Ritkán, ritkán, nagyon ritkán

....írok tudom, de sok a dolog!

A lányok is egyre nagyobbak, külön órák, edzések és egyebek. Aminak hétfőn lesz a felvételi. Mivel kb. 20-szoros a túl jelentkezés, meglátjuk sikerül-e a tagozta. Ha nem, akkor sincs semmi baj, igazából a Tanító néni miatt sajnálnám, nagyon szimpatikus.

Éppen folyik a Maratoni hét, de közben már a következő 3 órásat tervezem, illetve a két 5 napos maratont nyárra. Arról nem is beszélve, hogy csinálunk, a nyár folyamén, egy fitt napot hárman Érden és egy napi 100 perc mozgást is Százhalombattán! Nem unatkozok, aminek örülök. Próbálok mindig újabb és újabb gyakorlatokat, kombinációkat vinni a Lányoknak, hogy ne unjanak meg. Sok idő néha 1-1 órát összeállítani, de öröm, hogy mindig elégedettek a vendégek.:)

Sajnos az étkezésemmel akadnak gondok...beragadtam 67-68 kg közé, kb 1,5 éve. Szeretnék kitörni és több időt szánni magamra, jobban odafigyelni mikor, mit eszek, de sajnos még ez a heti 1 futás is csak nehezen fér bele. Főleg, hogy megígértem magamnak, hogy megtartom a heti 1, de inkább 2 pihenőnapot, mert bizony szükségem van rá, ha tetszik, ha nem. 

Szeretnék mindent csinálni, edzést tartani, futni, továbbképzésekre menni, esetleg visszaülni az iskola padba hosszabb időre (főiskola), de a gyerekkel is együtt lenni, őket vinni-hozni, őket tanítani, gyakorolni és még többet velük foglalkozni. Mellette a házimunka, és persze a csoportok, a rendezvények, azoknak a hirdetése, megszervezése, étrendek készítése, sok sok levél megválaszolása, a blog....és még sok minden más.:)

Próbálok mindenhol helyt állni, megteszem, ami tőlem telik.:)

Maratoni képek:





Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény