper kis csapat gyűlt össze, nagyon jó volt.:) Bemelegítés...fontos.:) NonóÉletmód....jeeeeeee.:) Felénél.:) Összesen 6,2 km futottam.:) Jövőre mi is szervezünk, valami szuper Aerobik-os kihívást is, jó?:)

Kihívás napja!

Kép
Ma van a KIHÍVÁS NAPJA....tűzz ki te is magad elé egy kiadós kihívást és tornázz, fuss, táncolj ma min. 15 percet! Nekünk a hónap kihívása a side plank...tegyél ma rá egy jó nagy lapáttal és tartsd meg 1 perc helyett...2 percig/oldal!!! Hajrá!:) Én, ma reggel 60 perces Alakformálót tartottam,  este 18:00-ra pedig irány Budafokra futni!:)

Gerinc és stretching bemutató és életmód előadás...váli Egészség és Vajda nap 2014

Kép
...harmóniában önmagunkkal! Imádom a gerinctréninget, új dimenziókat nyitott meg számomra.  Testi és lelki feltöltődés, amire mindenkinek szüksége lenne.:)

Lesz bizony...:D

Kép

Coca-Cola női Futógála 2014

Kép
Sikerült...akartam és megcsináltam. Versenyen lefutottam 10 km-t!:) Volt egy rész, ahol 5:58 idővel...csodálatos érzés.:) Köszönöm mindenkinek, aki támogatott és hitt bennem. Más ekkora feneket kerít tudom egy félmaratonnak, de nekem ez a 10 km is órási sikerélmény. Hiszen eszembe jut, hogy tavaly márciusban kezdtem futni, hogy soha nem ment, mindig utáltam és most itt vagyok és IMÁDOM... Az én órám szerint (de lesz pontos idő, majd a neten estére) 1:02:56 körül értem be.:) A cél az volt 1:10:00 alatt legyen, de nagy álom volt az 1:05:00...sikerült! Timi is Kati, akik remekül teljesítettek.:) Szuperek vagytok Lányok.:)  Bemelegítés a 10 km-re... Kati is velünk tartott, egy kis torna nem árt.:)  5 km után még nagyon fitt volt!;) Nyújtás...fontos.:) És indulás előtt.:)  Köszönöm Timinek és Katinak, hogy ott maradtak szurkolni nekünk, nagyon sokat jelentett.:) Két 5 km és két 10 km! Gratulálok nektek Lányok, ügyesek voltatok.:)